What's New

ליאל44

New member
טוב אני יתייחס

אל ההודעה הזאת מה יש להעריץ? המון דברים אני בטוח שאם אותך היו מצלמים בקלטת סקס לא היית מעיזה לקום מהמיטה ביום למחרת ופאריס כן קמה והוכיחה לכולם שהיא שמה זין ענק על מה שהאנשים חושבים. אין לה כל.. או כישרון- אין לה קול או כישרון? חברות תקליטים לא מקבלים מישי שאין לה קול ותתפלאי יש לה קול דווקא לא רע. כולם אמרו לי ''הקול של פאריס מ-ז-ע-ז-ע לא כדאי לך לשמוע את האלבום'' ונחשי מה שמעתי ואיזה קטע האלבום מעולה והקול שלה עוד יותר מעולה אנשים סתם מגזימים. אחת אחרת יכלה לשחק אותה סתומה.. למרות שאני לא בטוחה שפאריס משחקת אותה X: זה הקטע שהיא לא סתומה היא משחקת אותה סתומה וכולם צוחקים עליה כשבעצם היא צוחקת על כולם. ולא כל הכסף הוא מהירושה של סבא הילטון חצי מהכסף הוא גם מהאלבום מספול לייף ומעוד דברים שפאריס עשתה בחייה.

ליאל44

New member
קלטת סקס?

קלטת סקס?? גאדד לחצי מהוליווד יש קלטות סקס לפאמלה אנדרסון קולין פארל ועוד. וזה בכלל לא אשמתה את יודעת בכלל שהחבר שלה פירסם אותה החבר שלה מי שהיא הכי סמכה עליו בעולם בגד באמונה ופירסם את הקלטת בפומבי.

Shexy Peanut

New member
חומד בוא נודה העובדות..

אני יכולה להתפשר על זה שהיא יפה.. או על זה שיכול להיות שכישרון משחק יש לה איפשהו כי בתכלס כל הסימפל לייף הזה מבויים אם אני לא טובה... ואם כן. .אז רובו בוא נאמר. אבל קול אין לה. תשווה אותה לכל זמרת אחרת.. ג'ניפר לופז.. קלי קלארקסון... ליאונס לואיס.. כריסטינה.. אפילו בריטני לעזאזל. היא לא יודעת לשיר. זהו. יש לה קול צרוד.. ונורא חלש.. והיא נשמעת כל הזמן כאילו היא עומדת להיחנק.. ההאלבום שלה כן טוב אני משארת למרות שלא שמעתי את כולו רק בגלל שהוכנס בו המון כסף. ואתה לא יודע איך חברות תקליטים עובדות בימינו. .זה לא בידיוק מי שכשרוני ישר מתקבל.. לפעמים זה מי שפופולארי ואולי יכניס כסף. למרות שהיא בסוף לא הכניסה כל כך הרבה. שוב הדבר היחידי לדעתי שהיא מסמלת זו החוק [העצוב] והלא כתוב שכשיש לך כסף.. השמיים זה הגבול.. ולאף אחד לא באמת אכפת מכישרון או מדברים שבאמת חשובים.

ליאל44

New member
טוב שחקנית טובה היא כן

אבל לא יודע אם זה עריכה אז זה עבודה טובה מאוד כי חשבתי שזה הקול האמיתי שלה.

Shexy Peanut

New member
לדעתי ואני חושבת שאני צודקתזו

עריכה טובה מאוד.. בגלל שיש לה כסף היא יכולה להרשות לעצמה את זה. עכשיו בוא נסביר למה.. גם המלוטש שלה הוא לא הכי טוב שאפשר.. כאילו אם תשווה מלוטש שלה לחיי של אבריל לאבין או קלי קלארקסון וכו' תראה בהבדל.. בגלל שאין לה כל.. בליטוש יצרו איכשהו כל סביר ונסבל פחות או יותר.. אבל זה עדיין לא סופר.

Eti No Name

New member
../images/Emo122.gif

1..2...3...4...5...6...7...8...9..10. אוקיי.
אני אנסה להסביר את זה בדרך הכי הכי עדינה ונחמדה שאני יכולה. אתה אוהב את פאריס, נכון? אני גם מאמינה שאתה שונא/ או פשוט לא אוהב אמנים מסוימים. זו זכותך. אנחנו מדינה דמוקרטית. "חופש הביטוי", שמעת על זה? זכותו של כל אדם באשר הוא לבטא את רגשותיו ומחשבותיו כל עוד הן רלוונטיות. [הו גאד אזרחות
]. הדיעה שלנו שלנו שונה משלך, בא לנו לשנוא אותה, נשנא. אתה כאילו כופה עלינו לאהוב אותה.. חלאס
. לא רוצים לאהוב אותה, נקודה. יש לנו סיבות משלנו. [בין אם מה שהיה עם ניק או לא.. זה לא ממש משנה כרגע]. אני לא מוצאת שום סיבה לאהוב אותה, להעריץ אותה.. אין מה להעריץ בה. המשחק שלה בינוני מינוס [וכן, ראיתי את בית השעווה.. הדמות שהיא שיחקה? כל פאקצה יכולה לשחק.] השירה שלה על הפנים.. ואם אמא שלה לא הייתה משלמת לה על ההפקה של האלבום הוא בחיים לא היה יוצא. החיים הפשוטים? היום כל אחד מקבל תכנית ריאלטי... לא חכמה. אפילו את האוטוביוגרפיה שלה היא לא כתבה בעצמה. אז די, חלאס לחפור לנו עליה, לא בא לנו לאהוב אותה, מספיק.

ליאל44

New member
את יודעת מה

אני לא מוצאת שום סיבה לאהוב אותה, להעריץ אותה.. אין מה להעריץ בה. המשחק שלה בינוני מינוס [וכן, ראיתי את בית השעווה.. הדמות שהיא שיחקה? כל פאקצה יכולה לשחק.] השירה שלה על הפנים.. ואם אמא שלה לא הייתה משלמת לה על ההפקה של האלבום הוא בחיים לא היה יוצא. החיים הפשוטים? היום כל אחד מקבל תכנית ריאלטי... לא חכמה. אפילו את האוטוביוגרפיה שלה היא לא כתבה בעצמה- טוב.. השירה שלה על הפנים היא פאקצה היא מפגרת היא שרמוטה {וכל מה שאמרתי זה דברים שאני לא חושב עליה} לא כל אחד. ותאמיני לי או לא החיים הפשוטים ממש יפה והאלבום שלה מעולה ובית השעווה זה סרט מטומטם בזה אני מודה. אבל כולם שופטים אותה לפי דברים ואם היו מכירים אותה קצת הם היו רואים שכל מה שכותבים בתקשורת ובצהובונים זה זבל אחד גדול

Shexy Peanut

New member
הבהרת את הנקודה שלך

עכשיו אם נבחר להקשיב לך או לא זה כבר החלטה של כל אחד פה. ועל זה לא נראה לי תשפיע.

Eti No Name

New member
ואתה כן מכיר אותה?

וכמו שבתאל אומרת, אתה לא יכול לחייב אותנו לאהוב אותה, אז די..

Shexy Peanut

New member
Nothing In This World

הקליפ חמוד באמת! אבל למה להתמרח עליו ככה
בנכמה הוא כאילו? 12? איכ זה דוחה

ליאל44

New member
האאא

חחח זה באמת קליפ באמת חמוד ובאמת נגעלתי מזה אבל הקליפ עצמו שולט ואהבתי אותו מאוד. ואהבתי איך שכל תלמידי התיכון הפילו את צלחות האוכל שפאריס והילד נכנסו לתיכון.

ליאל44

New member
אנשים יורדים על האלבום

כי זאת פריס הילטון אז מן הסתם האלבום גרוע אבל עובדה שפריס הוכיחה שיכולה להיות לך את התדמית הכי מחורבנת בעולם ואת עדיין יכולה להוציא אלבום מעולה.

נכון, זה מחזק את מה שכתבתי:

היא מטרה קלה מדי עבור התקשורת. כמובן שאי אפשר לומר שאין לה מניירות נטולות
אבל אם היא תשתלט על עצמה ותתמיד, הקריירה שלה יכולה להזניק.

xtina 4 ever

New member
חחחח..../images/Emo210.gif

השתדלתי לא להגיב לאורך כל השרשור לאוסף השטויות שכתבת, ועשיתי את זה בהצלחה עד להודעה הזאת. הדבר היחיד שפאריס מוכיחה הוא שלא משנה באמת מה התדמית שלה, יש לה כסף (והרבה), והיא יודעת להשתמש בו. חברת התקליטים לא החתימה אותה כי היא מוכשרת, אלא כי היא עשירה והיא שילמה הרבה. אם אתה אוהב אותה ואת האלבום ואת הסרטים שלה- סבבה. אף אחד לא אומר לך שזה לא בסדר, כי כל אחד וטעמו. אבל לנסות להכריח אחרים לאוהוב אותה? סליחה, אבל זה כבר טמטום.

למעלה