What's New

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif בקשר ל CTW, בגלל שיציאת האלבום של בקסטריט כל כך התעכב הוא לא נכנס לסאונטראק של ספיידרמן.. אם הוא היה יוצא יותר מוקדם ולא נדחה מיליון פעם כמו שהוא נדחה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif הוא היה נכנס../images/Emo122.gif

Eti No Name

New member
אני ממש לא אוהבת אותו.

היו מוציאים את CTW או אפילו סיבריה המדהים
.

להפך, דווקא בNG

היו המון להיטים בפונטצייאלים והם פיספסו את ההזדמנות להצליח ומאוד. באנברייקבל אין שום להיט פונטצייאלי
[ חוץ מ-USA!
מדהים!
ומסכימה איתך לגבי הלפלס, נורא.

CapitanSparrow

New member
מממממממממממממממה?

את רצינית? Panic וEBM היו יכולים להיות להיטים. גם OIAM וTMR וSIAK וUnmistakable. בNG לאף אחד לא היה סיכוי חוץ מCTW ואינקומפליט!!

אני תמיד רצינית../images/Emo3.gif

וטוב מה לעשות, הדעות שלנו שונות ואנחנו יכולות להתווכח עד מחר.. אבל לדעתי אין להשתוות לNG מבחינת השירים והפוטנצייאל הטמון בו..

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo15.gif

לא הבנתי משהו
, כשרשמת שזה הסינגל האחרון של טימבלאנד, התכוונת שזה הסינגלת האחרון שלו מהאלבום הזה נכון? ולא ממש אהבתי, לאומת שאר השירים השיר הזה לא משו. וקנייה וסט הוא מלך! אין מה להגיד, כל שיר שהוא מוציא הוא טוב. ומשום מה לא מתחבר לי השיר של אנריקה איגלסיאס, קצת לא הסגנון שלו.

West Doll

New member
כן, כמובן. הסינגל האחרון מהאלבום Shock Value.

וזה לעומת* סורי, הפריע לי בעין

necky

New member
תודה על העידכון

את השיר של אנריקה אני מכיר מזמן וזה שיר יפה מאוד את השיר של טימבלנד לא אהבתי במיוחד או אחרי שהוא יצא כסינגל אני אוהב אותו את השיר של פיפטי סנט שמעתי לראשונה השבוע וזה שיר יפה אני אשמע בקרוב את השירים החדשים של קניה וניקול וגם של ריאנה

galoosh33

New member
תודה רבה על העידכונים!

Homecoming ממש אחלה שיר, השילוב של כריס וקנייה יצא מצוין.

shay08

New member
לא הבנתי משהו עם קנייה ווסט... ../images/Emo12.gif

הרי הוא הוציא קליפ לשיר Good Morning...אז איך פתאום שני סינגלים שונים לגמרי????

West Doll

New member
אם להאמין לשמועות...

ריקי מרטין, המלך הלטיני, יצא מהארון. כן כן בנות, הגיע הזמן להוציא את הטישו
לכתבה.

*טישו*

נו ברצינות, אחרי כל הנעונעי (ככה כותבים, הסתבכתי עם המילה
) הישבן שלו בקליפים, לא חשבתי אחרת כבר

West Doll

New member
../images/Emo6.gif

לא נורא, בטח גיסי ירגיש טוב עכשיו לצאת מהארון בשבילו...הוא חולה לו על התחת! סתם, יואו, רק שלא יקרא את זה פה...אז אני מתה

למעלה