What's New

ג'סיקה סימפסון שרה את זה יותר טוב ../images/Emo3.gif

והיא ממש השתפרה, חשבתי שאשאנטי סתם מעפנה כזאת.. אבל יפה לה היא שרה מעולה

West Doll

New member
Rihanna - Live From Bell Centre in Montreal

ריהאנה הופיעה במסגרת מסע ההופעות שלה במונטריאול, קנדה ו-"MSN Music" היו שם והקליטו את ההופעה ועכשיו הם העלו את כל ההופעה במלואה לאתר שלהם. אם בא לכם על איזה הופעה ארוכה כזאת של ריהאנה אז זה מתאים לכם
לצפייה בהופעה.

ערן1987

New member
כבר כמה חודשם שאני לא מצליח לראות וידאו

מאתרים כמו נענע, MSN וכו'.. זה מעצבן

West Doll

New member
ניקול שרזינגר - Sessions @ AOL

ניקול קפצה להופעה ב- AOL Sessions. היא שרה 3 שירים מתוך האלבום שלה והם: Baby Love. Happily Never After. Super Villain. האלבום של ניקול, "Her Name Is Nicole", צפוי לצאת ב-12 לנובמבר ב-UK, ב-15 לנובמבר כאן בארץ וב-20 לנובמבר בארה"ב.

West Doll

New member
הצצה לאלבום של אלישיה קיז.

תודות לאתרים Sonymusicbox.com ו-Alicia-Keys.net אנחנו יכולים לקבל הצצה לאלבום של אלישיה "As I Am". אפשר לשמוע שלושים שניות מכל שיר. תהנו

West Doll

New member
סיארה חוגגת יומולדת 22 בניו-יורק../images/Emo65.gif

ב-25 לאוקטובר זמרת ה-R&B סיארה חגגה את יום הולדתה ה-22[צעירה
]. היא חגגה את היומולדת במקום שנקרא Nikki Beach Midtown בניו-יורק. בין האורחים אפשר לראות את מיסי אליוט[שעובדת בימים אלו על אלבום חדש
]. תמונות.

West Doll

New member
קליס נזרקת מחברת התקליטים.

לפי Entertainment Weekly קליס נזרקה מחברת התקליטים שלה Jive Records. ולמה? מפני שהאלבום האחרון שלה "Kelis Was Here" נכשל במכירות בארה"ב[ב-2006]. למרות זאת קליס כבר עובדת על אלבום חדש ועכשיו היא פשוט צריכה לחפש חברת תקליטים חדשה שתסכים לקבל אותה. מקור.

ofirshai

New member
ג'ייב רקורדס הם חארה של חברת תקליטים

מקווה שתמצא חברת תקליטים יותר טובה ממנה

dor307

New member
חבל שהיא לא הצליחה למצוא את הנישה שלה

אחת מהמזרמות היותר מעניניות ויציבות (מוסיקלית)

../images/Emo41.gifבריטני - Blackout../images/Emo41.gif

אני מקווה שמותר לי להוסיף
אז ככה האלבום החדש של בריטני יוצא ב-30 לחודש. ולשם שינוי האלבום קיבל ביקורות מצוינות!!! "האלבום החדש של בריטני ספירס מצוין, קובעים פה אחד מבקרי המוזיקה בעולם." - מ-Ynet! ואותה כתבה גם נכתבה באתר Yahoo.com
קצת מידע על בריטני בכלליות ועל האלבום:
"בריטני ספירס היא זמרת הפופ הגדולה ביותר בדור האחרון, עם מכירות של כ-83 מיליון אלבומים בין השנים 1999 ל-2005, בריטני סיפרה ששם האלבום מתייחס לחסימת השליליות וקבלת החיים במלואם ושהוא משקף את הכיוון הדאנסי של שירי האלבום"
רשימת השירים:
1. Gimme More 2. Piece of Me 3. Radar 4. Break the Ice 5. Heaven on Earth 6. (Get Naked (I Got a Plan 7. Freakshow 8. Toy Soldier 9. Hot As Ice 10. Ooh Ooh Baby 11. Perfect Lover 12. Why Should I Be Sad עטיפת האלבום כמובן
ואני מוסיף תמונות מהאלבום

תמונה 2: תמונה מחוברת האלבום../images/Emo18.gif

כמו שאתם שמים לב בריטני כבר לא בלונדינית!

למעלה