../images/Emo41.gifweak & powerless - העדכון השבועי
מה היה? היה ספיישל תכנית רגילה
תוכנית טובה, עם מוזיקה טובה... (טוב, אני משוחד וגם היה סמשינג פאמפקינז אז זה כבר קנה אותי)
הפלייליסט smashing pumpkins-bullet with butterfly wings faith no more-mouth to mouth soundgraden-pretty noose pearl jam-in hiding deftones-change(in the house of flies) mother love bone-stardog champion dio-last in line devin townsend band-suicide laundry-long time primus-harold of the rocks tomahawk-you can't win system of a down-fuck the system muse-stockholm syndrome porcupine tree-blackest eyes filter-you walk away murderdolls-dead in hollywood stone sour-bloter marilyn manson-the beautiful people coal chamber-loco alice in chains-the real thing guidance-phase III pantera-cemetery gates led zeppelin-dazed and confused at the drive in-non zero possibility
הפרסים השבוע חולקו 3 הזמנות לסטודיו 49 המאושרים הם: דנה אלון גיא יהודי אביב כהן ברכות לזוכים!
סקר חדש איפה אהבתם יותר את כריס קורנל? סאונדגארדן? TEMPLE OF THE DOG? אלבום סולו? AUDIOSLAVE? או שלא אהבתם בכלל...? לכו להצביע
פרסום בפורום אני חוזר ומבקש, אתם מפרסמים הופעות וכל מיני דברים זה מעשה מבורך ורצוי מאוד, נא לשים לב שאתם משרשרים את הפרסומים שלכם לשרשורי
, שנפתחים בדיוק בשביל המטרה הזו. תודה.
שטח האיחסון תהרגו אותי, אבל אני לא מצליח להבין למה אתם לא שולחים שירים, אתם מסוגלים להאבק במחשב ולהמתין שעות ואפילו ימים, כדי שהיצירות שלכם יעלו ל-"במה חדשה". מציעים לכם פה שטח איחסון ובעתיד גם יערכו תחרויות ויהיו השמעות ברדיו... אז למה אתם מחכים? למשלוח שירים - [email protected] ספרו קצת על הלהקה וקצת על השיר.
ביקורות השבוע היו 2 חפירות של חברי הפורום על הופעות שראו, החפירות פורסמו גם במאמרים ובקישורים בפורום. אמצו את הרעיון הזה וכתבו לנו על מה שבא לכם, דיסקים טובים, הופעות טובות... זהו להפעם.. C YA