Was it a dream?

../images/Emo41.gif Was it a dream? ../images/Emo41.gif

הלוווו חזרתי חזרתייי ווווהוווווווווווווווווווו... כן.. אחרי הפסקה של איזה 3 שבועות, אני כאן מצטערת על העיקוב, לא היה לי כל כך זמן. אבל הנה הנה חזרתי. ועכשיו הניתוח של Was It A Dream אז קבלו
טוב אז לדעתי, WIAD מדבר על , ובכן, אחרי שאת משתנה וצורת ההסתכלות שלך משתנה, מן הסתם, וטבעי בדרך כלל שתסתכל בצורה שונה גם על אנשים. לדעתי השיר הזה מדבר, אפשר להגיד על מישהו אחד קרוב שהיה לו – משהו שהוא רצה לעשות ולא היה יכול לעשות. חחח בהסתכלות שנייה ומטופשת זה כאילו הוא כותב את זה לעצמו, לעצמו הקודם. אבל אני מצטערת, זה יותר נראה כמו שיר שנכתב על מישהי שהוא אהב, מישהי שהייתה חשובה לו. זה שיר שמראה כישלון- כישלון בלהחזיק קשר, אם יחד עם הכישלון, גם ניצחון בלהגיד סופסוף את האמת, להיות ישיר, פרונטאלי וכנה. ’ Your defences were on high Your walls built deep inside Yeah I'm a selfish bastard But at least I'm not alone My intentions never change What I wanted stayed the same And I know what I should do it's time to set myself on fire שני הבתים הראשונים
הבית הראשון קצת עוקצי.. Yeah I'm a selfish bastard but at least I'm not alone זאת ממש ביקורת נוקבת.. אני בטוחה שאנשים מכירים את סוג ההשוואות האלה "לפחות אני עושה משהו.." זה תיאור של אדם כלשהו, על צורת התנהגות שהוא שנא ולא נראתה לו, וזאת גם הסתכלות נורא נוקבת, מישהו שהוא הכיר טוב והרבה זמן. לדעת מתי מישהו מתגונן, למה וכמה, זה לא משהו שמישהו יכול לדעת מ..רושם ראשוני. "הכוונות שלי מעולם לא השתנו" היה משהו שהוא רצה לעשות כבר הרבה מאוד זמן וזה לא השתנה ועכשיו הוא בטוח מה הוא צריך לעשות Its time to set myself on fire זה כמו.. לקחת סיכון. על החיים ועל המוות, קדימה. אם לוקחים את זה לצורת ההסתכלות השנייה הממממ.. אז זה יותר בכיוון שאיך הוא היה פעם, אדם בעל שני פנים, צד אחד- האמתי, מופרד מהעולם על ידי חומות על גבי חומות, מעולם לא להראות את הצד הזה. והצד השני החברתי, המוכר. ושוב הוא תמיד התכוון להשתנות, והוא יודע מה הוא צריך לעשות.. בלה בלה. – אבל אני לא כל כך אוהבת את הצורת ניתוח הזאת, יש בה יותר מידיי חורים לטעמים. Was it a dream Was it a dream Is this the only evidence that proves it A photograph of you and I זאת שאלה ממש מוזרה, Was it a dream בדרך כלל כששואלים אם זה היה חלום זה כשלא מאמינים, לא? כשמשהו ממש הזוי קורה. כשממש פאסיביים והזמן עובר לנו מול העיניים, ופתאום מתעוררים ולא מבינים מה קרה, מה קורה. הוא לא ממש זוכר, או לא ממש יודע. זה כל כך לא מציאותי.. שהוא שואל את עצמו אם כל מה שיכול להוכיח את כל מה שקרה זאת תמונה. Your reflection I erased Like a thousand burned out yesterdays Believe me when I say goodbye forever, Is for good (good, good) הוא התכוון למה שהוא אמר, על החיים ועל המוות. הוא התנתק לגמרי, שכח, מחק- שרף, היא האתמול , העבר הרחוק. הוא לא רוצה לזכור, הוא משכיח בכוונה. ופה זה כבר ממש להראות כוונות, כשאני אומר להתראות זה לנצח, תאמיני לי. להראות כמה הוא רציני. דיי סיימתי, ניתקתי, נמאס לי – זה לנצח . באמת לנצח. זה מראה כמה שבאמת לא היה לא טוב Was it a dream Was it a dream Is this the only evidence that proves it A photograph of you and I (A photograph of you and I) Was it a dream Was it a dream Is this the only evidence that proves it A photograph of you and I... A photograph of you and I.. A photograph of you and I in love ואז בפזמון האחרון יש לנו מן כמו.. את השורה התחתונה שמבהירה לנו מה קרה ביניהם . זה לא ידידות, זאת לא חברות זאת אהבה. A photograph of you and I in love זה מה שחנק אותי, שם הוא היה פאסיבי, שם לא היה לו טוב, באהבה איתה, הוא לא זוכר את זה, זה נראה לו רחוק, בגלל זה השאלה הזאת. האם זה באמת היה כל כך רחוק? האם התקדמנו עד לכאן וכל כך התרחקנו? האם ההוויה שבתמונה הזאת קרתה בכלל ?
אוקיי אז הנה לכם WIAD אקוסטי- מדהים. WIAD לייב
כל הערות, הארות טענות וכו' אשמח לקבל.

LoveYourHate

New member
מקסים!!

את רושמת את זה כ"כ אמיתי ועמוק ..כיף לקרא את זה !!! אני מאוהבת בפינה שלך
מדהימה אחת.1!!

TheMarsArmy

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo12.gifspeechless

את יודעת, כל פעם שאת עושה את הפינה אני אומרת לעצמי:"זהו! הפעם אני חייבת להגיד יותר ממילה אחת!". כי תמיד אני כותבת רק "מדהים" "נפלא"..וכו'...את מכירה את המחמאות כי את מקבלת אותן כל הזמן! :p ואף פעם אני לא מצליחה...את פשוט מנתחת את זה בצורה כל כך טובה ומעניינת שכיף לקרוא...וגם בצורה הגיונית..לא איזה משהו שנראה כאילו המצאת משום מקום! חוצמזה זה שיר שאני במיוחד אוהבת כך שזה עושה את זה עוד יותר מצויין! בהחלט speechless. (נו בטח, אחרי שכבר אמרתי כל מה שרציתי להגיד.) וחוצמזה שאני גם מתה עלייך ואת יודעת את זה. :D

צודקות!!^^

וואו זה שיר כל כך יפה.
אין, אין על השיר הזה! ניתחת אותו בצורה כל כך יפה ומרתקת
חחח כמה חיכיתי לפינה הזאת....וכמה שמחכים ככה יוצא יפה...תודה תודה! וול דאן!

its only ma

New member
no words../images/Emo2.gif

מדהים! וזה די משכנע...=] פינה מהממת!!!! ישר כוחך!!!!!

Girls Not Grey

New member
שיר כ"כ יפה ../images/Emo99.gif

זו הפעם הראשונה שאני רואה את הפינה הזו.
אהבתי, לגמרי.
בהחלט נותן חומר למחשבה.. אהבתי את השורה האחרונה בשיר, ואת הצורה שניתחת אותה.. מחכה לפעם הבאה..

pizi23

New member
../images/Emo47.gif יפה יפה יפה יפייפה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ת'אמת, שאני חשבתי בהתחלה שזה אכן מדבר על אדם ועצמו, כמו THE KILL למשל, מאחר וזה מוטיב שחוזר אצלם באופן כללי, והבית הראשון באמת נותן תחושה כזו. אבל כשמתקדמים בשיר זה לא כל כך מסתדר, ונראה לי שההסבר שמדובר במערכת יחסים של שני אנשים שונים יותר הגיוני. אבל עכשיו שאני חושבת על זה אפשר אולי לשלב בין השניים, כלומר שהם גם מדבר על מה שקורה לו בינו ובין עצמו, בעקבות אותה מערכת יחסים כמובן, וגם מה שקורה בינו לבינה. ולגבי הסוף, אני דווקא חושבת קצת אחרת, כלומר שלא הרגיש חנוק, או שלא היה לו טוב, או שהוא לא זוכר את זה, אלא להפך, יש כאן התרפקות על העבר במידה מסוימת, הוא מסתכל על התמונה ומעלה זכרונות טובים, של התאהבות ואהבה. זו תמונה שמזכירה לו דווקא את הזמנים הטובים שהיו ביחסים האלה, לעומת הזמנים הפחות טובים שהוא זוכר, והיתה שם אהבה טובה אחרי הכל, שהונצחה בתמונה, אבל כנראה שזה לא היה מספיק כדי להשאיר אותם ביחד. סתם, רעיונות שעלו לי... והניתוח שלך מרתק
טוב, את יודעת שאני אוהבת את הסגנון שלך
מחכה לניתוח הבא

האמתי שאני מסכימה איתך.

ואני שחושבת שהשינוי שלו כבן אדם בא לידי ביטוי בזה שהוא מתנתק.. ולגבי הסוף, וול.. הכוונה שלי יותר הייתה, שהיו זמנים טובים, והייתה אהבה טובה, עד שזה הפסיק, ובגלל זה הוא שואל was it a dream כי זה כל כך רחוק.

pizi23

New member
מסכימה../images/Emo70.gif אנחנו באותו עמוד../images/Emo45.gif איזה כיף, הא?

The Fantasy

New member
ממש יפה../images/Emo47.gif

מאוד אהבתי את הניתוח, ואני חושבת שזה די נכון. הפירוש הזה מוכיח שהוא באמת כנרהא מדבר על אהבה שהייתה לו, כנראה מישהו שהייתה איתו די הרבה זמן והוא אהב מאוד, ואז הם נפרדו והמערכת יחסים הזאת נראתה לו כמו חלום. למה יש לי הרגשה שהוא מדבר על קמרון? הרי הם נפרדו אחרי האלבום הראשון, יש מצב שהוא רשם עליה שיר באלבום השני. זה ממש נראה ככה. בכל מקרה שני בייב, אהבתי את הניתוח, ותמשיכי ככה!
[אני רוצה שתעשי על האלבום הראשון מתישהו
כשתסיימי עם האלבום הזה את חייבת לעשות על הראשון
]

מאוד אהבתי.

צורת ההסתכלות שלך,הניתוח...המילים שאת משתמשת, זה כאילו ג'ארד בעצמו מסביר לנו.
מאוד אהבתי! תמשיכי. מאוד מעניין. ותודה.

למעלה