המממם.. נעשה קצת חם, לא?!
ראשית, אני לא אוהב את הטון של הדברים שכתבת. אני משתדל להיות מנומס בפורום, גם אם אני מתנגד לדעתו של מישהו אחר. שנית, לפעמים אנשים טועים או מטעים. זה יכול להיות כתוצאה של אי-ידיעה או אי-הבנה, ואין ברירה, כולנו בני אדם ויכולים לטעות. שלישית ולעניין עצמו - אני לא יודע אם ראית את הדוגמאות שנתתי. הדוגמה השניה מדגימה איך פעולת bitwise or ב VB6 אינה פעולת חיבור, כי היא לא מיישמת שום carry (אם ניכנס באמת לשערים לוגיים ול half adder או full adder). אם רק היית מנסה את הדוגמה הנ"ל היית רואה בעצמך את התוצאות, ורואה שהתוצאה של פעולת Or על 5 ו 9 (לדוגמה) אינה 14, אלא 13. כלומר, אין כאן חיבור רגיל, כפי שאתה טוען. אתה מוזמן לבדוק גם מה התוצאה של פעולת Or על מספרים נוספים. נניח על 5 ו 5 (שאמור להיות 10 לפי הטענה שלך). להבא אני מבקש ממך שני דברים: 1. לבדוק את עצמך, ולברר את הידע שלך לפני שאתה כותב את הדברים בפורום. מי יודע, אולי במקרה הידע שלך לא מדויק. 2. לכתוב הודעות פחות חריפות ועם פחות התקפה אישית. אין שום בעיה עם דעה מנוגדת או שונה, אבל חשוב שהיא תיכתב בצורה עניינית ומנומסת. הפורום הוא בדיוק המקום להציג דעות מגוונות, אבל חשוב שכללי נימוס בסיסיים ישמרו גם כאן.