Twitter, Twitter, Little STAR

../images/Emo43.gif אנשים מציג בגאווה ../images/Emo34.gif

אנשים גאה להציג: המתחם הכי גאה במצעד הגאווה הירושלמי
ביום חמישי הקרוב יתקיים בירושלים מצעד הגאווה. תפוז לוקחת חלק במצעד, ובענק! אנחנו נהיה במאהל הגאווה התפוזי שיוקם בגן העצמאות ונקדם את פני החוגגים. אנחנו מזמינים את כולכם לבוא למאהל, להיפגש ולהכיר את חבריכם לפורום. מחכים לראותכם במתחם הגאה של
!
שחף בן שלום, גולש ותיק בתפוז, בעל הפרעת קשב וריכוז ויועץ חינוכי (תואר שני והתמחות בשילוב תלמידים בחינוך). הגישה שלו עם ילדים: ערימות של אהבה וגבולות מפלדה יצוקה. אתם מוזמנים להתייעץ אתו בנושאים: התמכרות למחשב, שילוב, סמכות הורית, סמכות מורית, והתמודדות עם מצבי לחץ של ילדים בפורום הפרעות קשב ADHD בין השעות 21:00-22:30: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=130921961
רוצים לזכות בכרטיס זוגי למפגש המוזיקלי עם אגדת הגיטרה- סטיב ואי ב-30.6 בהיכל התרבות בת"א? ענו על החידון בפורום כלי נגינה ונגנים ואולי תוכלו להיות שם! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=212&MessageId=130910529
אחת משש נשים - דיכאון לאחר לידה בימים אלו מתגבש סרט העוסק בדכאון אחרי לידה. מטרת הסרט להראות שכל אחת יכולה ללקות בדכאון ויוסבר איך אפשר לטפל ולצאת מהמשבר. במסגרתו יצלמו נשים שסובלות בימים אלה מדיכאון אחרי לידה - על מנת להראות מה עובר עליהן ואיך הן מתמודדות ויוצאות מהמשבר. גולשות המוכנות לשתף פעולה, ובכך לקדם נושא חשוב זה, ולסייע לנשים רבות במצב כזה, מוזמנות לפנות במסר לכינוי "הנהלת הפורומים".

jess r

New member
יאי, אדם ילביש את קריס!

למרות שהיה הרבה יותר נחמד אם הוא היה... אוקי לא לא, אני לא אגיד את זה.

jess r

New member
אגב

יש שם בצד גם קישורים לאנופ ומאט, ליל ומייגן
, וקריס ואליסון. קריס ואליסון ממש ממש מצחיקים

nini18

New member
מפשיט אותו ../images/Emo3.gif

אני אגיד במקומך חחח אם לזה התכוונת ..

../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

תודה שפרסמת!!!
שני הראיונות ממש מצחיקים! כל הקטע בסוף עם הבקבוק מים שהם מעיפים אותו היה מצחיק
אני מקווה ששמעתי טוב שקריס אמר שקייטי תבוא בשביל אדם? זה גם היה מצחיק! וכמובן כמו שנאמר כבר מעליי יש בקישורים את אליסון וקריס שזה שני ראיונות מאוד מצחיקים גם! חבל לי רק שהכל היה נורא קצר
ויש שמועות (אעלק שמועות, זה כתוב בתגובות שם) שבראיונות של קריס ואליסון זה אדם שמחזיק את המצלמה...

הראיון של אנופ ומאט קורע!

אליסון נדחפת להם באמצע ולא קולטת שמצלמים אותם... יואו היא אחת הדפוקות
אליסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
!!! נ.ב.: קריס ואדם... Get a room

SHTRUDIDI

New member
איזה חמודים הם!

אהבתי את שני הראיונות, במיוחד את הרעיון שקיטי ואדם יעשו אחד לשני את הציפורניים
על הלינקים

jess r

New member
איידול-טור טוויטר!

טוויטר שלכל האיידולים יש גישה אליו והם יעדכנו בקשר לסיבוב הופעות ושאר דברים. בינתיים יש שם עידכון ממייגן
ואנופ

jess r

New member
ואי, איזה יפה מייגן ../images/Emo99.gif

והיא עושה מלא שטויות, כמו ב-1:42 או שהיא רוקדת עם אליסון בערך ב-2:03 ואז אנופ מפשל וזה ממש מצחיק, ואיזה פרצוף מייגן קלאסי לראת הסוף. זה נורא נורא משעשע, אפילו ראיתי את זה פעם שניה. הם טופ 10 ממש מגניבים, האנשים האלו. וקריס שר ממש יפה

nini18

New member
אדם נראה ונשמע פשוט מדהים ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

כמו תמיד...

SHTRUDIDI

New member
איזה יופי!

מאט נשמע מעולה וגם אדם. איזה יופי שהם שרים את השיר הזה בטור.
על הלינק

SHTRUDIDI

New member
ראיון נחמד

אני כל כך אוהבת את התגובות של אדם והסיפורים על הבגדים לטור. והטופ 10 נראים כאלה מגובשים וחביבים ביחד. שוב,
על הלינק

naama59

New member
בזכות מאט!

אז מה אם הוא אמר לפני חודש בערך שטוויטר זה השטן..

למעלה