Twitter, Twitter, Little STAR

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo6.gifכל כך חמוד

הראיונות שלהם ביחד ממש כיפיים לצפייה.
על הלינק

InbarKiii

New member
אני חייבת להגיב פה!

ואני מעתיקה תגובה שלי מישהי מONTD_AI KRIS IS SO PRETTY ADAM IS SO PRETTY THIS IS RIDICULOUS HOW ARE THEY EVEN ALLOWED IN THE SAME ROOM TOO MUCH GORGEOUSNESS LDKJGLKHGHGFKSDHGG I THINK MY BRAIN HAS CEASED ALL NECESSARY FUNCTIONS AND IS NOW SCREAMING "KRADAM, BENCHES!" OVER AND OVER
קראדםםםםםםםםם3>

תודה לכולם על הלינקים../images/Emo140.gif

בגלל שאני הולכת להגיב על הכל בהודעה אחת, אז זהירות, אפשרות לחפירה
איזה כיף שגם לאליסון וגם לקריס יש עכשיו טוויטר!! הראיון של קריס ואליסון ממש חמוד! הם באמת אוהבים אחד את השני. ובכלל, כל ה TOP 10 האלה הם הקבוצה הכי חברותית ומצחיקה ניראה לי מכל ה - 3 עונות שאני ראיתי. משהו בראיון של דני ומייקל גם הצחיק אותי... משהו שדני עשה... הוא כאילו צינזר את עצמו לפני שהוא אמר שהוא צריך אוכל וזה היה מוזר ומצחיק. וואו אם סאישה קיבלה את התפקיד אז מזל טוב לה
אתמול ראיתי את ההוליווד של עונה 7 והבנתי פתאום כמה היא יפה. את השירה שלה אני עדיין פחות אוהבת. הראיון של אדם וקריס זה פשוט
אחד הראיונות הכי משעשעים וחמודים עד היום! תמיד אדם היה יותר out spoken (קשה לי תאר בעברית
) וקריס תמיד היה הביישן הזה שלא מסדר את המילים נכון, ועכשו אחרי הראיונות האחרונים הבנתי שהגלגל בערך התהפך. קריס התגלה כבנאדם מצחיק מאוד שלא איכפת לו להיות שטותניק (רק שהוא עדיין מגמגם) ואדם נעשה יותר ביישן כזה... יותר מובך... היד שקריס שם על אדם הראתה לי את זה (וגם הראיונות שהם עשו אחד לשני). הם כולם פשוט
גם הראיונות של מאט ואנופ אחד לשני היו ממש מצחיקים. הם שניהם בכלל ממש מצחיקים! כיף לקום לעידכונים כאלה

jess r

New member
Caw Caw! ../images/Emo99.gif

ראיון היאהו של מייגן. לא יכולתי לבקש משהו טוב יותר לפני שאני הולכת לישון
היא אומרת שהיא תשמח לעשות מוזיקה לילדים - והמראיינת אומרת שהיא מכירה ילדים שממש אהבו את "רוקין רובין", ומייגן בתגובה: "אומרים לי את זה מלא! ילדים ממש אהבו את הביצוע הזה!" וילדים לא משקרים. היא רוצה לכתוב ספר לילדים בשם "רוקין רובין"! בטור היא תשיר שני שירים. היא מבטיחה ששניהם יהיו קצביים והקהל יאהב אותם
אחד מהם אנחנו כבר יודעים - "Tears Dry on Their Own" של איימי ויינהאוס. מישהו רוצה לזרוק ניחושים? אני מהמרת שהשיר השני יהיה "רוקין רובין" - בהנחה שזה שיר מהתוכנית. אני מקווה שזה לא השיר משבוע קאנטרי - היא חרשה לו ת'צורה ואני לא אוהבת את השיר הזה. מוטאון היה גרוע ובוב מארלי... אני אשמח, אבל עדיף משהו אחר. אווו, אולי היא תשיר משהו של ביורק? גירסה מלאה של האודישן אולי?
פליז?... אה ויש פה הרחבה לקטע המגניב עם אדם וקצת בונוס מייגן. ממש מצחיק, זה הקטע שאדם מחליף ג'קט עם המראיין. לאדם יש מסר חשוב ומייגן חמודה!

jess r

New member
הראיון של סקוט

כאן. לא מאוד מעניין - הוא לא מוסר פרטים ברורים לגבי הטור, אבל בכתבה עצמה כתוב שהוא ומאט ישירו וינגנו ביחד חלק מ“You Can’t Hurry Love” של הסופרימס. לא יודעת מה "חלק מ" אומר, אבל ואטאוור. אם זה מעניין מישהו - הוא מבטיח אלבום אחרי הטור. כניראה בהפקה עצמאית. לא שהוא אמר את זה - זה פשוט נראה לי הכי הגיוני. דווקא יש לו כמה שירים מקוריים נחמדים במייספייס.

למעלה