Tonight Show with Conan O'Brien

InbarKiii

New member
חחחח באמת לא יופי איך שטומי לא התייחס בכלל

אבל לא נורא..אדם הטעין אנרגיות כשהוא פגש את קריס השבוע

InbarKiii

New member
ברור שבגלל זה ../images/Emo23.gif

חחח את ראית תתמונות שלהם מהג'ינגל בל? אלוהים הם הצלטמו בדיוק באותן פוזות עם אבזירים דומים רק בצבעים שונים. זה משמיים D:

nini18

New member
ולמה הוא לא שר את FYE ???../images/Emo7.gif השיר שרוף??

כי התוכנית של קונאן היא דה לייט נייט אז הוא יכל לשיר אוףףף אני מתה על השיר אני רוצה לשמוע אותו שוב בלייב ....אמריקהההה

mayarel

New member
כן נראה לי שהשיר לא יהיה בתוכניות אירוח..

וגם לא מאמינה שברוקדים המה שזה לא יהיה השם של התוכנית שזו ההופעה הבאה שלו... אבל אולי בקונצרט של ראש השנה..

R o c k s e n

New member
אבל היו לו הזדמנויות לשיר אותו

בהופעות שהן לא תוכניות אירוח, ומה יש בשיר הזה שאסור לשיר אותו בתכניות האלה? הוא לא גס, טוב הוא רק מרמז על זה אבל הוא בטוח לא היה נותן הופעה פרובוקטיבית או משהו... בסיבוב הופעות שלו הוא בטוח ישיר את זה אבל בכל זאת זה הסינגל הראשון, לא יכול להיות שהוא לא יופיע איתו בכלל. אני חושבת שהוא יכל לשנות קצת את העיבוד בלייב וזה היה יופי.

מירבי ת

New member
ניני! אני איתך!

fye זה השיר הכי יפה באלבום לדעתי! וגם אני כ"F מחכה שהוא יחזור להופיע איתו ושיצליח בכל המועדונים בעולם! שיר מהמם! ואיפה היו תמונות קראדם מהג'ינגל בל? חוץ מאחת לא ראיתי...

s i g a

New member
רק אני שמתי לב

שהוא נורא מאופק? הוא לא משתחרר כזה וחוץ מזה היו לו כמה זיופים אבל מבחינתי הוא מדהים כמו תמיד.. סתם שמתי לב שמאז ההופעה בAMA הוא ניהיה הרבה יותר חסר ביטחון.. שזה הגיוני אבל עדיין
לא לקטול אותי חח

מירבי ת

New member
הוא אילתר מדהים! אבל מה עם Music Again?

הוא כבר שר אותו פעם - למה לא לשיר אותו שוב? למה רק את wwfm? חוץ מזה - העובדה שהוא "זנח" את fye שהוא אמר בראיונות שהוא מאוד אוהב יש בה משהו שכאילו מסכים עם כל הקטילות... לא שמענו את השיר מאז ama , וזה לא שהשיר לא היה טוב - הביקורת היתה על ההופעה. יוחזר fye! לאלתר! (או שלפחות יוחלף כבר wwfm)....

DC124

New member
אם מסתכלים על הריאיון הראשון אחרי הAMA

זה פשוט בן אדם אחר מעכשיו!! זה כאילו יומיים אחרי זה נפל עליו, ופתאום ירד לו קצת הביטחון... מממ אבל ההופעה ממושלמת אז אני לא מתייחסת לזה יותר מדי

R o c k s e n

New member
הוא הרבה יותר מודע, כן...

הוא פוחד לעשות משהו מיותר או לא במקום נראה לי כי הוא יודע שהוא כנראה קצת לא יכול לשלוט בעצמו (וזה לגמרי בסדר :] ) , אז הוא יותר מאופק ומחושב. אין לו סיבה להשתחרר לגמרי בתכניות כאלה אז מה שהוא עושה זה בסדר

למעלה