The winner takes it all

satin

New member
../images/Emo41.gifThe winner takes it all ../images/Emo41.gif

... The loser standing small אבל מה עושים כשהמפסיד הוא לא אחר מאשר...ילדכם הקטן שמביט בכם בעיניים דומעות ולב נשבר ?? מה אתה עושים ? נותנים לו לנצח ? מלמדים אותו להפסיד ? מוותרים ? קשוחים יותר או פחות ? כללים למשחק עם הילד...

../images/Emo23.gifyou got ot lose alittle ../images/Emo23.gif

win a little let your poor heart break a little that's the story of... that's the glory of... LO
E לשחק ברגישות, מדי פעם לוותר כי זה באמת "לא כוחות" אבל בטח לא לתת לו לנצח כל הזמן כי זה גם לא שיעור טוב ללמד אותו גם מזה וגם מזה גם להפסיד בכבוד ולגם לכבד את המפסיד - כשמנצחים שאלו יהיו הדמעות היחידות שלו

a n a t i 3 3

New member
לא מסכימה עם התאוריה.. שהמנצח

לוקח הכל! החוכמה היא להפסיד ולקחת מזה - או במילים אחרות לא להפסיד לגמרי!

חס וחלילה ששום ילד בעולם לא

יתרגל לטעם המר... אולי יכיר- אבל אך ורק על מנת להעריך את המתוק.

Den3

New member
נראה לי...

שהבן שלך מנצח אותך חופשי ואת פשוט לא יודעת איך לאכול את זה... נותנים לו לנצח את קוראת לזה.... טוב נו שיהיה... ועכשיו ברצינות, מה שאני משדר לבן שלי זה שאני לא מתחרה נגדו באמת... שזה ממש לא משנה מי ניצח אני או הוא כי אנחנו אבא ובן ואבא ובן לא באמת מתחרים בינהם... בכל מקרה ספציפי, אני מתייחס לנושא התחרות. לפעמים אני נותן לו לנצח ולפעמים אני לא מוותר ומנצח אבל אחרי הניצחון (ושוב... זה לא משנה של מי) אני משדר לו את המסר שאנחנו תמיד באותו צד.

רחלי228

New member
גם בפגישות אצל פסיכולוג ילדים

מומלץ לשחק על פי הכללים.זה משליך על החיים ועל הצבת גבול וכו`.הילד צריך להתמודד עם הפסד.היום זו את שמוותרת לו.איך הוא ירגיש מחר מול החבר שלו? תסבירי לו ש`זה רק ספורט`

Rinattt

New member
צודקת...

בכלל אפשרי להסביר שמהפסד אפשר לנצח... כי מגיעים לתובנות או לומדים מטעויות, וכך להבא הילד ירצה להיות טוב יותר... את בעצם גורמת לו לשאוף יותר... את גורמת לו לראות את ההפסד באור חיובי יותר... וכשילד שאפתן ועושה מאמץ... הוא ישתדל להצליח בכל דבר... (ורוב הזמן ישיג את מבוקשו). ואם יכשל... הוא בעצם ילמד... שניצח וזכה... בעוד תובנה... זה מתחיל במשחק... זה נגמר בחיים האמיתיים... לא סתם אומרים שעיקר החינוך\ההרגלים\עיצוב האופי... מתחיל כשהם עוד קטנטנים...

R a c h e li

New member
מממממממממ....

זה מצחיק.....הילדים הכל מבינים אם נותנים להם לנצח הם לא שמחים אם מנצחים אותם הם לא שמחים אז לדעתי לשחק עד הסוף....בלי רחמים בעוד כמה שנים הם מה זההההההה יהיו שמחים על שסוף סוף אותך מנצחים

ערסlight

New member
כלל אחד בלבד.

יש לי בן שכשהיה קטן והפסיד... היה מחריב את המשחק ונהיה ברוגז. הייתי אומר לו שהוא עוד לא הפסיד מספיק בשביל לנצח. ולעולם לא הרשיתי לעצמי להפסיד בכוונה. [והיום הם כולם מתעללים בי בכדורסל]

maof

New member
סטיין היקרה../images/Emo141.gif

הדברים מאוד פשוטים אן רוצים שיהיו בצורה כזאת. את מצליחה לנצח תמיד
וגם הוא יבין....שלא תמיד מצליחים למרות שבאמת משתדלים ורוצים. מעוף - שלא מוכן להפסיד בששבש לאפ'חד

למעלה