The Strongest Link

../images/Emo41.gifThe Strongest Link../images/Emo41.gif

חוקים : מה עושים בפינה הזאת ? אתם מקבלים נושא כלשהו. אתם צריכים לכתוב מהו השיר הראשון של מיוז שעולה לכם לראש אחרי ששמעתם את הנושא. ותרשמו גם מדוע הנושא הזה מזכיר לכם את השיר. והנושא הפעם הוא מוות אולי אין המון שירים של מיוז שמדברים על זה. אבל השאלה היא, מה מבחינתכם הוא שיר של מיוז שמסמל את המוות, מה שקורה אחריו, הרגעים האחרונים. תרשמו שיר אחד בלבד, ותנסו לנמק את תשובתכם. דיון פורה לכולנו, מתן.

Apoca1ypse

New member
כל הכבוד על החתימה...

כואב לי על מכבי חיפה...בתור אוהד טוב שלהם כל הזמן לא נעים להאשים את השופט אבל המחצית השניה יכולה הייתה לראות שונה בהחלט ד"א אני מתן, אתה מתן, שנינו אוהבים מיוז, ומכבי חיפה אז אולי תפסיק לאהוב MCR? :D צוחק צוחק... אממ Unintended

Apoca1ypse

New member
הדבר הראשון שעלה לי בראש

'the life i had before before you' מוות של משהו בפנים בכל מקרה כמובן ש Thoughts of a dying atheist ועוד כמה נשמעים הרבה יותר הגיוניים

C A R I S M A

New member
מממ אוקיי...

כמובן שthoughts of a dying atheist >< לא יודעת אם לנמק >< זה די ברור למה.

GoOtZi

New member
באופן מוזר ביותר

לא מצאתי שיר של מיוז שמזכיר לי מוות
אם אני ממש מתאמצת אז אולי sing for absolution או blackout (אבסולושן יותר מזכיר) מוזר למדי

roy net

New member
הדבר הראשון שעולה בראש

זה Megalomania לא נדרשה בשביל זה יותר מידי מחשבה... וכנראה שכל אחד ממכם מבין למה כך שאני לא רואה צורך להסביר...

CitizenErased

New member
משבוע הבא...

הפינה עוברת לפורום החדש, נכון מתן ?
http://rock-israel.com/muse/forum ולי הכי מזכיר.. אמממ.. האמת שאף שיר. קשה לי לקשר מיוז למוות, כמה שזה דבילי. אני מניחה שהשיר היחיד שעוד איכשהו עלה לי, אחרי הרבה מחשבה, היה Thoughts of a Dying Atheist וזה רק בגלל המילה dying בשם. קשה היה לי לחשוב על שיר שהמילים שלו באמת מזכירות מוות (למרות שיש להם מספר לא קטן של שירים כאלה) בזמן המחשבה על מה לכתוב פה חח

למעלה