The Strongest Link

../images/Emo41.gifThe Strongest Link../images/Emo41.gif

חוקים : מה עושים בפינה הזאת ? אתם מקבלים נושא כלשהו. אתם צריכים לכתוב מהו השיר הראשון של מיוז שעולה לכם לראש אחרי ששמעתם את הנושא. ותרשמו גם מדוע הנושא הזה מזכיר לכם את השיר. והנושא הפעם הוא מלחמה כמו כן, יש המון שירים של מיוז הקשורים במלחמה. אבל השאלה היא, מה מבחינתכם הוא שיר של מיוז שמסמל את המלחמה, המלחמות, הטרור. תרשמו שיר אחד בלבד, ותנסו לנמק את תשובתכם. דיון פורה לכולנו, מתן.

Musedol

New member
Hysteria

יש לי הרגשה שיצאתי עילגת בכתיבת השיר. מסמל לי מלחמה בגלל שאני מרגישה כאילו הכותב של השיר רב עם עצמו, מבפנים. גם בגלל שהוא אולי אובססיבי לגבי מישהי/מישהו "give me your heart and your soul" לא יודעת, אני גרועה בהסברים!

roy net

New member
אני אלך על התשובה הברורה...

בתור בן אדם שרואה שחורות אני מצפה לשואה גרעינית בעולם מה שבעצם אומר שאין יותר מיוז ואין יותר פורומיוז
Apocalypse Please מעניין כמה אנשים יגידו solider's poem

GoOtZi

New member
האמת שדווקא...

butterflies & hurricans כל המשמעות עצמה של השיר קשורה לזה.

CitizenErased

New member
שלי...

Apocalypse Please כמו שroy net אמר, אני רואה את המלחמה כמשהו בומבאסטי. גם אם השיר עצמו לא בדיוק מדבר על מלחמת עולם, המוסיקה שלו לבד מעבירה את ההרגשה שמשהו רע רע, כמו במלחמה

Stockholm Sindrom

אני מניח כי הוא באמת שיר יותר חזק (מבחינת POWER) ומהיר מאחרים. הרבה פחות שקט... שיר מפציץ כזה. מעולה לפוגו. מה שמוביל למלחמה קטנה ברחבת הריקודים :]

למעלה