The Strongest Link

../images/Emo41.gifThe Strongest Link../images/Emo41.gif

פינה חדשה בפורומיוז, שימו לב לחוקים. בכל שבוע (יום ראשון) תגיע הפינה הזאת. מה עושים בפינה הזאת ? אתם מקבלים נושא כלשהו. אתם צריכים לכתוב מהו השיר הראשון של מיוז שעולה לכם לראש אחרי ששמעתם את הנושא. ותרשמו גם מדוע הנושא הזה מזכיר לכם את השיר. והנושא הפעם הוא חלל כמו כן, יש המון שירים של מיוז הקשורים בחלל. אבל השאלה היא, מה מבחינתכם הוא שיר של מיוז שמסמל את החלל. תרשמו שיר אחד בלבד, ותנסו לנמק את תשובתכם. דיון פורה לכולנו, אני מקווה שהפינה תעורר קצת את הפורום.

CitizenErased

New member
אז ככה...

אני לא אלך דווקא עם הבחירה הברורה אני מניחה... השיר הראשון שעולה לי לראש הוא דווקא Space Dementia... משמעות השם כאן זה התחושה של להיות בחלל. ככה נאסא קוראים להרגשה הזאת... אני חושבת שקל לראות שזה נושא שתמיד עניין את מיוז/מאט, בין אם זה התחיל עם הכריכה של שואוביז, עבר לשיר עם טייטל כמו Space Dementia ומאז היו עוד מספר התרכזויות בעניין... אבל עם כמה שזה מעניין אותו/ם, אני לא חושבת שחלל זה הרעיון המרכזי, אני חושבת שהם משתמשים בזה דווקא כדי להציג את הבעיות שבעולם שלנו. וSpace Dementia אני חושבת שהם משתמשים בתחושה הזאת כדי בכלל לדבר על איך שסמים גורמים לנו להרגיש וזה בכלל שיר על סמים (לדעתי..) - you make me sick, because I adore you so...? :=P טוב חפרתי.

NiKi†a

New member
גם לי השיר הזה עלה בראש ישר../images/Emo45.gif

אבל בטח בגלל השם שלו P:

T a l 91

New member
../images/Emo96.gif אני מוזרה, אבל...

Supermassive Black Hole עולה לי לראש. אולי בגלל ה- Black Hole. כלומר, חור שחור. אולי בראש שלי. אולי במקומות אחרים. אבל איפשהו יש חור שחור. וזה גם סוג של חלל. ו.... זהו. מוזר. אני יודעת...

roy net

New member
The Gallery

אבל זה סוג של חלל מפחיד. אם היה לי חלום שאני כלוא בחללית כנראה שזה היה ה- soundtrack.

Musedol

New member
משום מה, השיר שעלה לי לראש הוא

Falling away with you [ככה כותבים? בלע, מאוחר] שיר 4 אם אני לא טועה מאבסולושן. לא יודעת למה. פשוט ככה. מאוחר בלילה, אני אחרי הצגה אחרונה ובכי.

Jimmy Kane

New member
Exo-Politics

When the Zetas fill the skies Will our leaders tell us why Fully loaded satellites Will conquer nothing but our minds Zeta=סוג של חיזר

לי דווקא עלה

10 Butterflies & Hurricanes לא יודעת למה (תקראו לי מוזרה אבל :\) מזכיר לי את זהמשום המ

GoOtZi

New member
הממ..

האמת שהשיר הראשון שעלה לי לראש זה space dementia. די ברור למה.. חלל-space אבל גם המנגינה שלו ובמיוחד הקטע פסנתר השקט, וגם הפסנתר בהתחלה (שממשיך לאורך כל השיר) מאוד מתקשר לי לנושא הזה
השיר השני, exo politics ישר עלה לי בראש אחרי ספייס. וזה דווקא בגלל המילים שלו.. וגם המנגינה שהרבה יותר משמעותית בקטע של חלל (אולי בגלל כל הנושא של האלבום עצמו). אני ממש אוהבת את שניהם.. אבל את space dementia אני אפילו יודעת לנגן

למעלה