The Silent Weekend

../images/Emo183.gifהאלו.

שיר/י השבוע של ווית'ין: - ~לא שומעת בכלל בזמן האחרון~ שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יהיה פה דם-אפרת גוש anywhere-evanescense אלבום השבוע: all the lost souls-James Blunt מה את/ה שומע/ת עכשיו: את שיר השבוע דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכרת כבר. אהה. כן. לומדים D:: דבר רע שקרה השבוע: אני חושבת שנכשלתי בבוחן היום
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הופעה של עמירםאינק, מבחן במע"רים, יומולדת להרבה אנשים, פעולת חניכים ראשונה
אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: סלט עגבניות עם טונה ותירס D: ספר השבוע: הנסיך הקטן סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי תמונת השבוע: אין כוח

Ice Queen 7

New member
נמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: Mother Earth, Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Kamelot - Until Kingdom Come (וכל האלבום הזה
) אלבום השבוע: Kamelot - The Fourth Legacy, WT - Mother Earth מה את/ה שומע/ת עכשיו: סירנות מבחוץ
דבר טוב שקרה השבוע: נסיון אי-כסיסת הציפורניים שלי הצליח
, והתחלתי ציור גדול של שארון (התמונה מהסינגל של ממוריז) באקריליק בשיעור אומנות
אני מקווה שזה יוצא טוב X: דבר רע שקרה השבוע: בי"ס משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הפסנתר יגיע!!!!!!!!!!!!!1111111 ^_____________________^ (חבל שמכריחים אותי לחכות חצי שנה עד שאני אוכל להתחיל ללמוד >_>) אתר השבוע: אין מאכל השבוע: פסטהעםטונה ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם
שיגמר כבר X_X סרט/סדרת השבוע: אין טעם אפילו להחזיק טלויזיה בבית כשאין עמוק באדמה. הפרק האחרון עלה לVOD לפני שבוע ויום ומאז ראיתי שתי תוכניות, שזה ממש שיא בשבילי :| שלפחות יביאו כבר את העונה השישית של שנות ה70 >< תמונת השבוע: גדחשיעךםןדשקר
|מזילריר|

../images/Emo99.gif

(לא היה לי את התמונה הזאת מההופעה ההיא
) עוד לא סיימתי את עונה 5 של שנות ה70 XP כל הכבוד על הציפורניים וזה ^^

Ice Queen 7

New member
גם לי, רק שלשום מצאתי אותה

כשחיפשתי בגוגל תמונותשארון לצייר ++ היא כזאת יפה פה *_* והרגל *_* |עוד ריר|

אביעד מוסיף כתר ../images/Emo11.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אנטר, קנדלס, אורף (הפעם גירסה אחרת עם סולו!
לא היה לי מושג שהם ניגנו את זה ככה בהתחלה.. חבל שהורידו את זה
) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: וואי הרבה דראקוניין
במיוחד the dying, silent winter והסמפל של seasons apart (
)
אה וגם שוב GLS
אלבום השבוע: draconian-where lovers mourn,arcane rain fell, the burning halo מה את/ה שומע/ת עכשיו: draconian-the abhorrent rays דבר טוב שקרה השבוע: התבטלו בו מלא מבחנים
דבר רע שקרה השבוע: כולם נדחו לשבוע הבא
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין לי שמץ :S אתר השבוע: הממ שום אתר ספציפי מאכל השבוע: סטייק סלמון
ספר השבוע: עדיין הארי פוטר והנסיך חצוי הדם
אני לא מבין למה אני ממשיך לקרוא ספר שכבר קראתי יותר מפעם אחת כשיש לי לקרוא ספרים לשיעור ספרות >< סרט/סדרת השבוע: המספריים של אדוארד והמנסרים מטקסס ההתחלה. את שניהם עוד לא סיימתי
תמונת השבוע: פעם שעברה כשניסיתי להעלות תמונה זה תקע לי את המחשב
סופ"ש נעים לכולם

רדיושארון? 0.0

למה לא ידעתי שזה קיים? ;; ו..אורף? מה הקטע? XD נמנמ איפה בדיוק אני מוצאת את זה שם? :X

למעלה