The Silent Weekend

../images/Emo187.gif../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jane Doe, The Dance שיר/י השבוע לא של ווית'ין:אפיקה, אינדגו
אלבום השבוע: אפיקה-The divine Conspiracy
מה את/ה שומע/ת עכשיו: את החדשות מהקומה למטה.. דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש פורום, ראיון עבודה.. אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע ממ זהו אני לא חופרת באתרים יותר מידי D:

כבר עבר שבוע? X_X

שיר/י השבוע של ווית'ין: ממ כל השירים מאנטר
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל השירים של נייטוויש
אלבום השבוע: Enter מה את/ה שומע/ת עכשיו: Bye Bye Beautiful - Nightwish דבר טוב שקרה השבוע: ממ שביתה {: דבר רע שקרה השבוע: too much משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עוד שביתה..? אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: "ואיך קוראים לך עכשיו" -תמי שם-טוב סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

taroboy

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo188.gif../images/Emo215.gif../images/Emo182.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: מאדר ארת' שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מאסר פאשן גרייד-נייטוויש אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: ציפורים דבר טוב שקרה השבוע:שביתה דבר רע שקרה השבוע:שביתה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שביתהD: אתר השבוע:אין מאכל השבוע:אין ספר השבוע:ה"פ סרט/סדרת השבוע: דירת המצויירים
תמונת השבוע:שארון וסימוןD:::::::

PerfectSP

New member
אופ,אבל רציתי לראות איפה אניD: ../images/Emo190.gif

נו,אני מגיבה פה פעם אחת בשבוע בסיכום
שיר/י השבוע של ווית'ין:המממ לא זוכרת היו כמה.. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: שפרינג נישט...טוקיו הוטל... אלבום השבוע:צימר483... מה את/ה שומע/ת עכשיו:ביי יורד סייד,טוקיו הוטל
דבר טוב שקרה השבוע:מחשב חדש סופסופ!!D: דבר רע שקרה השבוע:נייייייייי משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:ת"א
אתר השבוע:ישרא!D: דפנטלי ישרא
מאכל השבוע:היה בבית רק קורנפלקס,אפילו לא לחם
ספר השבוע:ספר פיזיקה!D: סרט/סדרת השבוע:המממממממממממ תמונת השבוע:נההה...עזבו...אפאחד לא מעוניין בתמונה של ביל מההופעהD:

זה לא סתם בלע!../images/Emo11.gif

זה בלעעעעעעעעעע:S:S כן, אני מפגר, למרות שסימנתי רק 10 אפשרויות בשאלון הזה O_X;

גם את? XD

גם את עשית משפחה פינית בעקבותיי, כמו טל? ++ ומה השם, וילה או ואלו? עוד משהו מעניין (נו, זה מעניין אותי!), VAALEN זה כנראה בהיר, שזה בבירור הטייה של VALO. ++ גם יש נגיד את המילה כחול - Sininen, ותכלת - Vaalensininen. *60 שניות על פינית מאת זוהר* ~בורחת~

למעלה