הראיון השלישי של וונסה -לוסי פוונס
וונסה (לוסי מנופפת לעבר וונסה ) את מוכנה להקדיש לנו כמה דקות ? וונסה: כמובן היי רגע... את לא לוסי פוונס?
לוסי: כן זאת אני ואני רוצה לעלות לשידור עוד כמה שניות את מוכנה.? וונסה :כן כמובן *צלם: עולים לשידור עוד חמש,ארבע,שלוש,שתיים,אחת ו-אקשן!*
לוסי :שלום לכם וברוכים הבאים לטקס השקת הבושם החדש Envy Me של ג'וצי . נמצאת איתנו כאן אחת המפרסמות של החברה וונסה דפ (המצלמה מופנת אל עבר וונסה ) וונסה ספרי לנו קצת על הבושם . וונסה :לבושם כפי שאתם יודעים קוראים Envy Me. והוא בא בשתי ניחוחות נהדרים הראשון הוא ניחוח עדין של יסמין ווורד והניחוח השני של רימון תוסס ואננס טרופי. האריזה מעוצבת בצורת נעל עקב והוא עשוי מחומר שלא שביר כך שאפשר להניס אותו לתיק בלי דאגה.
לוסי:אישית.. איזה ניחוח את יורת אוהבת? וונסה:אישית אני אוהבת יותר את הניחוח העדין של היסמיון והוורד אבל בימים שאני מרגישה יותר שבא לי להתפרע אני שמה את הרימון והאננס .
ועכשיו שתי השאלות הבאות הן שאלות שאת פשוט חייבת להגיד לנו וכל בנות העלום יעריצו אתוך לתמיד
השאלה הראשונה היא איך את מצליחה להישאר כל כך רזה? וונסה :
אני יודעת שזה ישמע נדוש אבל יש לי שגרת ספורט יומית אני צועדת ברחוב כשעה מידי יום .חוץ מזה אני דואגת לעשות את עבודות הגינון שלי בעצמי שזה גם שורף קצת קלוריות וגם אני מרוויחה פירות וירקות חינם וככה שאני אוכלת אותם אני לא צריכה לשמור על המשקל כי הם קלים ..
לוסי: אוקי והשאלה השנייה שלי אלייך .. איך עור הפנים שלך כל כך יפה ? וונסה :דבר ראשון זה גנים
דבר שני אני מפידה לא לשים יותר מידי איפור ...אני תמיד יעדיף את המראה התיבעי על המאופר ועם מאופר אז כמה שיותר מאופק . כדי למנוע מהעור שלי סבל .. ועם כבר שמתי איפור כבד כמו באירוע הזה אני מקפידה לאחר האירוע לנקות טוב טוב את האיפור ולשים מסכת פנים כדי לנקות את כל התאים המתים
לוסי :וונסה תודה רבה על הראיון ..היה לי מאוד כיף לראיין אותך ואני מקווה שנעשה את זה שוב וונסה: גם אני נהנתי מאוד
כאן לוסי פוונס הוליסימס טקס השקת Envy Me