The Next Top Model

B o B cat

New member
הייתי נרשמת

אבל אנחנו בדיוק בתהליכי הסרה... תאחלו לי בהצלחה... [לא צריך תנחומים, רעיון שלי, אני מתגעגעת לסימס אבל עשיתי עליו חרם אז אני גואלת אותו (ואותי) והייסורים ומתקינה מחדש]

DOLLS GIRL

New member
המשימה של וונסה

בכלזאת הצלחתי היום בגלל שהבושם מאוד אלגנטי וונסה הגיעה בשמלה סגלגלה ושער אסוף בתסרוקת אלגנטית. האירוע נערך בגן אירועים יוקרתי. לבושם קוראים Envy Me והוא בא בשתי ריחות ניחוח עדין של יסמין ושל וורד או בריח של רימון תוסס ואננס טרופי. בתמונה תוכלו לראות את הבמה שעליה דיברו על הבושם והציגו אותו .

DOLLS GIRL

New member
המשך

בתור דוגמנית מתחילה ומעריצה נלהבת של הבושם ביקשו מוונסה לעלות לבמה ולשבח קצת את הבושם וונסה עלתה על הבמה. (וונסה על הבמה)

DOLLS GIRL

New member
העיתונאים

להשקה באו הרבה עיתונאים אך הסוכנת של וונסה נתנה רק לארבעה מהם לראיין את וונסה הראשונה שבהם הייתה לורה לין לורה לין כתבת צעירה שהתחילה לעבוד במגזין "סים גירל" כחודשיים לפני ההשקה היא ממונה בעיתון על מדור האיפור והטיפוח וכחלק מתפקידה היא נשלחה לסקר את האירוע . מכיוון שזהו האירוע והראיון הראשון שלה היא קצת היססה וגמרה אותו מהר . (השאלות והתשובות בהודעה הבאה)

DOLLS GIRL

New member
הראיון הראשון של וונסה

(שאלות מודגשות) לורה לין: שלום לך וונסה דפ וונסה דפ:שלום לך לורה: אז.. איך ההרגשה פעם ראשונה להפרסם משהוא? וונסה: אני אישית נורא התרגשתי .. דבר הראשון זה הדבר הראשון שאני מפרסמת.. נכון שזה לא מסם פירסום ועוד לא ניבחרתי אבל זה שנתנו לי לעלות לבמה ולהציג את הבושם עשה לי טוב על הלב . שנית כבר שלוש שנים שאני משתמשת בבשמים של החברה הזאת אז שיצא לי לפרסם בושם ועוד שלהם ממש שמחתי ובכלל לא היה לי אכפת שמקבלים בשמים חינם
לורה: וונסה ספרי לי קצת על אהבתך לדוגמנות וונסה :אוו זה פשוט נולד ביננו.
שהייתי קטנה כל מה שהייתי עושה זה להיכנס לארון של אימי ולצאת משם עם שמלות ערב צמודות או ביגדי ים קטנים ועם נעלי עקב גבוהות .. אחר כך הייתי מתיישבת ליד שולחן האיפור ומנסה על עצמי כל איפור שהיה שם .לבסוף הייתי עושה לעצמי תסרוקת מפוארת וצועדת בסלון ומשחקת בתצוגת אופנה שהקהל הם בובותי והאנשים שהיו באותו רגע בבית ..אני חייבת להגיד שהיו כמה פעמים שעשיתי "תצוגות" כאלו שהיו אורחים בבית ולאחר ההלם הראשוני שלהם הם צחקו ... זכור לי אדם אחד שאפילו בא והחל לצלם אותי כדי ללת תחושה של יותר מסלול דוגמנות
זה הי אחד הרגעי הטובים של חיי . לורה: וונסה תודה ששיתפת אותנו במידע הזה.אני מאוד מודה לך כאן לורה לין כתבת טיפוח ואיפור מגזין "סים גירל "

DOLLS GIRL

New member
העיתונאים -דן לאנס

העיתונאי השני שראיין את וונסה היה דן לאנס . דן לאנס דן לאנס הוא אחד העיתונאים החשובים ביותר בעיתון "הזמן העכשווי" הוא העורך והכתב הראשי של העיתון . והוא החליט שהאירוע הזה הוא חשוב עד כדי כך הוא יבוא אליו . דן ידוע בראיונותיו הנוקבים ובשאלותיו הקצרות והברורות והוא מצפה גם לתשובות כאלו .

DOLLS GIRL

New member
הראיון השני של וונסה -דן לאנס

דן : שלום וונסה ,דן לאנס -"זמן עכשווי" וונסה: דן לכבוד הוא לי להתראיין אצלך
דן: שאלתי הראשונה אלייך היא למה בחרת לעשות את פריצת הדרכך הראשונה דווקא בתור מפרסמת של בושם? וונסה:נחמד שזאת השאלה הראשונה שלך . מתוך עשרות קמפיינים שהציעו לי בחרתי בזה מפני שהרגשתי שאני הכי מתחברת אליו . אני מאוד אוהבת את הבשמים של החברה הזאת וזאת הזדמנות בשבילי להראות אותה דן:אבל למה דווקא קמפיין? למה לא סדרת טלווזייה ? או סרט או אפילו ראליטי? וונסה: דבר ראשון את פריצת הרדך הראונה של אני חייבת לתחרות הריאלטי פרידום שכרגע נמצאת בשלבי הגמר שלה שבו אני משתתפת
תאחלו לי בהצלחה וכעט חוץ מההשקה הזאת אני משתתפת בריאיליטי חדש ששמו "דה נקסט טופ מודל " אז אני מקווה שזה מה שיגרום לי לפריצת דרך הגדולה ביותר דן:ושאלה אחרונה מהן תוכניותך לעתיד? וונסה:אוו זאת שאלה מעניינת ... אני מקווה להיות דוגמנית מצליחה ולהרגי טוב עם עצמי.. זה בתחום הקריירה ..אבל אני רוצה גם להקים משפחה עם ילדים דן: תודה רבה וונסה שהקדשת לנו מזמנך

DOLLS GIRL

New member
עיתונאים -לוסי פוונס

העיתונאים השלישית שראיינה את וונסה הייתה לוסי פוונס אחת העיתנאיות הוותיקות והמיוחדות בהוליסי (הוליווד) היא המראיינת הכי יפה והיא חמודה בכל האזור ואוהבת במיוחד לראיין דוגמניות חדשות ומיוחדת

DOLLS GIRL

New member
הראיון השלישי של וונסה -לוסי פוונס

וונסה (לוסי מנופפת לעבר וונסה ) את מוכנה להקדיש לנו כמה דקות ? וונסה: כמובן היי רגע... את לא לוסי פוונס?
לוסי: כן זאת אני ואני רוצה לעלות לשידור עוד כמה שניות את מוכנה.? וונסה :כן כמובן *צלם: עולים לשידור עוד חמש,ארבע,שלוש,שתיים,אחת ו-אקשן!* לוסי :שלום לכם וברוכים הבאים לטקס השקת הבושם החדש Envy Me של ג'וצי . נמצאת איתנו כאן אחת המפרסמות של החברה וונסה דפ (המצלמה מופנת אל עבר וונסה ) וונסה ספרי לנו קצת על הבושם . וונסה :לבושם כפי שאתם יודעים קוראים Envy Me. והוא בא בשתי ניחוחות נהדרים הראשון הוא ניחוח עדין של יסמין ווורד והניחוח השני של רימון תוסס ואננס טרופי. האריזה מעוצבת בצורת נעל עקב והוא עשוי מחומר שלא שביר כך שאפשר להניס אותו לתיק בלי דאגה. לוסי:אישית.. איזה ניחוח את יורת אוהבת? וונסה:אישית אני אוהבת יותר את הניחוח העדין של היסמיון והוורד אבל בימים שאני מרגישה יותר שבא לי להתפרע אני שמה את הרימון והאננס . ועכשיו שתי השאלות הבאות הן שאלות שאת פשוט חייבת להגיד לנו וכל בנות העלום יעריצו אתוך לתמיד
השאלה הראשונה היא איך את מצליחה להישאר כל כך רזה?
וונסה :
אני יודעת שזה ישמע נדוש אבל יש לי שגרת ספורט יומית אני צועדת ברחוב כשעה מידי יום .חוץ מזה אני דואגת לעשות את עבודות הגינון שלי בעצמי שזה גם שורף קצת קלוריות וגם אני מרוויחה פירות וירקות חינם וככה שאני אוכלת אותם אני לא צריכה לשמור על המשקל כי הם קלים .. לוסי: אוקי והשאלה השנייה שלי אלייך .. איך עור הפנים שלך כל כך יפה ? וונסה :דבר ראשון זה גנים
דבר שני אני מפידה לא לשים יותר מידי איפור ...אני תמיד יעדיף את המראה התיבעי על המאופר ועם מאופר אז כמה שיותר מאופק . כדי למנוע מהעור שלי סבל .. ועם כבר שמתי איפור כבד כמו באירוע הזה אני מקפידה לאחר האירוע לנקות טוב טוב את האיפור ולשים מסכת פנים כדי לנקות את כל התאים המתים לוסי :וונסה תודה רבה על הראיון ..היה לי מאוד כיף לראיין אותך ואני מקווה שנעשה את זה שוב וונסה: גם אני נהנתי מאוד כאן לוסי פוונס הוליסימס טקס השקת Envy Me

DOLLS GIRL

New member
עיתונאים - אלכס פלטשר

המראיין האחרון שראיין וונסה היה אלכס פלטשר. אלכס פלטשר אלכס הוא לא עיתונאי היא שחקן אבל הוא נשלח לדווח על האירוע מפני שאחר הכתבים היה חולה אז הוא החליט להשתעשע קצת על המשחק תפקידים זה

DOLLS GIRL

New member
הראיון האחרון של וונסה-אלכס פלטשר

אלכס :שלום וונסה אפשר לשאול אותך כמה שאלות ? וונסה:כן כמובן אלכס:שאלה ראשונה והכי חשובה יש לך חבר? וונסה (מסמיקה ) :לא.. כרגע אין לי חבר אלכס : זה אומר שאני יכול להתחיל איתך ? וונסה : אתה יכולה לנסות אלכס: אממ .. מה בחורה יפה כמוך עושה בחור כזה? וונסה :עובדת אלכס:
וונסה :איזה מין מראיין אותה? אלכס: אוקי עלית עלי.... אני לא מראיין אני רק מחליף אותו וונסה:אוו זה מסביר הרבה אלכס:אז.. רוצה לצאת אחר כך לאן שהוא? וונסה : לא ..אתה יודע מה ? נחשוב עלייך .. (וונסה יצאה מהראיון עם מספר טלפון)

DOLLS GIRL

New member
וונסה מתכוננת ללכת

רק הצלמים ביקשו ממנה לתת להם לצלם עוד כמה תמונות

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifחייבת הארכה

אני ממש מצטערת אבל אני נוסעת לחו"ל ל-10 ימים.. נסיעת הפתעה.. מצטערת:/

Hermione66

New member
הארכה לכולם.../images/Emo15.gif

נמאס לי כבר לתת הארכות אחד אחד, אז אני אתן הארכה אחת גדולה:יום שישי ה20.7. מקווה שזה מספיק לכם. >_>

למעלה