The Maroon's

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif The Maroon's

אז הנה משהו חדש שצץ במוחי היום~~! וזה הולך ככה: מכיוון שעברו כבר לא-יודע-כמה-זמן מאז "שירים על ג'ן" ומכיוון שהתייבשנו כבר אז החלטתי לקחת את המארון לידיים ולהעלות פרוייקט קטן (בתקווה שאצליח), עד שאדם ושות' יואילו בטובם להוציא כבר אלבום חדש או לפחות איזה סינגל קטנטן!!! ולכן אני מציג את The Maroon's !!!! ומה זה בדיוק? זוכרים שלפני כמה זמן עשיתי את שירשור איזה שירים אחרים יכולים מארון לשיר? אז הפעם אני מנסה להתחקות אחרי שירים ואמנים שמזכירים בסגנונם את מארון 5 ויעבירו לנו את הזמן במוזיקה טובה עד האלבום המיוחל!!! נחמד או לא?? אז הנה הפעם פינה מספר 1, מקווה שלא יגמרו לי השירים מהר (לפי איך שזה נראה אני אצטרך סטוק שלם של שירים
)

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif Teddy Geiger - These Walls

Teddy Geiger - These Walls שיר שהשמעתי לקרן לפני כמה שבועות והיא אהבה, אולי בגלל הדמיון למארון. טדי גיגר שהגיח השנה עם שיר אחר (For you i will) עושה בשיר הזה עבודה מצויינת בתור מארוניסט! בדיוק אותו סגנון, ממש מהנה.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איזו תמונה מוזרה
, אמ בכל מקרה,אני יותר אוהבת את For You I Will

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא אוהבת אותו משום מה
ונמ קריסטן ב4UIW נראת בת 15

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifאממ אני מאמינה לך שזה דומה

כרגע מספיק לי שהבחור נורא יפה!

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif Gavin degraw - chariot

Gavin degraw - chariot הזמר המצויין הזה עושה רוק-פופ כבר תקופה ארוכה ויש לו באמת שירים מצויינים (אחרונים: Follow Through ו- We Belong Together) נותן כאן שיר שנדמה כאילו עשה לו קאבר למארון... שיר טוב בכל מקרה

Mrs Brightside

New member
הווווווו../images/Emo99.gif

הוא מעולה
,האלבום ה-1 שלו גם
. בהחלט מזכיר את מארון,וגם חבר טוב שלהם[היו ביחד באחד מסיבובי ההופעות:)].

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifאוקי....../images/Emo12.gif

מאד אהבתי
אפילו מאד מאד
אני מחר אשמע עוד שירים שלו

Mrs Brightside

New member
../images/Emo41.gifRob Thomas-Ever The Same

סולנה לשעבר של להקת מצ'בוקס 20,עם הסינגל השלישי מאלבום הבכורה שלו[שמזוהה בעיקר עם הלהיט "Lonely No More"]. האמת שכל האלבום שלו מזכיר במעט את מארון,אבל במיוחד השיר הזה,והקטעי גיטרה שלו
http://www.youtube.com/watch?v=JIE_mOtV4t0

MAROON5 rock

New member
כרגע...

אני שומעת מלאמלא שירים, אח"כ אני אשמע, אבל בטוחה שהם טובים.. אעהההההההההה חבר'ה [וניצן:p] הפורום חזר לעבוד ליייייי סופסוףףףף! התגעגעתי

למעלה