the circle of life רק תלחצו
B BMX9 New member 12/2/04 #2 אם הוא היה אם הוא היה אונס בהתחלה ילדה קטנה שלא יכולה להכנס להריון אז כל זה לא היה קורה. המסקנה בידיכם!
אם הוא היה אם הוא היה אונס בהתחלה ילדה קטנה שלא יכולה להכנס להריון אז כל זה לא היה קורה. המסקנה בידיכם!
B BMX9 New member 12/2/04 #4 אבל הוא זקן (עם מקל) אז הוא לא מצליח להתגבר על בחור בוגר. אז אולי ילד קטן גם כן בא בחשבון. זה גם הרבה יותר כיף ממישהו בוגר..
אבל הוא זקן (עם מקל) אז הוא לא מצליח להתגבר על בחור בוגר. אז אולי ילד קטן גם כן בא בחשבון. זה גם הרבה יותר כיף ממישהו בוגר..
V v i l y a New member 13/2/04 #5 האמת שחשבתי גם על ילד.... אבל אני משוחדת כי אני יותר אוהבת בחורים. ילד בא בחשבון....ילדים הם יותר מתוקים...
האמת שחשבתי גם על ילד.... אבל אני משוחדת כי אני יותר אוהבת בחורים. ילד בא בחשבון....ילדים הם יותר מתוקים...
B BMX9 New member 13/2/04 #6 או ש... יש את האפשרות שהנכה היה מעבר את הבחורה, ולא היה סתם מעביד את ידו בפרך. אז גם הוולד היה נכה (כידוע נכות היא מחלה מדבקת - בגלל זה צריך להתרחק מהאנשים האלה) ולא היה גורם לעצמו כל-כך הרבה נזק, כי כל מה שהוא היה יכול לעשות זה לענג עצמו לדעת.
או ש... יש את האפשרות שהנכה היה מעבר את הבחורה, ולא היה סתם מעביד את ידו בפרך. אז גם הוולד היה נכה (כידוע נכות היא מחלה מדבקת - בגלל זה צריך להתרחק מהאנשים האלה) ולא היה גורם לעצמו כל-כך הרבה נזק, כי כל מה שהוא היה יכול לעשות זה לענג עצמו לדעת.