The 80´s - Robbie Williams

dor307

New member
../images/Emo41.gifThe 80´s - Robbie Williams ../images/Emo41.gif

רובי החליט לא נהנה לו להתלבש כאישה יותר אז הוא פשוט החרים את הקליפ החדש שלו,ובמקום זה קיבלנו כמה אנשים מכוערים שאמורים להיות רובי הצעיר,ומצלמה שכל הזמן זזה,גאוני זה לא..סורי

Dana Mi

New member
לא שמת קישור, אבל תן לי לנחש

(יכול להיות שהנימה של התגובה תשמע לך עצבנית, אבל היא לא. ככה אני מדברת. ברצינות. אין טיפת עצבנות
) אתה מתכוון ל-12.50 פאונד: http://www.youtube.com/watch?v=WZgLxPV-X-Q&mode=related&search= אז ככה, רובי עשה תחרות שבה מעריצים (וגם לא מעריצים) יוכלו לצלם קליפ משלהם לשיר הזה והקליפ שייבחר ע"י ועדת שופטים (שאני לא סגורה על זה שרובי היה חלק ממנה) יהיה הקליפ הרשמי לשיר הזה. זה לא כמה אנשים - זה אותו בחור שפחות או יותר עובר את מה שרובי מדבר עליו בקליפ. לדעתי, יחסית לחברת הפקות שלא ממש יצא לה להפיק לרובי קליפים, הקליפ הזה הוא פשוט מעולה. אמנם לא ראיתי את הקליפים האחרים שהשתתפו בתחרות אבל אני עוד זוכרת שבפעם הראשונה שראיתי את זה ממש התלהבתי. ולא פלא שבחרו אותו כי זה באמת קליפ אדיר. אבל שוב, כל אחד והדעה לו. אני יודעת שאני מחכה בקוצר רוח לראות איזה קליפ הוא יעשה ל- The 90's.

ofirshai

New member
מלא אמנים עושים את זה לאחרונה

RHCP עושים את זה עם צ'ארלי וביורק עושה את זה עם הסינגל הבא שלה אינוסנס...

dor307

New member
מדונה עשתה את זה עם טרו בלו

אבל הקליפ ש"זכה" נגנז מהר מאד והיא צילמה משהו בשקל 90 במקום,גם בק עשה משהו דומה באלבום האחרון (הוא נתן רשות לאנשים להשתמש בשירים מהאלום עוד לפני שהם יצאו כדי ליצור קליפים) אבל אין ספק שככל שתרבות הMTV יורדת ותרבות הYOU TUBE עולה,ניראה יותר ויותר דברים כאלה.

dor307

New member
וואלה שחכתי מהתחרות הזאת

אני לא בטוח שזה צעד חכם מצידו לא להיות בקליפים שלו..למרות שאיך שהוא נראה עכשיו.... בכל מקרה אני לא אוהב את הקליפ,כן התחרות והכל זה תירוץ טוב,אבל בשבל הזה של הקרירה שלו (במילים עדינות לא השיא) אני לא בטוח שיש מקום לתירוצים.

Berliner star

New member
באמת?../images/Emo12.gif

אתה לא אוהב את הקליפ הזה? חדש לי
אני שונאת את הקליפ השני שזכה (זכו שניים כי לא יכלו להחליט.. אויש באמת), אבל זה, פשוט גאוני.
אני גם מעדיפה שרובי יעשה את הקליפים של עצמו לא רק בגלל העובדה שיראו את רובי אלא כי אז רואים שהוא משקיע בדברים האלה. אבל אם זה מה שהוא חושב לנכון.. שיעשה..

למעלה