SUPERNATURAL

karms20

New member
../images/Emo41.gifSUPERNATURAL ../images/Emo45.gif

טוב. אז אחרי שראיתי את הפיילוט עם ג'נסן יקירנו
. אני חייבת להגיד שדווקא נהניתי. היה מפחיד בקטעים, חלק צפוי אבל היה בהחלט מעניין. לג'נסן וג'ארד יש כימיה טובה. ג'נסן מאוד alecky ויש בינו ובין ג'ארד חילופי דברים מצחיקים וכאלה.
. הקיצר אני דווקא ממליצה ומקווה לטובות.

BaR 5

New member
הוא ../images/Emo23.gif אלקי שם../images/Emo35.gif ישששש..../images/Emo70.gif

חמוד שיליי...
מאיפה ראית את הפיילוט
כי ניסיתי להוריד מכמה אתרים שלו וזה לא הצליח...
טוב... אז לפחות, ספרי חוויות...
על מה זה בכללי

זהו ספרי..

לפי מה שראיתי מתמונות וזה.. זה יהיה מוזר כזה ומפחיד ומגעיל.. זה ככה? כי זה מה שמרתיע אותי.. אחרת הייתי רואה בגללו.. למה בכל סידרה חייבים להכניס דברים כאלה מגעילים ומפחידים?!

BaR 5

New member
את מפחדת מכאלה דברים../images/Emo35.gif 8 -*

אני ראיתי באתר שלו השחור תמונות מהפיילוט אבל לא ממש הבנתי... גם זה היה בלילה ואני הייתי די עייפה <
> אז לא שמתי
... טוב מה זה מעניין
תספרי... אני יודעת שאנחנו נשמח לשמוע...

לא ראיתי את הפיילוט..

אבל לא יודעת ראיתי לפי התמונות והטריילים דברים מוזרים שם אז לא יודעת מה יהיה שם.. זה יותר עניין של דברים שיגעילו אותי מאשר שיפחידו..

karms20

New member
אז ככה- הסיפור של הפיילוט../images/Emo58.gif

מי שלא רוצה לדעת מה קורה שלא תקרא יש פה הרבה ספויילרים [בעצם הכל ספויילר אחד גדול
]
ממה שיוצא מהפיילוט זה סידרה על 2 אחים וההתחברות המחודשת שלהם כשהם מחפשים את אבא שלהם שנעלם. כשבמהלך הדרך הם מטפלים בכל מיני רוחות רפאים ושאר תופעות מוזרות שנמצאות שם בחוץ (ככה האבא נעלם בטיפול באחד הדברים האלה). סאם (ג'ארד ששיחק את דין בבנות גילמורד) הוא האח הצעיר (האמא מתה כשהוא היה תינוק באיזה תופעה מוזרה האבא לוקח אותו מהחדר ופתאום הוא רואה שיורד דם על הסדין ורואה את אשתו למעלה על התקרה ובאותה שניה פורצות להבות, והבית בלהבות) והאבא הפך אותם לציידים כמו [ככה הם קוראים לזה שהם יוצאים למסעי צייד] של התופעות המוזרות האלה) בכל מקרה סאם עזב את הבית והוא גר עם חברה שלו ביום אחד [יותר נכון לילה] בא דין אחיו הבכור(ג'נסן) ומבקש את עזרתו. האבא עזב את הבית לאחד ממסעות הצייד ולא שמעו ממנו הרבה זמן. סאם לא רוצה כ"כ כי יש לו ביום שני ראיון לבי"ס למשפטים והוא לא רוצה חלק בעניין הזה. הוא לא מעוניין להמשיך לרדוף אחרי כל התופעות כדי למצוא את התופעה שהרגה את אמא שלהם. סופו של העניין הוא בא. והם מתחילים לעקוב אחרי האבא. תוך כדי רצים כל מיני צחוקים בין האחים. דין הוא היותר שטותניק ויש לו יציאות סרקסטיות (למשל הוא רואה את החברה של סאם עם מכנסי בוקסר של בנות וחולצה של הדרדסים וכשהיא אומרת שהיא הולכת לשים משהו הוא עונה שהיא מוזמנת להישאר ככה. ושהיא מעל הליגה של סאם) קצת פורע חוק (הוא מרוויח כסף משימוש בכרטיסי אשראי מזוייפים או איזשהיא הונאה של חברות כרטיסי האשראי כי העבודה של רדיפה אחרי הרוחות לא בדיוק מכניסה כסף, ויש לו כרטיסים מזוייפים של FBI) הקיצר יש קטעים מאוד חמודים ומצחיקים בין 2 האחים והחיבור בניהם. סאם הוא כמובן היותר רציני וכד'. בכל מקרה בפיילוט הם הולכים אחרי האבא ומגיעים לגברת בלבן שמתברר שזאת רוח שתופסת טרמפים עם גברים שבוגדים בנשים שלהם והורגת אותם. והם מסדרים את העניין. דין מחזיר את סאם בבית סאם נשכב על המיטה ופתאום יורדת עליו טיפת דם... החברה שלו מתה באותה הדרך שהאמא שלהם מתה ובדיוק בא דין ולוקח אותו מהחדר. בית בלהבות סאם יוצא לצוד ולחפש את אבא יחד עם דין.

karms20

New member
אה ושכחתי עוד משהו-

זה מפחיד. גרם לי כמה פעמים לקפוץ מהכסא.

כתום5

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo129.gif../images/Emo123.gif../images/Emo121.gif../images/Emo115.gifושלי

חחחח חי חי חי חחחחח

כתום5

New member
הרבה דברים

מה זה פיילוט? איפה ומתי זה שודר? מי משחק שם? אוף!!!!אני עצובה!!! אהבתי את החברה של סאם בגלל הבוקסר והגופיה של דרדסים...

כתום5

New member
לא נכון

זה ממש יפה, כל הדברים המגעילים, כמו בבפרקים עם אייזיק (אי של ג'טשטע), ובן(אח של אלק), סתם אני מגזימה, זה באמת מחריד... אבל ככה זה אמור להיות, מותח, דם, פעולה.. כו'

Nitzan122

New member
זה כבר התחיל../images/Emo35.gif

כמה פרקים שודרו עד עכשיו? אני ינסה לראות את זה...

BaR 5

New member
לא.. עדיין לא....

היא ראתה את הפיילוט, הוא הודלף. צילומי הפרקים יתחילו ב22 ליולי, הסדרה תשודר ב- WB בסתיו. <אימיול קורא לי... מזל שכבר עכשיו די הבנתי איך משתמשים בו.. *אהמניצןאהמ* חיחיחי... תודה לך...
>

כתום5

New member
פיילוט

"WB בסתיו." מה זה wb???ערוץ?? סליחה על הבורות לא, בעצם אני לא מתנצלת!!! מתי בסתיו? תאריך?!?! חחחח אני מציפנית, סליחה

inbula

New member
WB זה ראשי תיבות של-

Warner Bros. שזה ההאחים וורנר -וזה אכן ערוץ. פיילוט זה פרק ראשון של סידרה שמצלמים והוא לא בהכרח ישודר, הוא רק כדי להראות לאחראים על הערוץ את הרעיון של התוכנית ולראות אם מאשרים לעלות אותה לאוויר... (נראה לי שאני צודקת... אם לא לתקן אותי בבקשה)

BaR 5

New member
נצל"ש../images/Emo27.gif הפורום נטוש../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

יש כאן מישהוווווווווווווווווווו

למעלה