Suck my pop

Someone 2011

New member
אני מוכן להיות ה"עבד" של בריטני!!!

פאקינג סקסית !!!בריטני תיקחי אותי עכשיו !!! איזה קליפ אדיר, היא שחקנית גדולה .. את זה ידעתי בסדרות הקומדיה שהיא הופיעה בהם .. ( איך פגשתי את אמא) אבל לא ידעתי שגם דרמה ככה היא יודעת לשחק. ממש יפה. כל הקטע של הריב שהיא נותנת לו וכל המשחק. ממש התרשמתי ממנה. ממש כמו סרט בהוליווד ... הקליפ עשוי בטעם. הסצנה של המיטה אחת הגדולות ובטעם. הסצנה במקלחת אחת הלוהטות!!! בטוח יצנזרו את זה בMTV אבל לפחות יודעים מה יצא בסוף. כל הכבוד. לא ציפיתי ממנה לסוג של קליפ כזה.

Music Man XD

New member
לא אהבתי בכ-לל.

קודם כל, השיר ממש ממש גרוע, שמעתי אותו קודם אבל זה רק ברור לי יותר עכשיו. לגבי הקליפ, הוא ממש מפגר. ניסו לספר כאן סיפור אבל זה ממש לא הלך, כי ברוב הקליפ היא פשוט מתמזמזת עם הפושע הזה. אין כאן שום דבר באמת מעניין. בהתחלה חשבתי שיצלמו סוג של "מיני-סרט" כזה אבל לא קידמו את הסיפור לשום מקום. אם היא רוצה לצלם קליפ "איזו מהממת אני בלי בגדים", שתעשה את זה עד הסוף ולא תנסה לשלב עלק סיפור מרגש באמצע. זה פשוט יוצא מעפן. חוץ מזה שהמשחק שלה לא היה משכנע בכלל. בקיצור,

Someone 2011

New member
../images/Emo31.gif דווקא אני התפלאתי מקישורי המשחק ...

בהצלחה לפחות. אני ממש לא ציפיתי שבריטני תשחק ככה ... הקליפ לא אמור להיות *סצנת סקס* אחת גדולה. יש גם סיפור מאחורי זה. ואני חושב שהם העבירו טוב מאוד את המסר של הסיפור. היא מתאהבת ב*פושע* והוא מדרדר אותה, מן הסתם שתהיה סצנת גניבה, יש סצנת מיטה (הרי היא הייתה בקליפ סוג של "קדושה" והוא דירדר אותה ל"סקס" וכל זה ... זה בסך הכול קליפ, לא סרט. היא רצתה להכניס את כל המרכיבים שהיא רצתה והכניסה הכול. אם זה היה רק סוג של סרט זה היה משעמם ... לפחות יש טויסטים בעלילה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif אני גם קיבלתי את האוירה הזו

זה מיני סרט ולדעתי זה היה יכול להמשך אפילו 8 דקות :) פשוט הנאה

hollypop girl

New member
וואו... היא כלכך יפה!!!

אני דווקא לא התרשמתי מכישורי המשחק של בריטני (אף פעם לא אהבתי אותה בתור שחקנית, למרות שאת "איך פגשתי את אמא" לא ראיתי) אהבתי את הקליפ, מאוד. סצינת הסקס עשוייה טוב, ללא ספק. הגניבה וההתחלה לא משהו. אבל הסוף עם היריות- וואו!!!

למעלה