Suck My Pop

|מתחרפן|

אני לא יכול לשמוע אותו כי הרמקולים שוב עושים לי בעיות
פאק מיי לייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

theone24

New member
אז אחרי מספר לא מבוטל של השמעות,

אני חושב שאני יכול להגיד שזה ממש לא זה...מרגיש ממש כמו שהשמועות אמרו - שאריות של האלבום הקודם, במקרה הטוב. מבחינת הפקה צריך לציין לשבח את קאלווין האריס שמצליח להרים את כל העסק הזה לגבהים חדשים. מבחינת ליריקה מדובר, כנראה, בשיר הכי אדיוטי שהיא שרה עד היום. השירים של רירי תמיד היו כתובים למופת, בין אם בבלדות או שירים קצביים, הפעם יש לנו את אותו משפט כפזמון, והבתים חוזרים על עצמם בסוף השיר שוב... אם שמים אותו מול להיטים כמו Russian Roulette , Only Girl (In The World) ו - Umbrella הוא פשוט מחוויר לעומתם. מאכזב. אני לא יודע אם צפוי לה כישלון ראשון בקריירה עם הסינגל והאלבום החדשים, אבל נראה מה הזמן יגיד.. ריהאנה, צאי להפסקה. תטעיני מצברים, אנחנו נחכה לך כאן בשקיקה, אבל תתני לנו להתגעגע...

נשמע חביב ביותר בשמיעה ראשונה..

נשמע כמו משהו שאני אוהב. היא לאט לאט נהפכת לאחת הזמרות הכי אהובות עליי.. פעם תיעבתי אותה

מסקנתי מ2 שמיעות בלבד - מאכזב.

השיר אומנם מתחיל מדהים אבל אז נכנס החפירות סטייל לאמפו שאני לא אוהב ואז שוב אלמנטים ששמעתי ממקומות אחרים. בגדול - די סתמי ונשמע כמו אלף שירים אחרים. קלווין האריס ממש אכזב בהפקה,אין בהפקה הזאת את הסיי הרגיל שלו. ואפילו ריהאנה עצמה לא מביאה משהו מספיק מעניין לשיר הזה. ובדר"כ החוזק הכי גדול של ריהאנה לפי דעתי זה הביצועים שלה. חבל. כל הצעד הזה של להוציא אלבום גם השנה ובכזה לחץ נראה לי מיותר מלכתחילה.

The Gloaming

New member
גמני שמעתי רק פעמיים

ואין לי רצון לשמוע עוד, מסכים עם כל מה שכתבת. לא ברור לי מה ריאהנה כ"כ מתלהבת מהשיר הזה שהיה דחוף לה להוציא אותו מהר. לא משנה מתי הסינגל היה יוצא - הוא גרוע.

Harel1444

New member
אהבתי ../images/Emo99.gif

שיר ממש טוב ,אחלה סגנון וטוב שריאהנה מגוונת !!

ממש אהבתי !!

חיכיתי לשיר הזה ברדיו ויואהוו היתרגשתי כ"כ !! לא מדהים,אבל שיר ממכר !! ציפיתי למשהו יותר טוב וחדש ממנה . אבל כיף לשמוע אותו

theone24

New member
הופעה חיה: Maroon 5 - Moves Like Jagger

מארון 5 נשארים זה השבוע השלישי ברציפות בראש מצעד הסינגלים של הבילבורד Hot 100 עם Moves Like Jagger, השיר החדש בשיתוף עם כריסטינה אגילרה, אך עם כל ההצלחה הענקית של השיר בעולם, החבר'ה לא שוכחים להמשיך לקדם אותו, וקופצים לתוכנית של אלן לבצע את השיר. http://www.youtube.com/watch?v=WuGLJCNO-pE&feature=player_embedded

theone24

New member
הקרנת בכורה: The Wanted - Lightning

The Wanted, להקת הבנים הבריטית, כבר בדרך לאלבום שני (מתי בכלל הם הוציאו את הראשון?!), ומתוכו כבר שמענו את Glad You Came - שהגיע לטופ המצעד הבריטי. Lightning הוא הסינגל השני מתוך האלבום, והבנים משחררים לנו את הקליפ שמלווה אותו: http://www.youtube.com/watch?v=MQyHyfLp5NI&feature=player_embedded

The Gloaming

New member
הופעה חיה: Kelly Clarkson - Mr Know It All

קלי קפצה לתוכנית של אלן לראיון והופעה. מי שמכיר את השיר מספיק טוב יכול להבחין שעשו עיבוד חדש, יותר קצבי לשיר. ההופעה הכי טובה של השיר בנתיים (מבין 3
) http://www.youtube.com/watch?v=5fEc_6e_MiY&feature=player_embedded את הראיון אשרשר מייד לחדשות פופ

Someone 2011

New member
איזה שיר גדול !!!

היא נראת רע בבגד הזה, מזה? כאילו אין לה חזה בכלל, השמלה הזאת עשתה לה רע. והיא חייבת להרזות.

theone24

New member
כרגיל, הופעות מעולות,

אבל השמלה הזאת רחוקה מלהחמיא לה.

למעלה