מסכים עם טל שהפרצופים של הדמויות מעצבנים ואפילו מביכים. אבל בהתייחס לליריקה של השיר שאומרת לבחור לקח את עצמו בידיים ולעשות עם עצמו משהו בחיים, הרעיון עם בני המשפחה יפה
לא רק שזאת במה כול כך קטנה להופעת בכורה לסינגל ועוד באמריקה שקשה פי שתיים להצליח שם , היא גם לא שרה את הבית השני של השיר ! WTF ??? הביצוע הכי טוב שלה לשיר לדעתי .. אבל מעצבן אותי הניהול הגרוע שלה !
זה לא היה טוב ... יאללה לא נורא, גם לה מותר הופעה לא משהו. אני לא חושב, אני בטוח שהיא מסוגלת להרבה יותר. בדיוק בצעקה נגמר לה האוויר והצעקה הייתה די גרועה ... אני לא מבין גם מה קרה לה? יש לה איזה באד לאק לאחרונה, היא יכולה להפציץ בלייב וכולנו ראינו את זה לארוך השנים כשהיא שרה עם הפוסיקט ... לא מספיק זה גם היא התלבשה גרוע ...
היעד האחרון (לעכשיו, הוא עוד לא הסתיים) בו ביקר הטור המצליח של ריהאנה ,Loud Tour, היה בנורווגיה, ולמיטב זכרוני זוהי הפעם הראשונה שיש לנו צילום מקצועי מהטור. הופעות מלאות עדיין אין, ולא בטוח שיהיו, אבל לפי הסירטון הבא בהחלט ניתן להתרשם איך נראה הטור שלה: http://www.youtube.com/watch?v=VDqu9Sc2s-g&feature=player_embedded#! אאל"ט, ההופעה אף שודרה בטלוויזיה הנרווגית, לכן נאסרה לצילום על ידי הקהל.
אז הנה ההופעה שהעלתי (ולא עניינה אף אחד), הפעם בצילום מקצועי מטקס Do Something הטקס נערך ביום ראשון ושודר אתמול. דמי מפציצה בביצוע, ולפי דעתי לא מוערכת מספיק
שהיא פשוט לא מעניינת. אין לה משהו מיוחד משל עצמה. אין לה שם שימתג אותה,היא לא רוקדת, אין כל כך שואו בהופעות, בקיצר, אין לה כלום. בשבילי היא עוד אחת מהדיסני האלה שממש בזבוז בשבילה ככה להשקיע ולא לקבל את התמורה. יש יותר מדי כמוהה בתעשיה כבר וזה מאוס.
יש לה כשרון, אי אפשר להתעלם מזה אבל זה נכון שהיא לא מספיק ייחודית מצד אחד אני חושב שהיא צריכה לעשות איזה משהו יוצא דופן מבחינת קריירה או איזה שערעוריה שתקפיץ את השם שלה אבל מצד שני זה עצוב שהיא בעצם כל כך כישרונית אבל בלי שערעוריה היא לא תוכל להיות מספיק מוכרת