Suck My Pop

candyheart

New member
הרעיון חמוד.

התוצאה היא שהדמויות בקליפ מעט מעצבנים ועושים פרצופים מוגזמים לגמרי.

HanAn189

New member
קליפ חמוד ../images/Emo13.gif

מסכים עם טל שהפרצופים של הדמויות מעצבנים ואפילו מביכים. אבל בהתייחס לליריקה של השיר שאומרת לבחור לקח את עצמו בידיים ולעשות עם עצמו משהו בחיים, הרעיון עם בני המשפחה יפה
ופאני מהרסת

hollypop girl

New member
חלש יצסית להופעות אחרות שלה, אבל אני דווקא

אהבתי. היא שרה פה מעולה....

baby doll1

New member
אני נורא עצבנית לגבי ההופעה !

לא רק שזאת במה כול כך קטנה להופעת בכורה לסינגל ועוד באמריקה שקשה פי שתיים להצליח שם , היא גם לא שרה את הבית השני של השיר ! WTF ??? הביצוע הכי טוב שלה לשיר לדעתי .. אבל מעצבן אותי הניהול הגרוע שלה !

Someone 2011

New member
לא אהבתי. עם כל האהבה שלי אליה ....

זה לא היה טוב ... יאללה לא נורא, גם לה מותר הופעה לא משהו. אני לא חושב, אני בטוח שהיא מסוגלת להרבה יותר. בדיוק בצעקה נגמר לה האוויר והצעקה הייתה די גרועה ... אני לא מבין גם מה קרה לה? יש לה איזה באד לאק לאחרונה, היא יכולה להפציץ בלייב וכולנו ראינו את זה לארוך השנים כשהיא שרה עם הפוסיקט ... לא מספיק זה גם היא התלבשה גרוע ...

candyheart

New member
בהחלט מההופעות החלשות שלה.

היא גם נשמעה פחות טוב מבדרך-כלל,וגם העיבוד שנשמע משום מה קצת שונה,לא תאם את השיר.

theone24

New member
הופעה חיה: Rihanna

היעד האחרון (לעכשיו, הוא עוד לא הסתיים) בו ביקר הטור המצליח של ריהאנה ,Loud Tour, היה בנורווגיה, ולמיטב זכרוני זוהי הפעם הראשונה שיש לנו צילום מקצועי מהטור. הופעות מלאות עדיין אין, ולא בטוח שיהיו, אבל לפי הסירטון הבא בהחלט ניתן להתרשם איך נראה הטור שלה: http://www.youtube.com/watch?v=VDqu9Sc2s-g&feature=player_embedded#! אאל"ט, ההופעה אף שודרה בטלוויזיה הנרווגית, לכן נאסרה לצילום על ידי הקהל.

candyheart

New member
הבמה נראית מאוד פשוטה.

שזה לא בהכרח דבר רע. ריהאנה מאוד חמודה והתנועות שלה מאוד משעשעות!

hollypop girl

New member
היה צילום מקצועי גם בטור שבא אחרי האלבום

GGGB, נראה לי ההופעה הייתה באנגליה?

Music Man XD

New member
לא רע :)

היא השתפרה, שומעים שהיא שולטת בקול שלה יותר. הנורווגים נראים קהל ממש קשה
איזה יבשים

Itzik200

New member
הופעה חדשה: Demi Lovato - Skyscraper

אז הנה ההופעה שהעלתי (ולא עניינה אף אחד), הפעם בצילום מקצועי מטקס Do Something הטקס נערך ביום ראשון ושודר אתמול. דמי מפציצה בביצוע, ולפי דעתי לא מוערכת מספיק

Someone 2011

New member
אני חושב שחוסר ההתענינות בה הוא בגלל

שהיא פשוט לא מעניינת. אין לה משהו מיוחד משל עצמה. אין לה שם שימתג אותה,היא לא רוקדת, אין כל כך שואו בהופעות, בקיצר, אין לה כלום. בשבילי היא עוד אחת מהדיסני האלה שממש בזבוז בשבילה ככה להשקיע ולא לקבל את התמורה. יש יותר מדי כמוהה בתעשיה כבר וזה מאוס.

Someone 2011

New member
ובקשר לקול שלה, לדעתי הוא סוג של "חנוק"...

אין בו משהו שגורם לי להתעניין בשיר או בה.

Itzik200

New member
מן הסתם אני נאלץ להסכים איתך

יש לה כשרון, אי אפשר להתעלם מזה אבל זה נכון שהיא לא מספיק ייחודית מצד אחד אני חושב שהיא צריכה לעשות איזה משהו יוצא דופן מבחינת קריירה או איזה שערעוריה שתקפיץ את השם שלה אבל מצד שני זה עצוב שהיא בעצם כל כך כישרונית אבל בלי שערעוריה היא לא תוכל להיות מספיק מוכרת

hollypop girl

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם שניכם. וזה לא שאין לה כישרון

יש לה, היא פשוט צריכה להיות קצת יותר מיוחדת וייחודית כדי לעניין קהל רחב יותר. האמת? הופעה מעולה! (יחסית אליה) הקול שלה באמת קצת חנוק

למעלה