אוי אפילו לא תיקנתי את עצמי כמו שצריך ../images/Emo122.gif
היה צריך להיות כתוב בין לבין ועד שנזכרתי לתקן שכחתי את זה
ואני עוד שואל, איך יוסף מעיז לומר עליהן מוזיקה נחמדה בין הפרובוקציות?!?! אולי זאת הצנזורה הדי כבדה שבן 6 בד"כ מקבל וכנראה הפרובוקציות באמת היו הביג דיל שחלף מול עיניי, אבל חוץ מקליפ טיפה לסבי היה להן הרבה הרבה יותר מה להציע!
אבל גם שלל פרובוקציות. הלהקה הזאת שווקה בהתחלה דרך פרובוקציה, והשיא, לדעתי, היה הקליפ הפרובוקטיבי לשיר המעולה White Robe עם העירום של הבנות, ההריון של יוליה ונושא ההוצאה להורג. אם לא יצא לך להיתקל בגירסא הלא מצונזרת (
אני לא יודעת אם זה יפגע בה או יעזור לה.בכל זאת,טוב לעשות משהו חדש שיגרום לך לבלוט.מצד שני,לטאטו היו כמה שירים מעולים,ואם הן התפרקו אז לפחות לשמוע משהו דומה מאחת מהן.
יש לה עוד הרבה מאוד להיטים ושירים טובים. Whatever U Like הוא להיט וזה נכון. זה היה אחד השירים החזקים בזמנו. מה שכן הקליפ מאוד עשה לו חסד והרים אותו עוד יותר למעלה.
החזקים ששמעתי ממנה!!!!!!!!! השיר מדבק רצחח !!! הוא מאוד שונה מהאלבום שלה (קילר לאב ..) הוא כאילו סוג שונה של מוזיקה, ממש טוב!! אני מקווה שתוציא אותו כסינגל !!! הוא כבר בלופים אצלי מהבוקרר!!!
היא אומנם שיחררה סינגל חדש, אך שרזניגר עדיין נחושה להמשיך לקדם את השיר המצויין Right There ברחבי ארה"ב, ועושה זאת בתוכנית הלילה Lopez Tonight. http://www.youtube.com/watch?v=BvnqHR1sfMY אין ספק שהיא נולדה בשביל הבמה.
היא סה''כ קידמה אותו באמריקה עם 4 הופעות סה''כ ! באמריקן איידול אצל אלן בתוכנית הריקודים האלה כמו נולד לרקוד ואצל גורג' לופז זה כלום ! והיא פשוט מלכה !
בבריטניה יש כשרון אצל drni buryui ובקפיטל רדיו מול 75 אלף איש לדעתי היא לא קידמה אותו שם די הרבה באירופה ועדיין השיר היה ממקודם במקום השלישי במצעדים שם ! הישג די טוב ! גם פוייזן היה במקום השלישי ודונט הולד יור נשימה היה במקום הראשון