Suck My Pop!

candyheart

New member
זה לא רע!

יכול לצאת פה משהו.בכלל,יש לו שירים חביבים והוא די חמוד. אני עדיין מחכה לזמר פופ זכר ראוי ואני מוכנה שכל אחד ייכנס לתפקיד הראשי בשלב הזה,רק כדי שזה ייתן פוש לאחרים.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Nicole Scherzinger - Wet

רגע לפני עליית העונה הראשונה של תוכנית הכישרונות , Xפקטור ארה"ב, שרזניגר משחררת באקסלוסיביות דרך אתר MSN את הקליפ לסינגל החדש שלה, Wet, מתוך המהדורה האירופאית של אלבום הבכורה שלה. http://video.uk.msn.com/watch/video/exclusive-nicole-scherzinger-wet/2tm175zv בגדול, אין חדש תחת השמש. ניקול נראית מעולה, רוקדת, מפלרטטת עם המצלמה ושרה. אבל קצת מצחיק אותי שהיא עדיין משתמשת בחבורת רקדניות שירקדו מאחוריה... אם לא היינו יודעים אחרת היינו עדיין חושבים שהפוסיקט דולז משחררות קליפים.

baby doll1

New member
למה דווקא דרך אתר MSN ? זה תורם למשהו ?../images/Emo4.gif

הקטע של הפזמון זה מזעזע אבל כול שאר הקליפ מהבית הראשון ועד כולו מדהים ! היא מאוד יודעת לזוז והיא מפתיעה אותי כול פעם מחדש ! :) יש סיכוי שהוא יצליח ? חח אז מה אתה רוצה שהיא תהיה בלי רקדניות ? היא עזבה תבנות בשביל לעשות מוסיקה משלה ! והיא צריכה תיאוריה עם הבנות היא רק מותג והיא לא רצתה את זה ..
ודרך אגב ! זה רשמי
הסינגל השני של ניקול בארה''ב הוא DONT HOLD YOUR CREATH :) יש מצב שהיא תשנה את הקליפ ?

theone24

New member
אין לנו דרך לדעת, רק הזמן יגיד.

אני אדאג לעדכן אם אני אתקל באיזכורים.

theone24

New member
בטח שקורה,

רק לאחרונה קיבלנו קליפ אמריקאי לStarry Eyed של אלי גולדינג אחרי שהיא הוציאה את השיר הזה כסינגל באירופה ואף צילמה לו קליפ. לשיר יש 2 קליפים. הכל אפשרי, זה רק תלוי בה ובחברת התקליטים שלה.

Someone 2011

New member
אחחחחח היא פשוט פאקינג מלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הקליפ אחד האדירים שלה!! היא סקסית בצורה שאי אפשר לתאר, ממש אהבתי את כל הסגנון של הקליפ, מזכיר את הקליפ עם T.I שהיא עשתה לפני כמה שנים, "הריקוד קיר" אחד הטובים, והריקוד שם שהיא עושה באמצע השיר זה להוריד את הכובע בפניה!! הנה, כול הזמרות בתעשיה צריכות ממנה איך לזוז ואיך לרקוד, מפתיעה אותי כל פעם מחדש. כל כך הרבה רצון להוכיח שהיא שווה משהו. מי שעשה לה ת'כוריאוגרפיה מלךך!!! הוציא אותה מעולה!! ( זה לא במקרה בראיין (הכוריאוגרף לשעבר של בריטני??)) אז מה אם יש רקדניות מאחורה. היא צריכה קצת גיבוי בשביל הקליפ, שיהיה יותר מעניין. כל כך הרבה ניפופי שיער תוך כדי ריקוד שזה לא ייאמן.גם מבחינת הריקוד היא שמה בכיס הקטן את כל הרקדנות מאחורה ... אין לי מילים. שתמשיך ככה!!!

The Gloaming

New member
כל מה שעבר לי בראש בזמן הצפייה זה

שהקליפ הזה היה יכול להיות מושלם ל RADAR של בריטני. בכל מקרה שיר טוב, קליפ יפה ופשוט, ניקול מעולה
.

candyheart

New member
די אהבתי האמת.

הריקוד עשוי ומבוצע טוב,השיר קצבי,והקליפ סה"כ זורם לא רע. היא בהחלט יודעת להופיע ואף נוטה לעשות את זה יותר טוב מהרבה זמרות מצליחות ממנה. הקטע עם הרקדניות דווקא לא הפריע לי.רוב הזמרות שרוקדות משתמשות ברקדניות רקע.זה אכן נראה לרגעים כאילו זה קליפ של הדולז,אבל אין מה לעשות,הרבה פעמים צריך רקדנים ברקע כדי להמחיש את הכיראוגרפיה.

theone24

New member
סינגל חדש: Jessica Sutta - Show Me

היא לא מוותרת, הבחורה פשוט לא מוותרת. אחרי סינגל באז שלא שהצליח לדגדג שום מצעד רציני, סואטה, לשעבר פוסיקאט דול, משחררת את הסינגל הראשון הרישמי מתוך אלבום הבכורה שלה, Sutta Pop. Show Me הוא כל מה שניתן לצפות מג'ס, רצועת דאנס עמוסה באלקטרוניקה ואוטוטיון, אכשהו היא מצליחה לגרום לשיר להישמע לא רע, אבל לא משהו שצריך להתעכב עליו יותר מידי. בכל אופן, לשיפוטכם: http://www.youtube.com/watch?v=ikq0Umj0R9Y&feature=player_embedded

candyheart

New member
השיר לא רע

הוא פשוט נשמע כמו כל השירים שיצאו בזמן האחרון.זה כאילו לוקחים קצב מסוים ומחבישים עליו 20 שירים. קשה להצליח במצב כזה מהסיבה הפשוטה שפשוט קשה מאוד לבלוט.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Lena Katina - Never Forget You

את לנה קטינה בוודאי תזהו בתור חצי מהצמד של להקת טאטו, הלהקה שעוררה סביבה הרבה רעש ופרובוקציות - ובין לבין שיחררה מספר שירים לא רעים בכלל. טאטו, נכון לעכשיו, כבר לא קיימות יותר, ולנה ויוליה יוצאות לדרך סולו חדשה. ראשונה לשחרר סינגל בכורה היא לנה. השיר נקרא Never Forget You, וודיווחים ברשת אומרים ששם השיר מרמז ליוליה, חברתה לשעבר ללהקה. מבחינת סאונד הוא מאוד מזכיר את שירי העבר של טאטו, ופחות את אלבומן השלישי שהיה יותר אלקטרוני. בהאזנה ראשונה ממש אפשר לדמיין את הבנות שרות אותו ביחד, אך עדיין, מדובר בסינגל סולו הבכורה של לנה, וככזה היא דאגה ליצור לו קליפ פרובוקטיבי המכיל ערום חזותי (וזה לא חדש לגברת...). לשיפוטכם: http://perezhilton.com/2011-08-02-exclusive-tatu-lean-katina-world-premiere-solo-video

ואוו ../images/Emo99.gif

אני אוהבת את השיר הזה והקליפ מאוד יפה
חבל ש-טאטו היתפרקו,הם היו להקה מדהימה

RedOne8

New member
הין להין?! טאטו מדהימות ../images/Emo47.gif

בעיקר האלבום קונספט ששכחתי איך קוראים לו. אני מקווה מאוד שיהיה איחוד כי השיר הזה לא מסתמן בתור הבטחה למשהו שיצליח להתעלות על חומרים ישנים שלהן.

למעלה