Suck My Pop!

theone24

New member
סינגל חדש: Sugababes - Freedom

והנה זה כאן, גירסת הסטודיו המלאה לסינגל החדש, Freedom, הראשון מתוך אלבומן השמיני של הבייבז. http://www.youtube.com/watch?v=EtEjazbp6Tw&feature=related אז מה יש לנו? רצועת אלקטרו דאנס לא רעה בכלל, עם הרמוניה קולית מצויינת ,פיזמון מדבק, ואפילו קצת דאב סטפ (כי היום כולם עושים את זה). הייתה תקופה שכל אלבום חדש של הבנות היה יום חג בשבילי, האם זה יקרה עם האלבום הזה גם? רק הזמן יגיד.

The Gloaming

New member
השיר בהחלט מעולה.

אבל מבחינתי הוא של להקה שהיא לא שוגהבייבס. לא הבנות ולא הרמה, איפה זה ואיפה מלאך עם פנים מלוכלכות המושלם..

theone24

New member
ברגע שהיידי (הבלונדה) תעזוב את הלהקה

אז מבחינתי זה באמת יהיה סופן של הלהקה. אנשים שוכחים שאחרי אלבומן הראשון חברת התקליטים שלהן זרקה אותן, ורק אחרי שהג'ינג'ית עזבה והיידי הצטרפה הן החלו באמת להצליח והפכו להיות להקת הבנות הכי גדולה בבריטניה מאז הספייס גירלז. היידי איתן כבר 10 שנים,זה לא הולך ברגל, ובהחלט אפשר להגיד שמגיע לה להיקרא בייב אפילו אם היא לא הייתה חברת הרכב מקורית. בכלל, שוגבייבז בשבילי הן קישה, היידי ומוטיה, למרות שגם אמל לא רעה בכלל.

Itzik200

New member
היידי יותר בייב מהג'ינג'ית זה בטוח! מי מכיר

אותה בכלל

שיר חמוד!

כמובן שאין מה להשוואת לשירים המדהימים שהלהקה (לכל הרכביה) יצרה בתחילת הדרך, אבל בסך-הכל שיר טוב. אני מחכה לאלבום.

Music Man XD

New member
אם זו המוזיקה שהן משחררות,

אז אין טעם שימשיכו בכלל. יש מספיק שירים סתמיים כאלה ברדיו.

Music Man XD

New member
נשמע פחות טוב מהסינגל הראשון.

אבל אהבתי את העטיפה
מישהו יודע מי הפיק את Lucky Day? ההצצה ממש מזכירה לי את קיילי מינוג.

theone24

New member
אין אישור רישמי עדיין,

אבל נרמז שהרצועה הופקה ונכתבה ביחד עם Dragonette, להקת אלקטרו פופ קנדית שאני לא שמעתי עליה מעולם.

Music Man XD

New member
אחלה להקה :)

אני מכיר רק אלבום אחד שלהם (האחרון) והם מגניבים. כדאי לנסות! פעם רציתי לעשות עליהם כאן "הכירו את" אבל לא יצא בסוף

The Gloaming

New member
מזכיר לי קצת את השקטים של קאשה

בכל מקרה השיר נשמע ממש ממש חמוד, יש מצב להתמכרות
.

מעולה! נשמע אחלה שיר... עדכני וחזק.

אני מאוד מחכה לראות מה יש לה להציע

candyheart

New member
בגדול היא לא באה לי טוב.

קשה להסיק משהו מ-50 שניות אבל בינתיים לא מצאתי עניין מהותי בשיר או בה.

theone24

New member
הופעה חיה: Ellie Goulding

גולדינג נמצאת בימים אלו במהלכו של קידום אמריקאי. אחרי קליפ אמריקאי מרהיב ללהיט Starry Eyed וראיון בתוכנית הבוקר CBS, היא קופצת לענקית הקניות Best Buy על מנת לתת למעריציה 30 דקות של הופעה אקוסטית הכוללת את מיטב להיטיה ושיריה מאלבום הבכורה שלה. http://www.youtube.com/watch?v=3klWc12Dn_k&feature=player_embedded פשוט מקסים.

candyheart

New member
היא מתוקה אמיתית!

אני קלטתי אותה אומרת שהיא קצת ביישנית בזמן ההופעה,ושזה דבר לא רגיל אצלה,והאמת שקצת ראו את זה.אבל היא עדיין היתה מש חמודה עם המעריצים. השירה שלה כל-כך מיוחדת וממש כיף לשמוע אותה.

spiceupmylife1

New member
אני ../images/Emo99.gif קשות!!!

אוח אלי אלי!! יום אחד אני אהיה בהופעה שלך :)
יוסי :)

theone24

New member
שיר חדש: Jesse McCartney - License

דליפה חדשה לג'סי מקארטני. אין הרבה מידע אם השיר מיועד להיות חלק מאלבומו החדש, Have It All, שנדחה למועד לא ידוע, או ש]וט שיר שלא עבר את הסינון הסופי. בכל אופן, תשפטו בעצמכם: http://www.youtube.com/watch?v=XpdRTlfD9uA&feature=related

אהה איזה שיר ../images/Emo99.gif

אהבתי!!! דיי אני כבר רוצה שהאלבום שלו יצא
אני מקווה שהוא יהיה דומה לאלבום הקודם שלו

למעלה