Suck My Pop!

theone24

New member
הקרנת בכורה: Kat DeLuna - Drop It Low

צריך להוריד את הכובע לפני קאט, הבחורה פשוט לא מוותרת. דלונה משחררת את הקליפ לסינגל הרביעי מתוך אלבומה השני ,Inside Out, שלא ראה אור בעולם מעבר לבלגיה. השיר הוא שיר קיץ מובהק, אפשר ממש לדמיין את הים,השמש ומסיבות החוף כאשר מאזינים לו. הקליפ בהחלט מושקע (יחסית לקאט), וככל הנראה הכי טוב שהיא הוציאה מהאלבום הזה. http://www.youtube.com/watch?v=3Hz64-_2Gu8 ועדיין אני תוהה עד כמה חיונית הבחורה לעולם המוזיקה?

Itzik200

New member
שתשנה סגנון

חוץ מ-WU שהצליח לה, אין טעם יש לה שיר שקט מהאלבום הראשון שהוא ממש יפה, חבל שהיא לא ממשיכה בסגנון הזה קוראים לשיר Love Me, Leave Me. שיר ממש מבוזבז

theone24

New member
אני מכיר את Love Me, Leave Me

והוא תמיד נשמע לי כל כך מוכר ואני לא יודע למה... לא מצאתי שום מידע אם מדובר בחידוש לשיר ישן, אבל אני מוכן להישבע שכבר שמעתי אותו בעבר לא פעם.

Itzik200

New member
באמת כמעט ואין פרטים על השיר

ככה שאני בספק שיש עוד ביצוע לשיר אתה יודע אולי הוא פשוט דומה לכל השירים האלה יש המון שירים שדומים לו אבל הוא עדיין יפה מיוחד ומבוזבז

2Dirrty4U

New member
אויי זה נראה כל כך זול

ודווקא לשיר היה פוטנציאל להצליח...

Someone 2011

New member
מי זאת??? פעם ראשונה שאני רואה אותה .....

יש לה עוד קליפים מוכרים ? זה נראה כמו סקס רך או משהו בסגנון, יותר מדי זול, וזנותי .... והיא מתאמצת יותר מדי ... השיר סבבה, זורם ...

Someone 2011

New member
אחרי חיפוש ביוטוב ... הבנתי מי זאת ..

בטח שאני מכיר ת'שיר הזה, חפרו עליו רצח... הוא היה להיט ..... מה נהיה ממנה? היא נהפכה למוזרה ... עוד בקליפ השל ויין אפ היא הייתה נורמאלית, עכשיו היא ממש נואשת אני רואה ..... היא נראת ממש לא טוב היום ...

candyheart

New member
התשובה: כנראה לא חיונית בכלל

היא אחת שברגע שהיא נכנסה לסצנה לא אהבתי אותה.אני חושבת שהיא יותר מדי מתאמצת,ומשהו בה לא זורם לי טוב.זמרות כמוה יש המון ולכן החיוניות שלה עומדת בשאלה. כמובן ששינוי לסגנון יותר מעניין ופחות זול יכול לשנות את דעתי.

Itzik200

New member
פעם ראשונה שאני שומע את השיר

זה השיר שאתם כל הזמן מדברים עליו פה? שמצליח ומצליח?

theone24

New member
כן, אבל זאת לא חוכמה לשמוע שיר בפעם הראשונה

דרך הופעה חיה.

Itzik200

New member
אז שמעתי גם את גרסת הסטודיו בגללך

אני מתפלא שמישהו משקיע כסף בשביל לקנות את השיר הזה

theone24

New member
../images/Emo6.gif באמת? אני ממש אהבתי.

האלבום שלה מ ש ע מ ם , אבל יש בו רגעים כאלה שהוא מצליח לעניין.

Music Man XD

New member
הופעה לא ממש טובה.

מבולגנת, מסורבלת, והקול שלה לא נשמע ממש טוב.

candyheart

New member
למרות ששמעתי את השיר מספר פעמים

הוא אף-פעם לא מצליח להישאר לי בראש.הוא משירי האר-אנד-בי הנמרחים האלה שאני פחות מתחברת אליהם.וכמו שאמרו פה,היא עצמה די משעממת,אז זה עוד יותר בעייתי בשביל השיר.

למעלה