Suck My Pop!

theone24

New member
הופעות חיות: Melanie C - Think About It

מל לא מבזבזת זמן ומתקדמת לעבר הסינגל השני, Think About It, הלקוח מתוך אלבומה החמישי, The Sea. השיר החדש הוא אומנם הסינגל השני מתוך הפרוייקט החדש, אך יתפקד באנגליה כסינגל הראשון. את הקידום האירופאי מלאני מתחילה בשוויץ, ומבצעת לראשונה את השיר בתוכנית SF bi de Lüt, בשימוש פלייבק מלא, לקהל המורכב ברובו מחטייארים מוחאי כפיים שמאוד מאוד התלהבו ממנה (נו, מה הפלא?) http://www.youtube.com/watch?v=gzOxiuVGNFM&feature=player_embedded בהופעת הקידום השנייה, בדומה לקידום הסינגל הקודם, מל בחרה לבצע לסינגל החדש גירסה אקוסטית אחרי הופעת פלייבק, ולהראות לכולם שהיא נשמעת הרבה יותר טוב חי מאשר בדיסק. http://www.youtube.com/watch?v=Dr7bOe6r6WI&feature=player_embedded#at=122 ההופעה לקוחה מאיזו תחנת רדיו מקומית שקשה להגות,לכתוב ובטח לא ממש מעניינת אתכם.
אהבתם?

The Gloaming

New member
הבנתי למה השיר הזה מוזר בעייני.

במשך 3 הדיסקים האחרונים מלני ניסתה להיות מאוד בשוליים, היא עשתה בלדות כועסות, הלכה יותר לכיוון הרוק, וניסתה לקשור את עצמה מחדש עם סגנון אחר, אבל היא נכשלה בצורה כואבת (חוץ מגרמניה) ועכשיו היא עושה אלבום פופ מתקתק עם שירים שהיא לא מתחברת אליהם בשיט ולדעתי שומעים את זה בביצועים שלה, אין לה את ההגשה הייחודית שיש לה בד"כ. בכל זאת, ROCK ME אחד השירים הטובים השנה!

theone24

New member
זה משהו שכבר מהאלבום השני היא איבדה.

האלבום הראשון היה, וכנראה ישאר לנצח בקצב הזה, האלבום הכי טוב שלה. מהאלבום השני חלה הדרדרות בשירים וראו את זה בסינגלים החביבים אך חלשים שלא הצליחו להשאיר רושם על הקהל העולמי. אני לא בטוח כמה רוק אפשר להגדיר את 2 האלבומים האחרונים (למרות שמעולם לא שמעתי אותם במלואם) אבל בראשון היו לה כמה הברקות רוקיסטיות מעולות בהחלט. החדש עושה רושם יותר פופי, וזה לא רע, אבל גם הסינגלים ששוחררו עד עכשיו לא הצליחו יותר מידי או מצליחים ליצור סביבה עניין. אני דווקא די אוהב את Think About It, אבל איפה הוא ואיפה ימי Northern Star?

The Gloaming

New member
האלבום BI שלה מושלם.

בעיקר שיר הנושא, Beautiful intentions, ובכלל כל הדיסק הזה. פשוט הנאה צרופה, כל השירים מעולים, הפקה הרבה יותר רוקיסטית, יותר טוב מדיסק הבכורה בהרבה, פשוט השיר הזה יצא בהפקה פרטית ולכן הוא לא כ"כ מוכר וגם לא יצא לרוב החנויות. אבל באלבום הראשון יש את כוכב צפון, אם זו הייתי אני ואני פונה אליך שהם בהחלט פנינים מעולים!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif BI האלבום הכי טוב של מלאני ../images/Emo252.gif

מסכימה עם כל מילה
וההפקה הפרטית היא חברה הפקות של מלאני שנקראת :Red girl records Red Girl Records is a independent record label founded by Melanie C, after parting ways with her record label Virgin Records. All of Melanie's activities are decided upon and funded by herself, alongside her business partner and manager, Nancy Phillips. *מתוך וויקי וויקפדיה* ---------->>>>>

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

אהובתי מצדי שסתם תשב חח נשמעת מהממם כרגיל :)

candyheart

New member
ההופעה האקוסטית יותר יפה.

זה יותר מתאים לשיר. השיר עצמו מאוד חביב,אבל לא משהו מפיל.

RedOne8

New member
וואו, עדיף על המקור!!!

יש מצב שהשיר נכתב עבורה? כי זה פשוט נשמע כאילו שזה נולד בשבילה!

candyheart

New member
זה בטוח יותר מעניין מהמקור.

אם הוא יותר טוב קשה לי להגיד...לא שמעתי את המקור מספיק.

theone24

New member
הופעה חיה: Lady Gaga - You And I

רגע אחרי שהיא אישרה את הסינגל הבא, גאגא אף ביצעה הופעה אקוסטית ארוכה (7 דקות!) לסינגל החדש להקהל של שמונה אנשים המוגדרים מעריציה הכי גדולים המאזינים לתחנת הרדיו בה היא התארחה. http://www.youtube.com/watch?v=pG-tJGlfHF0&feature=player_embedded#at=13 בסך הכל הופעה טובה, אבל קשה לי לא להתאכזב מהבחירה המשעממת הזאת.

voggi

New member
השיר גורם לי להרגיש שחזרתי ל-1989

והלוואי שהיתה לי מכונת זמן וזה אכן היה קורה, אבל מכיוון שאני עדיין ב-2011
אז השיר סתם נשמע מיושן.

candyheart

New member
ההופעה יחסית טובה

אבל השיר הזה פשוט בחירה נוראית...אני לא יודעת איך זה הולך להצליח לה.חבל על הבזבוז כשאפשר להוציא שירים יותר טובים.

RedOne8

New member
טוב, הזמן חולף ואני רק מתאהב יותר ../images/Emo99.gif

זה קטע מהאלבום החדש או שפשוט רצועה שלא נקלטה לאף אלבום? כי אם האפשרות השניה, אני ממש לא קולט - שיר מהמם

למעלה