Suck My Pop!

שיר מאוד חמוד!

מציג צד שונה ומרענן בה. הווקאל כמובן, מעולה כמו תמיד ... בסך-הכל אחלה שיר! ואני מאוד אוהב אותה.

theone24

New member
לא יודע, הוא לא מרגיש לי כמו שיר ראשון...

מאלבום חדש. חלש מדי.

Itzik200

New member
בטוח שזו לא קלי רואלנד?../images/Emo3.gif

בכל מקרה ממש לא אהבתי חוץ מזה, נראה כאילו משהו עבר על הקול שלה נתחיל בזה שכבר שמתי לב לזה בתקופה שלפני שיצאה להפסקה הרבה פעמים היא לא הצליחה להגיע לתווים הגבוהים והיתה מזייפת ועכשיו פה הקול נשמע מוזר, והיא נעזרת בעריכה

שיר חמוד ,אהבתי

הייתי רוצה לשמוע אותו עוד הפעם עם רמקולים נורמאלים ובלי צעקות של מפגרים בחוץ 0.0

שמעתי עכשיו וזה מאוד דומה לפיירוורק

של קייטי פרי. אבל משודרג!
הווקאל מעולה ומרגש ובגדול אחלה יציאה מרעננת וטובה שלה (על אף שזה פופ-דאנס כמו כולם.) אבל מה'כפת לי?

theone24

New member
הופעה חיה: Nicole Scherzinger - Right There

שרזינגר אולי הכריזה על סינגל חדש מאלבום הבכורה שלה, אבל ממשיכה לקדם את הסינגל הנוכחי ,Right There, בכל מקום אפשרי ברחבי אירופה. הפעם היא קופצת לבריטניה להופעה אנרגטית בתוכנית So You Think You Can Dance. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fPwTUgR4OKM

baby doll1

New member
תיקון קטן !../images/Emo13.gif

ההופעה הייתה באמריקה לא באירופה ~ ו RIGHT THERE קפץ מהמקום ה 73 היישר אל המקום 26 באייטונס ! :D אין ספק שהבחורה הזאת מלכה !!!!!!!!

Someone 2011

New member
איזה מלכה!!!!!!!!!! היא כל כך ענקית!!!

שתמשיך ככה, היא הולכת ומשתפרת עם הזמן!! הופעה אדירה!

theone24

New member
הקרנת בכורה: Pixie Lott - All About Tonight

אחת מההבטחות הבריטיות של השנים האחרונות חוזרת באלבום שני וסינגל חדש, All About Tonight. חמושה בתספורת חדשה , גישה חדשה ומוזיקת מועדונים, פיקסי יוצאת מהשטח הבטוח של השירים האיטיים / השקטים (יחסית) ונכנסת חזק לאיזור הדאנס הקליל. מוזיקה שניתן לרקוד לצליליה. השאלה היא האם השינוי הזה ישתלם לה בעתיד? תשפטו בעצמכם: http://www.youtube.com/watch?v=swcULf1ATyU&feature=player_embedded

היא נראת מפחיד בלוק הזה

שיר נחמד כזה לא יותר מידי אהבתי אותה עם שירים יותר שקטים

candyheart

New member
הליריקס הזכירו לי קצת את Friday

לא אותה רמת טמטום בכלל...אבל משהו היה דומה. השיר מאוד חביב והיא נראית מותק.ביותר מזה אני לא בטוחה.

למעלה