Suck My Pop!

baby doll1

New member
הופעה חייה:nicole scherzinger - right there

אחרי שניקול הייתה עסוקה בצילומי האקס פאטור ! לא היה לה זמן לקידום הסינגל ב US והסינגל צנח למקום 70 אך ניקול ניצלה את כול הערים בהם האקס פאקטור " טייל " לו וקפצה לכול תחנות הרדיו בסביבה להשמעת הסינגל ! כיום הסינגל קפץ ממקום 70 היישר למקום ה 34 ! שזה אומר משהו .. :) ניקול הופיעה אתמול בלוס אנג'לס בAMP Radio’s Topless Summer Switch Party Q ועשתה שינוי די רענן לשיר ! אם אפשר לומר מאוד רענן לשיר !! http://www.youtube.com/watch?v=oMkuX4E2ma4 ניקול הולכת להופיע מחר ב SO YOU THINK YOU CAN DANCE בתקווה לקדם את השיר :) ואנחנו מאחלים לה בהצלחה כמובן :)

RTur

New member
אחלה הופעה

אהבתי את השינויים הקטנים. הברייקים האלה בהתחלה ממש הזכירו לי את ההופעות הראשונות של בריטני עם בייבי וואו מור טיים וקרייזי אי שם ב99

Itzik200

New member
../images/Emo79.gif סינגל וקליפ חדש: Demi Lovato -Skyscraper

דמי לובטו חוזרת חזקה מאי פעם הסינגל החדש שלה, מלווה בקליפ "נטורל" וטבעי, מדבר על איך זה מרגיש להיות במקום כל כך חשוך ואפל בחיים, ואיך מתמודדים עם זה וצומחים מחדש. כזכור, לובטו יצאה לפני מספר חודשים ממוסד גמילה שטיפל בהפרעות האכילה שלה וההפרעות הנפשיות כתוצאה מכך (אובחנה כסובלת מבי-פולר, כמו הגברת ספירס) השיר כשלעצמו, חביב לא יותר מזה כשלוקחים בחשבון את כל הסיפור מסביב, אין מה להגיד, זה תופס אותך מה גם שהקול שלה, לעומת כל כוכבי דיסני למינהם, הוא מיוחד במינו ואין ספק ששירה זה התחום החזק אצלה ממליץ לכם לראות גם את הראיון עם ריאן סיקרטס שבו היא מדברת על כל התקופה והתהליך, ממש נותן השראה. דרך אגב, למי מכם שרואה עקרות בית נואשות, ידעתם שהיא אחותה של חואניטה?

היא אחותה של חואניטה? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

חואניטה נראית כמו ילדה מהגרת מקסיקנית טיפוסית ואילו דמי נראית אמריקאית לחלוטין. אבל שיהיה

theone24

New member
בזמן שכולכם מתפלאים שהיא אחותה של

חואניטה, שאין לי מושג מי זאת, אני עדיין תוהה מי זאת הבחורה שמולי...?
בכל אופן, שיר חמוד, והיא יפיפיה.

RedOne8

New member
היא אחותה של חואניטה?!?!?! ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

ה' אדירים הן כל כך לא דומות. אני מחבב את דמי
מאוד.

candyheart

New member
אני מאוד מעריכה זמרים

שמסוגלים לשיר על הבעיות שלהם,גם כשזה דברים שהרבה היו מובכים מהם. היא מאוד חמודה ונראית מאוד יפה בקליפ.השיר מאוד חביב גם הוא.

Itzik200

New member
../images/Emo45.gif

ממש ככה לא היה אכפת לי ממנה לפני זה הכרתי אותה רק בתור שחקנית בערוץ דיסני ובמקרה באותה תקופה שמעתי שהיא מאושפזת ועל כל הסיפור ולאחרונה שהיא השתחררה עניין אותי לראות איך היא מתמודדת עם זה ואני ממש מעריך אותה על החשיפה וקידום הנושא הראיונות איתה ממש מעוררי השראה חוץ מזה, משהו בה מאוד אמפתי והיא לא נראית כמו רודפת פרסום ממוצעת

Itzik200

New member
../images/Emo79.gif הופעה חיה: Joe Jonas - See No More

ג'ו ג'ונאס התארח בתכנית של ג'ימי פאלון והופיע פעם ראשונה בטלויזיה בארה"ב, עם סינגל הבכורה שלו. והאמת? מאכזב הופעה ביזארית, הוא נראה כל כך לא רגוע שזה מטריד מאחוריו מתחולל קרב ובלאגן של רקדנים לא ברורים הוא עצמו לבוש שוב בחליפת חנק (ויש האומרים מבליטת איברים) והשירה לא בשמיים ג'ו לפי דעתי אתה חייב לשנות את כל ההופעה מא' את ת' מה אתם אומרים?

theone24

New member
כנאמר: מרוב דובים לא רואים את היער.

מרוב כל מיני שטויות מאחורה, אי אפשר להתרכז בג'ו עצמו ובשיר. מה גם, תסלחו לי, אבל הוא לא נשמע כזה טוב בלייב...

t o m a k

New member
הפתגם הוא "מרוב עצים לא רואים את היער"..

התבלבלת עם פתגם אחר: לא דובים ולא יער :)

Itzik200

New member
../images/Emo45.gif אני בספק אם זה בכלל הוא ששר בהקלטה

את הפזמון, אולי זה כריס בראון? בלייב הוא לא מצליח לשיר את זה וגם הקול באמת דומה לקול של כריס

theone24

New member
הופעה חיה: Avril Lavigne

לאבין עלתה לבמת התוכנית America's Got Talent בשביל לבצע לראשונה בטלוויזיה האמריקאית את הסינגל החדש, Smile, שכרגע לא עושה סימנים של להיט שם (73 באייטונז), ועל הדרך גם ביצעה קצת מהלהיט What The Hell. http://www.youtube.com/watch?v=RC6JZxUAUdc&feature=player_embedded הופעה טובה בכללי. אני לא בדיוק עוקב אחריה, אז אני לא יודע איך היא בדרך כלל על הבמה, אבל תקופת האלבום הנוכחית הייתה מרובה בהופעות חסרות אנרגיה. כאן מדובר בהופעה עם אנרגיות טובות, אבריל מחייכת ומשתוללת די הרבה.

Someone 2011

New member
הופעה חייה - Nicole Scherzinger - Right There

ניקול קפצה להופיע גם ב- So You Think You Can Dance הופעה אדירה!! היא נראת מיליון דולר!! ורוקדת כמו חייה!!

למעלה