Suck My Pop!

Harel1444

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מהצהריים אני נקרע מצחוק חחח קליפ גאוני והורג!! רבקה

theone24

New member
הופעה חיה: Jennifer Lopez - On The Floor

ג'ניפר כנראה הבינה שאם היא רוצה למכור עותקים מאלבומה החדש - להיט אחד מתוכו לא עוזר, והיא חייבת לקדם אותו. לשם כך קופצת ג'יי לו לתוכנית הבריטית "So You Think You Can Dance" על מנת לבצע את הלהיט שלה, On The Floor. http://www.youtube.com/watch?v=Ik8YvWJnPhw&feature=player_embedded אין ספק שהיא יודעת לספק שואו. הופעה טובה ואנרגטית עם שירה חיה לא רעה בכלל.

הופעה טובה אני מאוד אהבתי

היא שרה ורוקדת מעולה והיא בהחלט מספקת שואו.

theone24

New member
../images/Emo45.gifלייב עם תמיכה של פלייבק.

כמו שרוב הזמרים עושים היום.

theone24

New member
מה אתה מדבר?

שומעים את הקול שלה בברור. כמובן שיש תמיכה של פלייבק אבל שומעים אותה מתנשפת ואת הקול היותר העמוק שלה.

The Gloaming

New member
מגיע לה כל הכבוד על זה שהיא הצליחה לגרום

לאנשים לחשוב שזה לייב
. זה PRE-RECORDING. תראה איך היא מתנשפת כל ההופעה, והקול נשמע צלול מאוד חח זה לא יכול להיות, מה גם שכשהיא מדברת שומעים שהיא כמעט נחנקת ואז שניה אח"כ ממשיכה לשיר מושלם חח אותו טריק הם עשו ב AI...

2Dirrty4U

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק באתי לרשום שזה נשמע פרי-רקורדד ומה שהסגיר אותה זה הדיבור שלה באמצע.

Someone 2011

New member
../images/Emo45.gif זה לא לייב ואפשר לשמוע את זה ....

זה נראה כאילו זה לייב אבל כשהיא דחפה כמה מילים באמצע השיר זה הסגיר אותה שהיא מתנשפת כמו לא ידוע מה ופתאום היא שרה חלק בלי זיופים ... חרטה ....

loni rali

New member
חחחחחחח היא בחיים לא שרה לייב.אין חיה כזאת!

היא בכלל לא ראויה להיקרא זמרת.

The Gloaming

New member
אני דווקא זוכר

שפעם ראיתי הופעה שלמה שלה ב yes והיא שרה לייב מלא וממש יפה.. אבל אולי פשוט הייתי תמים מידי לדעת שזה פרה -רקורד חח

loni rali

New member
ואני זוכרת הופעה שלה,באמת לייב,אצל דייויד

לטרמן,בסוף שנות התשעים,עם הסינגל הראשון ראשון שלה.זה היה שידור חי והיא זייפה למוות! זה היה מביך ומחריש אזניים. אם אני אמצא את זה ביוטיוב אני אביא קישור ;)

Someone 2011

New member
../images/Emo45.gif זה גרוע!!! ממש צורם באוזן ..

איך נתנו לזה לקרות אני לא מבין?

למעלה