Suck My Pop

RedOne8

New member
יאללה שתעוף מ-YOUNG MONEY האלה!

זה תרם לה והכל, אני חושב שבחלק מהזמן היא גם נהנתה איתם, אבל יאללה די חלאס! הם ממש לא הסטייל שלה, לפחות לא הסטייל שלה בזמן האחרון וזה... היא השתנתה בזמן הזה שהיא הייתה איתם, והיום היא כבר ממש לא זה, ומה יוצא בסוף? שהם סתם תוקעים אותה מאוחרה במקום שהיא תתקדם ותפרח לכיוונים שבאמת מעניינים אותה. הם די נותנים לה חופש אומנותי אבל לא נראה לי שזה מספיק.. הגיע הזמן שהיא תעמוד בפני עצמה. אחלה בחירה של שיר וסצנות - מראה כמה חרא לה שם

RedOne8

New member
מין הרכב ראפרים בהנהגת ליל ווין.

תכלס די הגזמתי עם התגובה שלי
אבל זאת קבוצה של ראפרים בעיקר, אפשר לומר שזה אפילו לייבל אבל משהו לא ברור.. מין תת לייבל? בכל אופן, לא יודע מה הסיפור אבל זה לייבל של הלייבל Cash Money Records. והם לא עושים לניקי טוב לדעתי, כי הנה אתה רואה - אמרתי שזה לייבל של ראפרים, וזה המצב.. רק ראפרים רשומים בו. ולניקי יש פוטנציאל אדיר לפרוח גם מעבר לראפ.. היא זמרת מצויינת! ווקאלית, הגשה, יש לה את זה שמע... אבל היות והיא חתומה ביאנג מאני, היא מקורקעת לעולם הראפ. PINK FRIDAY האלבום שלה מראה את שני הצדדים שלה, ובבחירת הסינגלים שלה יש נחמה - היא מעדיפה את אלה שכן מכילים ווקאלז שלה, וגם אמרה מתישהו שהיא די מיצתה את הדואטים.. וכמובן שתמיד בדואטים היא ממלאת את תפקיד הראפר האורח ולא יותר מזה. עכשיו כשהיא צוותה לבריטני, אני מקווה שהיא תתפתח למקומות שונים עם הקריירה שלה ולהתרחק קצת מההיפ-הופ. אולי זה הבסיס שלה ומשם היא התחילה, אבל אני לא בטוח שהיא ממש מתה על זה.

RedOne8

New member
../images/Emo45.gif

שונא אותו, ואותם, ואת מה שהם עושים לניקי!

2Dirrty4U

New member
זה לא בדיוק "הרכב ראפרים" של ליל' ווין..

זאת חברת תקליטים לכל דבר שהוא ייסד שמתקשרת ללייבל ראשי יותר שהוא Cash Money Records והם מופצים ע"י יוניברסל גרופ. כנפוץ ללייבלים כאלה [כמעט לכל ראפר מצליח יש לייבל אישי] הם הקליטו ביחד אלבום שנקרא We Are Young Money ואז הם יצאו לסיבוב הופעות ביחד או משהו כזה... לדעתי האישית ניקי צריכה להתרכז בראפ שלה כי זה מה שהיא עושה הכי טוב. כשהיא מנסה לשיר ברגיל זה יוצא נורא.

RedOne8

New member
מה? היא ווקליסטית מעולה!

ולדעתי היא יותר מתחברת לצד הזה שבה, או לפחות התחילה להתחבר אליו קצת מאוחר מדיי כשהיא התחייבה להם. אני לא אומר שתזנוח את הראפ כי כמו שאת אומרת, הוא עושה עמה חסד והוא מאזן אותה.. אבל כל עוד היא ביאנג מאני היא די תקועה בראפ ובמידה והיא תרצה, יהיה לה קשה לוותר אליו כל עוד היא איתם. האלבום זה מה שהטעה אותי, אבל תכלס כוונותינו דומות

Someone 2011

New member
../images/Emo45.gif יהיה לה טור ב-2012.

באתר המעריצים של בריטני רשמו ככה - בריאיון חדש למגזין US Weekly, ניקי מינג' דיברה על בריטני ועל הטור המשותף איתה שיחל ב16/6/2011: -------------------------------------------------------------------------------- שיתפת פעולה עם מוזיקאים גדולים. איך היחסים שלך איתם החלו ואיך זה התפתח? עשיתי רמיקס עם בריטני ספירס ל"Till The World Ends" אבל פגשתי אותה רק לפני מספר שבועות במועדון גייז. במועדוני גייז יש יותר אנרגיה, אז מתי שבריטני נכנסה לחדר כל הקהל נכנס לטירוף. זה היה מיוחד עבורנו להכיר ולהצטלם שם כי שם בעצם היו המעריצים שלנו. היא (בריטני) אמרה לי 'או תודה שעשית את זה' ואני אמרתי 'לא, תודה לך ששיתפת אותי'. אנחנו לא יכולות לחכות להתחיל את מסע ההופעות. זה הולך להיות סופר דופר מרגש. המועדון היה כל כך רועש שלא ממש קיימנו שיחת ביזנס רצינית. רקדנו ופשוט נהנינו. מה יותר מרגש אותך? לצאת איתה לסיבוב ההופעות? לכבוד הוא לי להיות עם בריטני. היא זו שסללה את הדרך לתרבות הפופ. אני מתרגשת. אנחנו במגעים להופיע יחד שתינו אבל זה תלוי בה. אני אשמח כמובן. אם באמת נופיע יחד אז כנראה זה יהיה עם הרמיקס. אני בטוחה שיש לי כל כך הרבה דברים שאני הולכת ללמוד ממנה כשאצפה בה מופיעה. בשנה הבאה אני אצא לטור משלי אז כרגע הזמן שלי הוא להיות תלמידה ולספוג את כל המידע הזה ואחר כך לצאת למסע מדהים עם Pink Friday ב2012.

שיר גדול!

חבל שהאלבום כל כך מעפן ואין עוד שירים באלבום שדומים בסגנון ובכוחניות שלהם לשיר הזה. גם את הדואט עם אמינם אהבתי ועוד איזה שיר אחד. אבל זה אלבום ממש מאכזב ומעפן. אני חושבת שהיא ראפרית אדירה וציפיתי ממנה ליותר.

RedOne8

New member
היא דמות ממש מעניינת בסצינה.

אבל בניגוד אליך, אני מת על הסאונד המתקתק והמקפיץ של PF
היא כזאת ברבי קטנה!! מת על זה.

Someone 2011

New member
../images/Emo45.gif גם אני אוהב את PF ...

מצד אחד ברבי קטנה .. פופ מתוק ומצד שני יש לה אטטיוד בשירים שהיא מפציצה בראפ וכל זה, אני ממש אוהב את זה!! וכשהיא משלבת בין הראש לשירה בשירים שלה אז בכלל ... זה אדיר!!

Music Man XD

New member
../images/Emo45.gif

אני לא ציפיתי ליותר כי שמעתי את הסינגלים לפני האלבום, ובכל מקרה את מסכים איתך. יש לה פוטנציאל להוציא אלבום אדיר.

Someone 2011

New member
שיר ענק!! וגם הקליפ סבבה לגמרי,

אני לא ציפיתי לקליפ כל כך מושקע והכול, וזה בסדר גמור ..

HanAn189

New member
דרייק - הדבר הכי טוב בקליפ! ../images/Emo6.gif

יש שם קטעים שהיו פשוט בזבוז הזמן היקר שלי

HanAn189

New member
אבל הרצועה - מעולה ../images/Emo13.gif

פשוט הקליפ - תועבה
ניקי מינאג' היא הדבר הבא שאני צריך לבדוק כששנת הלימודים הזו תגמר.

למעלה