Suck My Pop!

Someone 2011

New member
בכל זאת אין אנשים מושלמים ....

ואני בכלל לא שמעתי זיופים ... יהיה בסדר בסוף ... נקווה שתמכור יותר ... היא חייבת לעשות משהו יותר דרסטי .... כן, באמת אבל זה ששינו לה את השיר זה די היה קשה לזכור בטח ת'מילים וכל זה ...

2Dirrty4U

New member
שיר חדש: Christina Aguilera ft. Cee-Lo Green

כריסטינה אגילרה וסי-לו גרין בדואט משותף שהוקלט הרבה לפני The Voice! במקור השיר הזה הוקלט בשביל הסרט 'Burlesque' אבל השיר לא היה מוכן לפיינל קאט בזמן ולכן לא נכנס לפסקול של הסרט. והיום סוף סוף השיר דלף לרשת לאחר שעורר באז לא קטן ואפילו היה טרנדינג טופיק בטוויטר הרבה לפני שראה אור עולם. http://p1.soundcloud.com/player.swf...url=true&remote_addr=178.249.137.135&referer= מה דעתכם?

theone24

New member
שומעים שהוא נועד למיוזיקל.

לא ממש הטעם שלי, אבל אני אשכרה מתלהב מהרעיון שהם שיתפו פעולה עוד לפני THE VOICE! נותן תקווה לדואט קטלני בינה לבין אדם לאבין (כן, אני אחפור על הרעיון של הדואט בינהם עד שהוא יצא לפועל...והוא יצא...
)

WhyTheFace06

New member
שיר ממש חמוד

ממכר ומראה שכריסטינה בכושר מבחינה ווקאלית
הסאונד מאוד מזכיר לי את B2B וסה"כ אהבתי. בינתים אין מה להתלהב מזה כי זאת סתם דליפה אבל אני בהחלט יישמח אם יעשו עם זה משהו.

Harel1444

New member
מאוד חבל

שהיא לא השקיעה באלבום הזה יותר זמן ,הוא היה יכול לצאת ממש טוב.ואם היא לא הייתה הולכת עם הסטייל העכשווי . למרות שאהבתי את הסינגל הראשון ,זה מזעזע

theone24

New member
קשה לשפוט כי האיכות לא משהו, אבל ממה שכן...

הצלחתי לשמוע לא מדובר במשהו יוצא דופן.

WhyTheFace06

New member
נראה מעולה!!

כנראה שהקליפ הולך להיות ממש מושקע יחסית לMean... עושה רושם שיראה משהו בין Love Story לYou Belong With Me. לפי מה שידוע לי הקליפ יוצא ב3 ליוני.

theone24

New member
הופעה חיה: The Saturdays - Notorious

השבתות לא מבזבזות זמן, ורגע אחרי ששחררו את הקליפ לסינגל החדש, Notorious , הן מתחילות לקדמו, וקופצות לתוכנית So You Think You Can Dance הבריטית על מנת לבצע בפעם הראשונה את השיר מול קהל. http://www.youtube.com/watch?v=ZUxCYRmnp0o&feature=player_embedded הפציצו! הבנות לא יכלו לבקש הופעה טובה מזאת, במיוחד עם סינגל חדש. הן נראות נפלא, נשמעות נפלא ורוקדות מצוין. השיר לא יוצא לי מהראש כמה יומיים.

baby doll1

New member
יצורות אחת אחת

אני לא רואה משהו מעניין הקול שלהם לא יוצא דופן וזה נראה חיקוי זול לתנועות של פוסיקאט דולז ... נקססססססססססט

למעלה