Suck My Pop!

theone24

New member
הקרנת בכורה: The Saturdays - Notorious

להקת הבנות הבריטית שיחררה הבוקר את הקליפ לסינגל החדש שלהן, Notorious, הלקוח מתוך אלבומן השלישי - שעדיין לא קיבל שם. מבחינת שיר, מדובר בהפקה אלקטרו פופ מהוקצעת ומדויקת. לעומת הסינגלים הקודמים של הבנות בהחלט מדובר בעליית שלב בסאונד. מבחינת קליפ, מדובר בקליפ לא רע גם כן, לא משהו מיוחד, אבל יושב מצוין על ההפקה האלקטרונית של השיר עם עריכה מצויינת במקומות הנכונים. http://www.youtube.com/watch?v=d-OBAXHfgqE&feature=player_embedded

candyheart

New member
לא משהו.

יותר מדי מסתמך על ההפקה והסאונד אפקטים...אין בשיר עצמו משהו מעניין במיוחד. הקליפ גם מאוד ממוצע.

theone24

New member
טל, לאאאאא!

אנחנו היחידים שתומכים בבנות על גבי הפורום! אל תנטשי!
השיר לא יוצא לי מהראש מאתמול...

Itzik200

New member
אני גם חיבבתי אותן, בעיקר את השיר הטוב היחידי

שלהן - UP הסולנית השחורה צריכה לפרוש ולצאת לסולו, היא היחידה שבאמת טובה שם

theone24

New member
אני מכיר אותן רק מForever Is Over,

אבל יש להן כמה שירים לא רעים בכלל.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Beyoncé - Run The World (Girls)

פורסם היום הקליפ החדש של ביונסה לשיר החדש שלה. השיר הוא ממש לא טוב לדעתי. הקליפ הוא מאוד מושקע. יש בו די הכול... גם ריקודים בכולו!! גם ביונסה נראת פשוט אששש גם היא מחליפה בגדים וכל זה ... אבל .. לא יודע למה, אחרי צפייה בפעם הראשונה הוא די מבולגן, יותר מדי שוטים, כי כאילו רצתה להכניס את כל מה שהיא יודעת לעשות לקליפ אחד ואני אומר, עדיף להכניס כל פעם משהו חדש לכל הקליפים שתוציא מאשר לתת לנו לראות את הכול במכה ו"למות". אבל סחטיין עליה. אני חושב שהקליפ הזה יציל את השיר הכושל. http://www.youtube.com/watch?v=VBmMU_iwe6U&feature=player_embedded ישי העלה בשבילנו את הקליפ לפורום לראשונה, אבל השירשור הישן כבר לא קופץ. העתקתי אותו לשירשור החדש בשביל שכולם יראו. תודה ישי.

Music Man XD

New member
קליפ ריקודים מושקע וטוב!

בלי חרטא וסיפורים (אהמ אהמ זונה ממשלתית
), היא פשוט רוקדת 4 דקות על החול וזה מחזה מלבב
תלבושות וסטים מאוד מושקעים, שילוב של בעלי חיים, צבעוניות וביונסה אחת. צריך יותר?

2Dirrty4U

New member
הקליפ עצמו מאוד מושקע ויפה

ומאוד אהבתי את התוספת של החיות. ההתחלה והסוף של הקליפ גם היו מגניבים אבל הריקודים האלה... זה נורא חח באמת מה היא חשבה לעצמה?!.. בכל מקרה נחמד מאוד
הסוס השחור
האריה

קליפ נחמד,ציפית למשו יותר

הוא מושקע,וביונסה כל 4 הדק רק רוקדת. התלבושת הירוקה שבסוף חח ממש מזעזעת. אהבתי שהם הוסיפו חיות. ואמ.. ככה הקליפ משעמם

בסדר כזה,מאוד גאגאי מצידה.

בכלל יש את הטרנד כזה לעשות קליפים שהדגש שלהם על ויזואל מפלצתי וגרוטסקי\מושקע עם שלל ריקודים ותלבושות צבעוניות\קטעים יענו קריפים ומוזרים כחלק מהרצון להשתוות להצלחה המסחררת של ליידי גאגא דרך זה(הולד איט של בריטני,סאדו מאזו של ריאהנה,אי טי של קייטי פרי).זה קליפ שיותר מידי דומה בכל הויזו'אל לג'ודאס של ליידי גאגא.

גיא246890

New member
לדעתי אין קשר לגאגא.

לשיר של ריאנה קוראים סאדו מאזו מין הסתם שיהיה בקליפ סאדו מאזו כנ"ל גם לגבי קייטי ובקליפ של בריטני אני ממש לא רואה משהו קריפי במיוחד ששואב השראה מגאגא .

ברור שמעצם השמות של השירים הקליפים מטרתם

לשקף ויזואלית את הנושא אבל אין ספק שכל התלבושות הצבעוניות,הגרוטסקיות והמפלצתיות והמוזרות זה טרנד שליידי גאגא מכתיבה אותו בעולם הפופ וכן זה בא לידי ביטוי גם בקליפים של זמרות אחרות. אי אפשר לומר שלא. והקריפיות בשיר של בריטני בא לפרקים ולשניות קטנות אבל תפסכים איתי שמבחינה ויזואלית מדובר אולי בקליפ הכי צבעוני ומפואר שלה,עם האפקטים הכי מורכבים ועם הכי הרבה אמירה(למרות שכמו ברוב הקליפים של זמרות הפופ מיינסטרים היא מתפספסת בגלל שלל סצינות ריקודים עם שלל רקדנים נוטפי חושניות במטרה למכור). יש סצינות קטנות מאוד בקליפ של בריטני שיש שם עין עם שני עישונים או חיוך מעוות וקריפי וכל הצבעים שנשפכים שם...מדובר בקליפ מאוד מאוד צבעוני וגרוטסקי יחסית למה שבריטני מציגה בדרך כלל. אני חושבת שבין אם הקשר הוא ישיר או עקיף,לגאגא,עם כמה שהמוזיקה שלה לא מעניינת אותי,יש לה השפעה תרבותית על הפופ המיינסטרימי וחלק מההשפעה הזאת באה לידי ביטוי בקליפים של זמרות המיינסטרים של השנים האחרונות.

גיא246890

New member
אני בהחלט מסכים שלגאגא יש השפעה

אבל לא מבחינה ויזואלית. מאז באד רומננס אפשר להגיד שהכללים השתנו ויש הרבה יותר קליפים מושקעים בשוק. אני ממש לא מסכים לזה שמעכשיו כל דבר מיוחד וקצת שונה שאמן יעשה הקרדיט יגיע לגאגא ..

הכי מבחינה ויזואלית! ובעיקר מבחינה ויזואלית.

מבחינה מוזיקלית אני לא חושבת שיש לה השפעה כי המוזיקה שלה זה הדאנס פופ הכי מעפן,בינוני ולא מחדש שיש. ברור שלא כל קליפ שהוא מוזר,חדש ושונה מושפע מגאגא,את זה לא אמרתי. אמרתי שיש השפעה של גאגא (בין אם ישירה או בין אם עקיפה) על קליפים של כמה זמרות המיינסטרים של היום.

גיא246890

New member
אם ההופעה הזו לדוגמא של בריטני

לפני 10 שנים הייתה מתרחשת היום http://www.youtube.com/watch?v=InjpFdMGdPc בטוח היית אומרת שזה העתק של BTW נכון? מה שאני מנסה להגיד זה שאם מחפשים בכוח ונעולים על תאוריה תמיד אפשר למצוא . גאגא לא המציאה את הגלגל ואף אחד לא מעתיק ממנה כלום כל מה שהיא עושה עשו הרבה לפניה.

למעלה