Suck My Pop!

theone24

New member
הופעה חיה: Katy Perry - Friday

פרי ממשיכה במסורת שהיא החלה בסיבוב ההופעות הסופר מצליח שלה,California Dreams Tour, והפעם מפתיעה את מעריציה האוסטרלים ומבצעת חלק מהלהיט הענק/המעצבן שסחף את כל העולם - Friday של רבקה בלאק. http://www.youtube.com/watch?v=sM51ANnSgsU&feature=player_embedded#at=67 איכשהו שקייטי שרה אותו הוא כבר לא נשמע לי כזה גרוע...

candyheart

New member
זה עדיין מטומטם ברמות קשות.

וזה נראה כאילו היא שרה את זה לגנון.

theone24

New member
הופעה חיה: Adele - Set Fire To The Rain

ההצלחה הפנומנלית של אדל מסביב לעולם לא גורמת לנוח על זרי דפנה, והיא ממשיכה לקדם את הסינגלים שיוצאים ממנו בקצב מסחרר ללא הפסקה. הפעם היא קופצת לתוכנית הקורעת של גראם נורטון לבצע את השיר הכי טוב באלבום (
), Set Fire To The Rain http://www.youtube.com/watch?v=r2j279pZxTY&feature=player_embedded

spiceupmylife1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif באמת אחד השחרים הכי טובים באלבום

מרגש ברמות

ללא ספק השיר הכי טוב באלבום../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עוד הופעה מוצלחת!!

2Dirrty4U

New member
האמת היא מתחילה ממש לשעמם אותי...

היא כל הזמן שרה בלדות, אומנם בצדק כי היא יש לה קול לזה, אבל זה כבר משעממם.. הייתי רוצה לראות אותה מגוונת יותר.

candyheart

New member
גם אני די הרגשתי ככה.

אין ספק שהיא מוכשרת ושרה מצוין,אבל זה בהחלט כבר מתחיל להישמע אותו הדבר.

בגלל זה אני לא ממש אוהבת את האלבום השני שלה

(שיותר אנשים לצערי מכירים יותר) כי הוא הרבה פחות מגוון ויש בו המון הפקות פסנתר בנאליות.

The Gloaming

New member
היא לא ראויה לשירים שלה..

יש לה שירים מדהימים, ומילים מדהימים אפילו יותר. אבל הבחורה משעממת ולא מצליחה להחזיק שירים. תמיד אני מוצא את עצמי בודק מתי הסבל הזה נגמר ..
. אני תמיד מדמיין כמה יפים השירים שלה יכולים להיות על קול של זמרות אחרות. השיר הזה למשל תפור על כריסטינה, ואת השיר הקודם דווקא הייתי רוצה לשמוע מזמרת כמו דיידו...

לא מצליחה להחזיק שירים? איפה אתה חי?

ביצוע פשוט מדהים ומלא עוצמה. היא זמרת מאוד עוצמתית עם המון מעוף בשירים שלה. אפילו על הפקות פסנתר סטנדרטיות ושירים בינוניים הקול שלה מחפה.

למעלה