Suck My Pop!

theone24

New member
גירסה סופית: Beyonce - Girls (Who Run The Wor

אז כמו שבטח כבר ראיתם, איציק העלה לכולנו את השיר מוקדם יותר היום, אך מסתבר שזאת הייתה גירסת דמו (היו שמועות, אך עכשיו זה רישמי) וכעת דלף/השתחרר השיר בגירסתו הסופית. ושוב, אני לא מצליח להתלהב יותר מדי... http://thatgrapejuice.net/2011/04/song-beyonce-girls-run-world-radio-edit/#more-34162

אני אשמע יותר מאוחר..

כי לא מעניין אותי,את ההצצה לא אהבתי .. ואמ.. טוב נראה

2Dirrty4U

New member
לא כזה שונה מהגרסה הקודמת...

צולע, מבולגן ואחרי כמה שמיעות עושה כאב ראש.

Itzik200

New member
רע, רע, רע

יותר גרוע מהגרסא הקודמת, עכשיו יש יותר כאבי ראש

לא מתחברת לסיגנון הזה..

חבל, כ"כ ציפיתי לשיר הזה חשבתי שהיא תפציץ אבל לא :///

WhyTheFace06

New member
לא אהבתי... ../images/Emo31.gif

אני אוהב את הקול של ביונסה והשירה שלה (לפעמים), אבל אפילו זה לא מצליח להציל את השיר.. הוא די מבולגן ואחרי ששמעתי כמה פעמים והוא עשה לי כאב ראש אחד גדול... חבל.

candyheart

New member
כמו שכבר נאמר פה - מבולגן ועושה כאב ראש.

חבל עליה...שיר ממש חלש.

שיר מכוער.

ותשובה לשאלה- Who Run the World? כמובן שג'נט, ולא הילדונת החביבה הזאת.

RedOne8

New member
תחילה הזדעזעתי, עם הזמן מבינים

שהשיר הזה גאוני. צריך לתת לו הרבה זמן אבל בסוף קולטים

השיר גאוני לא בגלל ביונסה. היא הקליטה

ווקאל על הפקה מוכנה ואדירה של מייגור לייזר (עלק סימפול.
) תמיד החזקתי ממנה בחורה חרוצה,כנראה שלא אם היא עשתה כזה צעד עצלני.

HanAn189

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
גם לי מותר להנות עכשיו!

theone24

New member
הופעה חיה: Jessie J

אחרי שהייתה אצל אלן, ג'יי לנו וכמעט כל תוכנית פופולארית בארה"ב, ג'סי ג'יי ממשיכה את הקידום המאסיבי שהיא עורכת בשבוע וחצי האחרונים וקופצת לתוכנית של ג'יימי קימל לבצע את הלהיט Price Tag והסינגל החדש Nobody's Perfect. Price Tag http://www.youtube.com/watch?v=3ztF5hRQz54&feature=player_embedded#at=23 Nobody's Perfect http://www.youtube.com/watch?v=I37SelvFJkQ&feature=player_embedded אין ספק שלבחורה יש מנעד קולי מרשים, אבל אני ממש לא אוהב שהיא משחקת יותר מדי עם הקול שלה.

Music Man XD

New member
היא כל כך מגזימה שזה מצחיק ../images/Emo6.gif

אני בעד לכנות אותה "העז" מעכשיו, מי שראה את ההופעה בטח מבין למה

candyheart

New member
דווקא בשבילי היא היתה יותר נסבלת הפעם

אבל זה יותר קשור אליי ולסבלנות שלי לשטויות שלה. אבל כן,אני מסכימה שהיא מגזימה.זה נחמד לשחק עם הקול אבל היא כבר עושה את זה בצורה הומורסטית אפילו.

Itzik200

New member
Charice - Before It Explodes

אני לא יודע כמה מכם מכירים את הילדה הפיליפינית החמודה הזו (סאנשיין מGlee), עם הקול המפציץ, או כמה היא מעניינת אתכם, אבל גם מכיוון שהעניין קשור בעוד כמה גורמים וגם מכיוון שהשיר ממש טוב לדעתי, אני מפרסם. השיר נכתב והופק על ידי Bruno Mars התותח, שבמקרה גם חצי פיליפיני, השיר בתחילה נועד לזמרת Alexandra Burke הבריטית והיא גם הקליטה אותו לאלבום שלה, אבל משום מה דחתה אותו בסוף ומפה לשם התגלגל לצ'אריס. אני מצרף לכם את שלושת הגרסאות (של הבנות והדמו של ברונו) כדי שתחליטו מה אתם מעדיפים לי אישית יש פייבוריט מובהק בכל מקרה זה שיר מעולה אני בטוח שהרבה יאהבו

Itzik200

New member
שכחתי לציין שהופתעתי לטובה מברונו

גם מבחינת כתיבת השיר וגם מבחינת זה שהוא לא נופל מהבנות בשירה! זה שיר קשה לביצוע והוא נותן פייט לא רע באוקטבות

למעלה