Suck My Pop!

theone24

New member
הופעה חיה: Rihanna

רירי הייתה המופע המרכזי אתמול במהלך משחק הכדורסל , NBA-All Star. היא עלתה לבמה וסחפה את הקהל עם מחרוזת של מיטב שיריה כמו: Umbrella, Only Girl , Rude Boy. כאשר היא החלה לשיר את What's My Name דרייק הצטרף אליה פעם נוספת לבמה. ולסיום קנייה ווסט עלה אף הוא, והצמד נתן ביצוע לדואט המשותף שלהם All of The Lights. http://www.youtube.com/watch?v=Bn5R0wlHibo&feature=player_embedded#at=41 11 דקות של כף טהור.

WundeRKind

New member
../images/Emo4.gifזה נראה כמו Chrstina AMA 2008

וזה ממש לא מחמאה... המעבר בין השירים מזעזע, ההתחלה לא מעניינת, הקול של רירי מת, ההופעה לא ממריאה לשום מקום, מעייפת, והיא גם נראתה רע באופן כללי... לא אהבתי בכלל
סורי רירי. זה פשוט חטא לעשות מדלי עם יותר מ-2 שירים...

candyheart

New member
נחמד מאוד

אני מסכימה עם אסף שהיו יותר מדי שירים במדלי הזה,והמעברים לא היו נקיים.אני כן חושבת שבחלק מהזמן ריהאנה נשמעה דווקא טוב. סה"כ היא חמודה מאוד.

spiceupmylife1

New member
ואווו ../images/Emo99.gif מהממת

אז זה מה שרירי עשתה ביומולדת שלה
אהבתי אהבתי אהבתי ביג לייק

לא מבין את פשר התלונות כאן...

רירי לא פרפומרית אדירה אבל בדר"כ ההופעות שלה מספקות את הסחורה. לא אהבתי את סטייל *תספורת חתול שרוט של גהגא כאשר היא הופיעה בארץ* אבל היו אחלה עיבודים,ריהאנה נשמעה טוב ובכלל מאוד נהנתי. (והיא הייתה כוסית כמו תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
) רק חבל שהבמה הייתה חשוכה מדי... אה וההופעות של What's My Name פשוט אדירות
תענוג אמיתי כל פעם מחדש

היא ממש מתוקה../images/Emo23.gif

בזמן האחרון התחלתי לחבב אותה מאוד!! היא אומנם לא פרפורמרית ענקית אבל כיף לצפות בהופעות שלה היא מביאה משהו משלה.
אהה ומה עובר לה על השיער:-{ מזעזע!!

HanAn189

New member
11 של אונס אוזניים טהור.

אמנם אני מעריץ את ריהאנה על ההצלחה שלה, אבל היא שרה מחריד. יודעים מה? היא אפילו לא שרה. זה נשמע כמו מיתר גיטרה חורק בתנאי לחות לא אופטימליים. היא הביאה לי את הסעיף. ריהאנה נראת מעולה, וואטס מיי ניים הוא ה-שיר של האלבום הרביעי וגם אחד מההיי לייטס שלה. השיר עם קנייה נשמע טוב
ושוב, השנה הזאת צריכה להיגמר אצלה כבר.

למה זה צריך להיגמר בשבילה?

ביונסה מרחה שנתיים עם "חשה פיירוס". אחד הטיעונים המפגרים שקראתי.

HanAn189

New member
חחח בדיוק מהסיבה שביונסה הוציאה את זה

מכל החורים, אני לא רוצה שריהאנה תעשה לי את זה. ודי לתקוע בכל מקום ביונסה, תתבגר.

יכולתי לתקוע כל זמרת אחרת. הסרחה

ישר עולה לי לראש
והבנתי את הנימוק שלך. עליי ריהאנה לא נמאסה והשנה ממש לא נגמרה בשבילה והיא יכולה לעשות כרצונה.

theone24

New member
הופעה חיה: Jessie J - Do It Like A Dude

ג'סי ג'יי ממשיכה בתוכניתה להשתלט על העולם, וקופצת לצרפת לתוכנית Taratata. היא מתחילה בביצוע אקוסטי ומוזר של הלהיט Do It Like A Dude, ולקראת הדקה 1:16 מתחיל הקצב וההופעה מתחילה לתפוס עניין. http://www.youtube.com/watch?v=E3y_nCa_mjg&feature=player_embedded בסך הכל לא רע בכלל.

WundeRKind

New member
../images/Emo45.gifהופעה טובה, התחלה מיותרת.

חסר לי משהו בהופעה, אבל אני לא מצליח להצביע מה.

candyheart

New member
הופעה טובה!

היא נשמעת ממש טוב! ההתחלה דווקא לא הפריעה לי.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif הופעה ממש טובה היא נשמעת מעולה!!

ההתחלה מצחיקה היא אומרת סתם
חחחחח

למעלה