Suck My Pop

Music Man XD

New member
??

"המון המון זיופים ואי דיוקים".. זו היתה הופעה טובה, לא היו המון המון זיופים ואי דיוקים. היו שני קטעים שזיהיתי שלא היו מדוייקים כל כך, אבל חוץ מזה זו הייתה הופעה טובה מאוד. אני לא הצדקתי את החלק של בלבול המילים, איפה קראת את זה?.. "ולגבי החלק של הפלייבק, הלחץ, והמצב ה"אופטימלי".. הנה זמרת עם פחות ניסיון משל אגילרה, ושרה למופת את ההמנון, גם ברגעי לחץ. מה יש להגיד על זה?" מה הקשר?.. הדבר היחיד שיש לי להגיד זה כל הכבוד, מה חשבת שיהיה לי להגיד על זה?....... זה לא סותר שום דבר ממה שאמרתי.. ובחייאת, אל תתנהגו כאילו כריסטינה לא הפציצה עם ההמנון הזה מגיל 0.. "אגילרה זמרת כ"כ כ"כ טובה ומפוספסת, האגו זה הדבר היחיד שמפריע לה להיות מוצלחת כמו שהיא יכולה להיות." מאיפה אתה יודע את זה?

מי שרה בפלייבק בהמנון הלאומי?../images/Emo12.gif

בחיים שלי לא נתקלתי בהופעת המנון "מפובלקת"... זה באמת נשמע אוסף תירוצים, כריסטינה זמרת מקצועית ועשתה את זה בלי טעויות כמה פעמים בעבר, אז היא פישלה הפעם, אז? אני לא חושב שצריך לצלוב אותה על זה אבל זה כן טיפה מביך.. תארו לכם שמישהו היה שוכח מילים של התקווה בשידור חי, זה כן משהו שהיה משעשע אותנו.. אולי בתור ישראלים אף אחד לא שם לב אבל האמריקאים בטוח שמו לב.. שיהיה.. ישכחו מזה תוך שבוע גם ככה

Music Man XD

New member
זמרות רבות עושות את זה.

כולם חשבו שגם כריסטינה תשיר עם פלייבק, זה נחשב כמעט ״לגיטימי״ באירועים כאלה. ולגבי התירוצים, לא תירצתי שום דבר, לשכוח את המילים להמנון הלאומי זה באמת דבר ממש לא נעים. אבל - ציינתי שמבחינה ווקאלית היא הייתה טובה ומבחינה מקצועית היא פשוט המשיכה הלאה ולא נתנה לזה להפריע לה.

לגיטימי לשיר בפלייבק את ההמנון? ממתי?

איפה לעזאזל שמעת את זה? לא ראיתי דבר כזה בחיים. אני אשמח אם תראה לי

WundeRKind

New member
../images/Emo45.gif

למעריצי כריסטינה הכל נח כשהם רוצים. למשל, כש NMT יצא, והיה השוואה לקליפים של גאגא ומדונה - חלילה. אבל עכשיו מנהלת הפורום שלה העלתה לפה תמונה עם השוואה של רירי ללה שאפל - ופתאום זה אכן העתקה.. המממ

2Dirrty4U

New member
אני דווקא חושבת שזה הפוך

על כל דבר שכריסטינה עושה אתם יורדים עלייה אבל כשאחרים עושים בדיוק את מה שכריסטינה עשתה - פתאום הכל טוב ויפה.

WundeRKind

New member
חחח על סמך מה את אומרת את זה?

כל חברי פורום בריטני מתים על השירים של כריסטינה, אתם הם אלו שהופכים אותה לבלתי נסבלת.. אבל בלי קשר, גם ההתנהגות שלה וגם הדברים שהיא אמרה נגד בריטני, כשבריטני מעולם לא הכפישה אותה. מה בדיוק בריטני עשתה אחרי כריסטינה? הדביקה מסטיק על קיר?

2Dirrty4U

New member
אני לא דיברתי על מעריצי בריטני ספציפית

דיברתי על אנשים שמחפשים את כריסטינה בכל פינה רק בשביל ללכלך עלייה ולהגיד עלייה דברים מגעילים אבל כשמישהו עושה את אותו הדבר מה שכריסטינה עשתה אז פתאום זה בסדר גמור ולא נורא.

WundeRKind

New member
אז אני אחדש לך בקטנה..

לא מחפשים רק את כריסטינה, מחפשים כל אחד שעושה טעות. את יכולה לקחת את בריטני, את מאריה קארי, את מדונה וכו'.. זה עולם הפופ. המקרה הספציפי הזה, לדעתי ה"כעס" מוצדק..

2Dirrty4U

New member
דרך אגב עם כבר מעריצי בריטני

אז הם איחדו כוחות בטוויטר עם מעריצי כריסטינה והם מצייצים FEMMEביחד FATALE #WeSupportXtina חח זה דווקא חמוד כשהמעריצים מתאחדים במקום לריב כמו מפגרים על כל דבר!

WundeRKind

New member
stop bitching start a revulotion

זו רק חולצה שכריסטינה לבשה. כבר חשבתי שזו איזו אמירה נוקבת..

2Dirrty4U

New member
בסופרבול זה מאוד מקובל

לדוגמא וויטני יוסטון, שאני מביאה אותה כדוגמא בגלל שהיא ווקאליסטית והיא כן יכלה לשיר את ההמנון בלייב אבל היא העדיפה ללכת על הגרסה המוקלטת מראש (והיא גם עשתה את זה עם תזמורת וכריסטינה באקפלה): http://www.youtube.com/watch?v=YHmdu_I_0zI

וואו.. מוזר../images/Emo12.gif

זה נראה פאתטי האמת. יפה לכריסטינה שהיא לא עשתה את זה. למרות שלא באמת יצא לי להיתקל בהופעת המנון בפלייבק בשנים האחרונות..

למעלה