Suck My Pop!

spiceupmylife1

New member
ואוו ואוו ואווווו ../images/Emo99.gif

אהבתי אהבתי אהבתי !!!! שילוב מטורף בין הקליפים של גאגא ושל בריטני (פיסאוףמי וגאגא טלפון ובאד רומאנס) אהבתי שהיא מראה מה היא חושבת על העיתונות ממש אהבתי את הקטע הזה
סקסי בעליל
הקליפ הפך את השיר להרבה יותר טוב!!!!! 10\10!!!!
הולך להיות הרבה בלאגן על הקליפ הזה....

בדיוק עכשיו סיימתי לראות, קליפ מגניב

נראית מעולה, עריכה מעולה, השיר כמובן מצויין.. קצת יותר מדי קשקושיידה אבל, לא ממש הצלחתי לקלוט משהו מהקליפ הזה.. לא נשארתי בתחושת "WOW" ממנו אבל הוא לא מאכזב
בלי קשר התחלתי לאהוב אותה בזמן האחרון בעקבות Loud

אוקיי ראיתי פעם שנייה

עם הבנה של הקונספט.. מגניבבבבבבבבב לגמרי. הקליפ הכי טוב שלה מהאלבום הזה כמובן.. ובכלל אחד הטובים שראיתי בזמן האחרון

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif

לעומת Whats my name המשעמם ואונלי גירל הטוב בהחלט התעלתה על עצמה

אף פעם לא כזה אהבתי אותה

גם עכשיו לא.. היא קצת נמאסה עליי לאיזה תקופה, אבל אחרי ששמעתי את Loud שיניתי את דעתי :] והתחלתי להתעניין בה יותר

Music Man XD

New member
דעתי.

יש קטעים טובים בוידאו הזה, כמו הקטע עם הרקע הכחול כהה. מאוד לא אהבתי את הסצינה שנראית כמו מסיבה פרועה אצל אניטה פללי, מעשים מגונים בפוחלצים לא עושים לי את זה בכלל
הדבר שהכי שנאתי היה פרז הילטון, למה היה צריך לשתף אותו בקליפ?
אהבתי את הקטעים בהם רואים את ריהאנה בקלוז-אפ וגם את הסוף, שמדביקים לה דברים לפרצוף, זה היה נחמד מאוד. אמ.. אני לא זוכר מה עוד היה כי צפיתי רק פעם אחת, אולי אצפה שוב אח"כ.

theone24

New member
אין ספק שהיא יודעת ליצור פרובוקציות שהיא רוצה

התקשורת תמות על זה!! פרז הילטון הביץ' של ריהאנה?
ריאהנה מחופשת לקונדום או מה שזה לא יהיה בחליפת לטקס הזאת?
ריאנה שפננה קטנה?
כבר חשבתי שהיא שכחה איך ליצור קליפים מתגרים. אני שמח לראות שלא. ענקית!

Bright Unicorn

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif

אדיר! כפי שחשדתי כבר קודם הקליפ אכן מטורף... העריכה מהממת מוסיף גרוב לשיר שכבר אהבתי קודם LIKE!!!

RedOne8

New member
לללללוווווהההההטטטטטטט ../images/Emo99.gif

מעבר למצופה, מעולה
ממש אהבתי שעטפו אותה בניילון נצמד או וואטאבר, זה גאוני! ונראה לי שמצאתי ירידה חדשה - "לך תשתין על עמוד ורוד עם ריהאנה מצליפה לך בתחת". לא יודע כמה זה קללה, כי אני דווקא הייתי שמח להיות שם
מת עליך ריהאנה!

RedOne8

New member
עוד ../images/Emo9.gif ../images/Emo178.gif

הקליפ הזה פשוט מושלם!!!!!
ואולי אני מהיחידים שאהבו את השיער מהרגע הראשון, אבל תודו שאחרי כמה חודשי הסתגלות אין ספק - האדום הזה ל-ו-ה-ט
התעללות בפרז הסרחחח -
עכשיו יתחילו להסתובב באינטרנט קונספירציות אילומיניטיות וזעקות "תנו לחיות לחיות, מעילי פרווה זה רצח!". כלומר, זה די נכון, אבל זה בטח סינתטי
למרות שכן שמתי לב לכמה מסרים סמוים...
אחחחח אני מאוהב בההה

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

אילו מסרים סמויים
מעניין אם גםאני שמתי לב אין אני התמכרתי אתמול כל הערב חרשתי עליו והוא עושה מצברוח מעולה
כמו שרשמתי כבר הקליפ עושה את השיר הרבה יותר טוב בלעדיו הוא מעפן

למעלה