היא יודעת לשיר בהחלט.. אמנם לא הקול הכי גדול ששמעתי אך יציב ומגיע לטונים של עצמו בהקלטה. היא שרה טוב בעיניי אני מאד אוהב מה שהיא לובשת רק שיש לה יותר מדי שיער על הראש
לדבריה זה השיר הכי פופי וקצבי באלבום שהוא די רציני, אקוסטי ואישי(ככה שמי שרצה אבריל שלUMS לא צריך להתאכזב, זה לא משקף את האלבום. סינגל קידום מסחרי ופופי כמו שצריך בשביל חברת התקליטים). והשיר מדבר על חופש אישי או משהו כזה... אני אהבתי . יש מצב לנאמבר 1 בבילבורד. What The Hell
באלבום, אבל אישית אני לא שומע הבדל בינו לבין החומר שהיא הוציאה מהאלבום השלישי. אני מקווה שזה לא יחזור לנשוך אותה בישבן במקרה ואנשים לא יאהבו את השיר ואת זה שזה נשמע כמו כל דבר אחר שהיא הוציאה עד עכשיו. לפעמים ההחלטה להוציא סינגל ראשון שהוא "רדיו פרנדלי" יכול בהחלט להרוס קאמבק...
זה אמור להיות הכי פופי ודומה לחומר שבאלבום השלישי שלה. היא אמרה שהסינגל הראשון הוא היחידי שמזכיר את החומר הישן שלה. היא כתבה על זה הודעה די ארוכה שהיה לה קשיים עם חברת התקליטים ובין השורות היה אפשר להבין שזה הסינגל שחברת התקליטים דחפה לה כסוג של פשרה על החומר ה"רציני" מידי שבאלבום שלה שהוא לא רדיו פרנדלי כנראה. בגלל זה האלבום שלה התעקב כל כך הרבה. היו אפילו שמועות שRCA הציעו לה סכום כסף גבוה מאוד כדי לוותר על הרבה שירים שלה ולהכניס לה לאלבום שירי פופ מסחריים במקום והוא סירבה. אז כנראה שהסינגל הראשון זה הפשרה.