Suck My Pop!

theone24

New member
../images/Emo41.gifSuck My Pop!../images/Emo41.gif

הקודם כבר לא קופץ. נו, יש לכם יש חדש לפינה?

theone24

New member
הופעה חיה: Black Eyed Peas - The Time

הפיז קפצו לתוכנית הפופולרית, "X Factor ", לבצע את הסינגל החדש שלהם. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nZ4ZAg6mDr0#! יש משהו מצחיק וקצת פתאטי שרואים את וויל וחבורתו נלחמים בשביל לשמוע את קולם על הפלייבק הסינטתי שמעוות להם את הצורה והקול. פרגי, כהרגלה, יצאה מלכה, אבל השאר יצאו עקומים. על הפנים.

candyheart

New member
אם מתחשבים בנסיבות...

זה לא היה כל-כך נורא.כמובן שאבל הכל יחסי כמובן.

Bright Unicorn

New member
אמ

הופעה טובה של השיר למרות שוויל ממש צורם לי באוזן. הוא פשוט צווח בצורה איומה וזה בכלל לא נעים להאזנה פרגי נראית פיגוז

HanAn189

New member
לא רע.

את העבודה הם עשו, לא נפלתי ולא סבלתי. וזה טוב. אני דווקא חולק על זה שמעליי, פרגי נראית חייזרית

theone24

New member
הופעה חיה: Alexandra Burke - The Silence

באותו ערב שהפיז הופיעו גם אלכסנדרה בורק חזרה הביתה, לתוכנית שהתחילה את הכל בשבילה, ודפקה הופעה טלוויזיונית ראשונה של הסינגל החדש לה, The Silence . http://www.youtube.com/watch?v=ogwyovWsEgs&feature=related וזה חברים, למה אנשים קוראים לאלכס דיווה.

אאוץ. ../images/Emo3.gif

הופעה מדהימה שלה ודיוותית אבל עדיין לא דיווה (ותמותו |אווה וחייקה| זאת דעתי!!! אתם יותר זולים במצבע בשופרסל.
|קחו בהומור|
)

פחחחח לק ירוק רעל בשבילך

כי זה בול לפרצוף שלךךךךךךךך!!!!!!!!!
טוב אם יש דבר אחד שאני חוזר בי זה שביונסה כן דיווה. לא סובל אותה וכו'..אבל מה שנכון נכון. כל השאר פחחחח והתמונה
כדאי שתפחד!!! כי היא הדוחה הזאת תבוא לך הרבה בחלומות

Bright Unicorn

New member
יופי

אנחנו בדרך להסכמה (חשבת באמת שאוותר לך להסכים לא להסכים :p ) 3 more to go בקשר לתמונה.. אני באמת מפחד. מה זה

HanAn189

New member
הא! הוצאתי את זה ממך!

ההודעה הזאת נשמרת, וכל פעם שאתה תוציא מילה רעה על הוד קדושתה, אני אדאג להראות לך אותה

HanAn189

New member
|הגמד של תקווה מפרק 4 על ראשך אתה|

"אמן שתחטוף סרטן הערמונית" [תקווה לחבר שלה] אבל לא יפה.

HanAn189

New member
אותה שחקנית, התבלבלתי ../images/Emo6.gif

הטוטבת של ראובן + תחתוני עור + שביס הזהב של אילנית מפרק 6 על ראשך. זהו, עייפתי, אינלי מוזה כבר, ניצחת

אמממ.. בימים שקוראים למישהי כמו

הילארי דאף דיווה, רק מראה כמה התואר הזה שווה לתחת כיום.. JUST SAYIN'

למעלה