Suck My Pop!

זה השיר הכי טוב שלה מבחינתי,

וגם על הקליפ היא עדיין לא התעלתה. אני פשוט מאוהב בשיר הזה, הוא כזה יפה.! אבל, הוא היה כישלון, ואני חושב שקייטי והלייבל הסיקו מזה מסקנה מסוימת. ואולי באמת זה יהיה חכם לוותר על בלדות.

אני גם מאוד אוהב את

Lost ו-I'm Still Breathing, אם אתה מכיר. היא ממש טובה בבלדות... היא צריכה ללכת יותר על שירים כאלה (וגם כמו Cicrle the drain) באלבום הבא

WhyTheFace06

New member
Lost../images/Emo99.gif

שני אלה מהאלבום הראשון שלה One Of The Boys היא באמת סבבה בבלדות אבל יש יותר טובים ממנה כמו ריהאנה, כריסטינה...

candyheart

New member
Pearl שיר יפה

ווהיא באמת יכולה לעשות לו קליפ מקסים,אבל אני הייתי מעדיפה את E.T כסינגל...לדעתי הוא הכי טוב באלבום.אבל אני גם מוכנה לחכות לו כסינגל חמישי,אם היא מתכוונת להוציא אחד כזה.

WhyTheFace06

New member
לצערי הרב הסינגל הרביעי הרשמי מהאלבום הוא

Peacock
משתחרר באנגליה לפחות ב21 באפריל... אמריקה לא ידוע.. אבל יש מצב שגם שמה. בכל מקרה זה השיר הכי גרוע שהיא תשחרר כסינגל!!! טעות נוראית לדעתי!! E.T הכי מתאים
הוא יחסית לאלבום גם שקט חוץ מזה
חוץ מזה Thinking Of You הרבה יותר להיטי מPearl....

spiceupmylife1

New member
הא יאייי ../images/Emo13.gif שימחת אותי על הבוקר ../images/Emo13.gif

אז זה אומר שיהיה קליפ נכון

WhyTheFace06

New member
חחחח שמח לשמוע ../images/Emo13.gif

כן
הקליפ היחידי שאני מצליח לדמיין לשיר הזה זה משהו בסגנון של 3 של בריטני... אז... לפחות שתשקיע בקליפ! כי לא באלי קליפ כזה.

spiceupmylife1

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

אין מצב שהוא יהיה כמו 3 של בריטני בריטני אומנם סקסית על בקליפ הזה אבל אין בו כלום כמו שאנחנו מכירים את קטי היא בטח תעשה משהו הזוי עם טווסים או משהו כזה היא מסוגלת

candyheart

New member
איזה קהל חמוד!

אהבתי איך שהם שרו איתה וכמה שהם התלהבו.בטח הכי כיף להופיע מול קהל כזה.
והיא אכן שרה לא משהו,אבל בגדול עם כל האווירה היתה הופעה בסדר גמור.והשמלה חמודה!

אני לא מכירה את הלהקה, שומעת עליהם לראשונה

אמממ ת'אמת שלא התחברתי.. השירים דיי משעממים.

candyheart

New member
לא מתלהבת מהם...

השירים שלהם לא לטעמי(לפחות אלה ששמעתי).בכלל,הם מאוד מאולצים-למרות שכמעט כל להקות הבנים כאלה בהתחלה.

HanAn189

New member
הופעה חביבה ../images/Emo13.gif

השיר טוב מאוד, אבל אלישה תקועה באמצע שומקום והרקדנים האלה נראים פתטיים.

למעלה