צודקות! גם עניין הדליפות..
אני מנסה להימנע גם מזה, אבל בחיים לא הייתי "עד" לדליפות, בזמן אמת... ועם בריטני, את כל האלבומים אני מכיר רק אחרי שהם כבר השתחררו, חוץ מ- TSC ש... לא בדיוק נחשב, ועל 3 ג'ייב הגנו מצוין, לא מצאתי שום דליפה שלו עד השיחרור לרדיו! ואת שאר האלבומים שלה... את סירקס הורדתי
אח"כ קניתי אבל זה היה כשכבר הכרתי ממנו הכל. BOMT אותו סיפור, ו-ITZ בערך.. אני הורדתי ושמעתי, אבל זה לא הפריע להתרגשות מהדיסק. ואגב, השמועה אומרת שיש שיחות לייבוא של חנויות אייטיונס לארץ! מי שלא מכיר את הסוגיה, חנויות אייטיונס זמינות בארץ, נכון, רק שבניגוד לדעה הרווחת, רק לרכישת אפליקציות אייפון. כשהאייפון יובא לארץ, אם מישהו זוכר היה עיכוב קצר. ולמה? כי פתאום אפל נזכרו (וגם כי העירו להם) שהם מייבאים אייפונים - אבל בלי חנויות. אז הםעשו איזשהו תהליך מזורז כדי שתהיה לפחות חנות אפליקציות, ופחות דאגו לשאר החנויות. אבל עכשיו, עם ייבוא האייפון 4, מתחילים (עפ"י שמועות) המגעים להשקת שאר החנויות. יאללה שימהרו! אמנם יש עוד ספקי הורדות מקוונות (בתשלום כמובן) כמו אמזו, מייספייס (אני חושב...) או חברות התקליטים באופן פרטי, אבל הביקוש להן קטן יותר וגם לא נראה שיש כוונה שהספקים האחרים יבחרו להשיק בישראל. אניווי..