Suck My Pop!

חחח ההתחלה קורעת../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היא פרפורמרית אדירה
לא ידעתי שהיא מבצעת בהופעה שירים מתקופת דסטני צ'יילד.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Will.i.am,Cheryl Cole & Nicki Mi

Will.i.am,Cheryl Cole & Nicki Minaj בזמן שהשיר החדש של וויל איי אם וניקי מינאג',Check It Out, מכה גלים באנגליה,החליטו החבר'ה לצרף לחינגה את שריל קול לגירסה מיוחדת לשיר בשביל הבריטים. Check It Out, מספל את אחד הלהיטים הגדולים של 1979,Video Killed the Radio Star, של להקת The Buggles. **הקרנת הבכורה היא בשביל הקליפ בגירסתו החדשה** http://thatgrapejuice.net/2010/11/video-william-check-ft-cheryl-cole-nicki-minaj/#more-22408

theone24

New member
סינגל חדש: Jessica Simpson - My Only Wish

אחרי שהתנסתה קצת בקאנטרי וראתה שזה לא בדיוק מצליח לה, ג'ס סימפסון חוזרת באלבום כריסמס חדש. Happy Christmas, אלבום הכריסמס החדש שלה, והשני בכל הקריירה עד עתה, יכיל, הפלאי ופלא - שירי כריסמס! הסינגל הראשון שוחרר במלואו לרדיו היום. תהנו: http://www.youtube.com/watch?v=s1Tc2vtKKwc&feature=player_embedded

candyheart

New member
וואי כל השירים האלה אותו הדבר...

"אני לא צריכה שלג ומתנות...רק אותך" חצי משירי הכריסמס ככה!

candyheart

New member
קליפ חמוד!

רעיון נחמד שנעשה כבר כמה פעמים אבל תמיד טוב לראות אותו.

SG12

New member
קליפ חביב לא יותר.. אבל השיר ממש מדבק!!!

חרשתי על השיר הזה השבוע.. לפי דעתי הוא יתפוס יותר מאשר ONLY GIRL ולגביי הקליפ אהבתי רק שהוא צולם בניורק עצמה ולא באולפן.. וכנראה היא החליטה להיות קלילה יותר וזה מתבטא גם בקליפים שלה...

candyheart

New member
נחמד...די משעמם.

לא התלהבתי במיוחד. וכשדרייק שר הליפסינק שלו ממש לא לפי קצב השיר.

spiceupmylife1

New member
קליפ סביר וסתמי כמו שכתבת ...

והשיר ממכר בטרוף...
(אבל לא יותר מOG לדעתי) הדבר היחידי שיפה בקליפ הזה זו ריהאנה
היא נראית ממש טוב
בא לי שהיא תשחק באיזה סרט.. ככה אני אוכל לראות אן היא גם שחקנית או סתם זמרת......
אב

theone24

New member
ומשאלתך תתגשם בקרוב...

כי אם זכור לך עידכנתי שהיא מצטלמת לסרט מדע בדיוני בשם Battleship. הוא אמור לצאת ב2012 אאל"ט.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo51.gif חחח אבל איכסה (סליחה) מדע בדיוני

אני רוצה לראות אותה באיזה דרמה קומית עם ג'סטין או אמינם או לא יודעת מי... אבל לא מדע בדיוני רק בגלל שזה מדע בדיוני אני לא אטרח לראות את הסרט ( גם היא תתשתף בו...) אני מניחה שיבוא יום וגם היא תתשתף בסרט דרמה אמריקאי או יותר טוב סרט דוקומנטרי או אוטוביוגרפי מעניין

למעלה