Suck My Pop!

candyheart

New member
מה שרגילים לקבל ממנה.

זה לא רע,אבל היא צריכה להיזהר שהיא לא תמאיס את עצמה על אנשים עם הסגנון הזה.

theone24

New member
אז כמו שאמרתי...

אני מאוד אוהב את הקליפ, אך עם זאת,כמו שעומרי אמר, אי אפשר לברוח מתחושת הניצול הרגשנית והמניפולטיבית שהקליפ כופה עלייך. בסופו של יום, אני שמח שהיא פנתה לכיוון הזה ולא הוציאה עוד קליפ מסיבתי נטו אה - לה "חלומות נעורים" כי זה פשוט קליפ מחורבן לשיר מצויין.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo13.gif

רק אני לא מרגישה את "תחושת הניצול הרגשני והמניפולטיבי"
*אני ממש אוהבת אותו ולדעתי הוא ממש מרגש
אפילו מצאתי כמה חברות שמסכימות איתי..
ומסכימה איתך לגמרי בקשר טיינאג דריימ באמת מה זה הקליפ הזה.. :\ חוץ מזה שקטי נראית מועלה

candyheart

New member
לכל אורך הוידאו הזה חשבתי על מה שעומרי אמר

שהקליפ מניפולטיסי ומנסה לסחוט רגשות,והוידאו הזה רק חיזק את ההרגשה האת.כל הקטע של הסיפורים המרגשים וקייטי בוכה...אי אפשר להתעלם מהאובר-רגשנות שהקליפ מנסה להציג.

Shiri from the block

Active member
בקסטריט מופיעים בתוכנית של אופרה ווינפרי חמשתם, יחד עם קווין שעזב את הלהקה בשנת 2006, מופיעים עם I Want It That Way http://www.oprah.com/oprahshow/The-Backstreet-Boys-Sing-I-Want-It-That-Way-Video_1 ועוד מהתוכנית באופרה, מפתיעים מעריצה שזכתה בתחרות לפגוש אותם, ושרים לה: http://www.oprah.com/oprahshow/The-Backstreet-Boys-Surprise-Their-Biggest-Fans-Video מתוקים!!../images/Emo23.gif

candyheart

New member
וואי איזה חיוך היה מרוח לי על הפרצוף!../images/Emo99.gif

לראות את כל חמישתם ביחיד(קווין!!!!) שוב זה פשוט חלום! ועוד עם IWITW שזה הכי נוסטלגיה בשבילי...מדהים! דרך-אגב הם נשמעים טוב ונראים מצוין בהתחשב בזה שהם כולם מעל 30. והקטע עם המעריצה היה ממש חמוד.
אהההה קווין תחזור כבר!

spiceupmylife1

New member
שיר טוב ../images/Emo23.gif

הקול שלה מוזר וגם המבטא... יש ביצועים יותר טובים לדעתי...

candyheart

New member
אני לא מהחסידים הגדולים שלה

אני מבינה את ההערכה אליה והכל,אבל היא לא מדברת אליי כמו לאחרים.

../images/Emo45.gif היא די אוברייטד

זמרת טובה מאוד,אחלה אלבום שמגיע לו גראמי אבל כל הטררם סביבה מוגזם.

theone24

New member
כל פעם שאני שומע אותה...

יש לי רושם שהיא הקליטה את עצמה בזמן שהיא הייתה באיזה טריפ כלשהו... היא פשוט נשמעת מסוממת רוב הזמן. אני גם לא הכי משתגע על הקול שלה.

candyheart

New member
אני רואה שהוא ויתר על הפופ-רוק מהלבום האחרון

והלך על יותר פופ-ליידי-גאגא שהולך היום.מעניין דווקא. אני עדיין מעדיפה אותו בבקסטריט.

Shiri from the block

Active member
דווקא אני שמתי לב שלבד כל אחד שר הרבה יותר טוב מאשר ביחד. האלבום סולו של אייג'י מדהים, הווקאליות שלו הרבה יותר חזקה.. בריאן באלבום סולו שלו פשוט ריגש אותי לגמרי |: בחייםםם הוא לא שר ככה בבקסטריט. כשהם לחוד הם מתמקדים יותר טוב במה שהם טובים, מאשר בלהקה להתפשר וזה.. וכן ניק אמר שהוא הולך לכיוון של פופ..

candyheart

New member
לא שמעתי את האלבומים של בריאן ואייג'יי...

אבל אני,אישית,אוהבת אותם כלהקה.אחד מהם לבד מאבד בשבילי את כל הקסם והנוסטלגיה שיש לי מהם כלהקה. וחוץ מזה,הכייון שלהם כלהקה הוא כיוון מוזיקלי שאני אוהבת(בדרך-כלל) מה שלא תמיד נכון לסולו.וכמובן שהסאונד שלהם כלהקה,ביחד,הוא אחד הדברים שאני הכי אוהבת לשמוע. אני מסכימה שכשזמר שר לבד הוא יכול יותר להתמקד בווקאליות שלו ולהוציא מעצמו את הטוב ביותר-בשונה מלהקה-ששם הוא צריך להתפשר ולמצוא סגנון שכולם יכולים לשיר.אבל,כמו שכבר אמרתי,אם זה זה או זה,אני מעדיפה את הלהקה בלי לחשוב פעמיים.

הצצה לאלבום החדש של ריהאנה (30 שניות משיר)

http://www.youtube.com/watch?v=Jcq41wZQrQo Loud Tracklist 01. S&M אהבתי. 02. What's My Name? (feat. Drake) 03. Cheers (Drink To That) 04. Fading 05. Only Girl (In The World) 06. California King Bed 07. Man Down 08. Raining Men (feat. Nicki Minaj) 09. Complicated 10. Skin 11. Love The Way You Lie (Part II) (feat. Eminem) מיותר. הגרסה של ריהאנה פחות טובה משל אמינם. הם כאילו לקחו 2 שירים שונים וחיברו אותם ביחד. אני לא אוהבת ראפ אבל את הקטע של אמינם אהבתי יותר מכל הבתים ששרה ריהאנה. גם הפיזמון בגרסה של אמינם הרבה יותר טוב. מההצצה של האלבום די התאכזבתי. תמיד חשבתי שזמר צריך להתמקד במה שהוא הכי טוב בו. לא אכפת לי שריהאנה לא כותבת את השירים שלה או שהיא גרועה בלייב. זה לא הסיבה שאני אוהבת אותה. לריהאנה יש שירים מעולים וממכרים אבל מודה שקצת מתחיל להימאס עליי שהיא סומכת על מפיקים שיביאו לה להיטים ובמקום לקחת את הזמן היא מקליטה אלבומים ב3-4 חודשים ומוציאה סינגל חדש (או 2) כל חודש/חודשיים. ולמרות זאת, יש לי חולשה לריהאנה. אני אוהבת את רוב השירים שלה ומעריכה אותה על העבודה הקשה שהיא עושה כבר 5 שנים ברציפות (בלקדם את האלבומים שלה לא בעבודה עליהם).

למעלה