Suck My Pop!

לא מעניין ../images/Emo196.gif

הקודם גם לא היה מעניין מדי, אבל הוא היה פחות משעמם.

../images/Emo153.gif

חחח החווך שלוו בהתחלה של הקליפ כזה מחרידד ומפחיד!!
חחח השיר לא משהו וגם הקליפ לא היתלהבתיי

candyheart

New member
הקרנת בכורה: Sky Ferreira - Obsession

הזמרת המתחילה בת ה-17 הוציאה את הקליפ לסינגל הראשון שלה בארה"ב,הנקרא Obsession. http://www.twitvid.com/KFABG יש לה עתיד לדעתכם?

השיר מצוין ../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

בדיוק כמו ''One'', הפקה מרעננת וליריקה טובה. יש לשיר סיכוי טוב. והיא מאוד יפה

אין לי זמן לכלום.

כלום. להתאבד!! וע"י תמונות עירום של גאגא, מוות העינויים
טלי (זה השם, כן?
) יש לי רעיון לפרויקט לפורום. אבל הוא מצריך הרבה שעות פנאי (יוסי)(סתאאם, אתה יודע שבצחוק, ובטח שיש לך חיים!)(XP). וגם ידע באנגלית יכול לתרום. את צריכה עוד פרטים, או רק להתחיל? ולעשות את זה דיסקרטי, דרך המסרים וזה?

spiceupmylife1

New member
אני מוכנה ../images/Emo13.gif לעזור

אני אוהבת אנגלית ופופ
שלחי לי מסר מה את ה רוצה לעשות

ואל תחכי למסרים! חח

את תיוודעי יחד עם הפורום.
זה די דומה לפרויקט שכבר רץ בפורום, אבל האם זה בכלל פרויקט של הפורום?... כן. אבל לא. (אני רשע ומרשע
איך אתם במתח, וואי וואי
)

spiceupmylife1

New member
../images/Emo6.gif נו כבר אני באמת במתח....

חחח מממ מה כבר היה בפורום... רק פופ אדיוקיישן ןמשהו על הכר את הזמר החדש ... מחכה

candyheart

New member
היית קרוב.קוראים לי טל../images/Emo3.gif

ואתה מוזמן לשלוח לי במסר או לכתוב לי מה הפרויקט אם אתה רוצה,זה דווקא לא צריך להיות דיסקרטי-אלא אם כן אתה רוצה שזה יהיה.אתה גם מוזמן להתחיל מתי שתרצה. אם זה משהו שאני יכולה לתרום לו אני אשמח לעשות זאת.

ככה חשבתי.

מעניין למה החלטתי בכל זאת לדחוף את הי'
אני יכול פשוט לפתוח את השרשור?.. כי בכל הדברים פה, כל מי שרוצה לכתוב ביקורת או .POP EDU תמיד מודיע קודם, אז הודעתי... אני פשוט אתחיל.

candyheart

New member
בכיף.תפתח כשנוח לך.../images/Emo13.gif

דווקא אני לא דורשת מאנשים להודיע כשהם פותחים ביקורות או PE.פשוט יש כאלה שמעדיפים להודיע קודם כדי לדעת אם מישהו אחר מתכוון לפתוחאו מסיבות אחרות.אתם בכיף יכולים לפתוח שרשורים מהסוג מתי שתרצו.

למעלה