starLINE

../images/Emo41.gif starLINE ../images/Emo41.gif

כל מה שעליכם לעשות הוא לבחור שורה\קטע\בית המועדפת עליכם שאלייה הכי התחרבתם ולהראות לנו אותה. אם תרצו (אין זו אגדה) אפשרי גם להסביר למה התחברתם לשורה. אז יאללה, GO. -^____^- והשבוע השיר.. The Smallprint.
המילים לשיר
http://www.azlyrics.com/lyrics/muse/thesmallprint.html

^^ ../images/Emo60.gif

הבית הראשון. Take, take all you need" And i'll compensate your greed With broken hearts Sell i'll sell your memories For 15 pounds per year "But just the good days

CitizenErased

New member
*The Small Print ../images/Emo3.gif

אחד האהובים עלי. חבל שהם כבר לא מופיעים אותו (...ושמאט לא אוהב את השיר
) ויש כמה משפטים שאני ממש אוהבת בשיר.. no one really cares They're just pretending I'm the priest God never paid וכל הבית הראשון חח

CitizenErased

New member
לא יודעת

אני יודעת שהוא לא רצה לשים את זה באלבום (Absolution) ורצה לשים את Fury במקום.. כריס ודום העדיפו את TSP אז בצורה דמוקרטית שכזאת הם שמו את TSP וFury נכנס בגרסה המיוחדת שיצאה ביפן..

ramoni

New member
בAbsolution

דום וכריס דוקא היו מאוד מעורבים בפן ההפקתי מאשר האלבומים הקודמים(לא יודע עם הם היו מעורבים בלחנים ובהפקה בblack hole & revalutions) וזה בהחלט מאשש את הכונה לשים את השיר הזה מאשר את fury. כנראה שמאט כבר מודע לעובדה שהוא לא נושא הפירות היחיד בין מחברי הלהקה, והופך יותר ויותר ממצב צבירה של פוסק ראשי, "לאיש הצפון": מעין בורר כזה שמקשר בין כל הסדדים, על הבסיס שהוא המציא. אבל נותן לאחרים להוביל, וזה לפי דעתי מעיד על השינוי שעובר על הלהקה מאלבום לאלבום, שיתוף פעולה בין כל חברי הלהקה, והבקסטייג"...

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

גם אני אוהבת את הקטע הזה... כמה שזה עצוב, אבל אמיתי... Hope, i hope you've seen the light Coz no one really cares They're just pretending

SouPn

New member
אחד השירים..

Hope, i hope you've seen the light Coz no one really cares They're just pretending שורה חזקה.. מצד אחד לאף אחד לא אכפת..אבל הדובר מראה לך שכן אכפת לו.. ניסיון לפרש..

CitizenErased

New member
אפשר לראות את זה ככה

אבל אני מסתכלת על פירוש אחר של השיר הכולל שבעצם הדובר הוא השטן, זה משהו שאני ממש אוהבת וגם לדעתי אם קוראים את כל הליריקס יחד זה יכול ממש להתאים. ככה שבקטע הזה הוא לאו דווקא אומר שלו כן איכפת, אלא הוא פשוט מנסה לבאס את מי שהוא מדבר אליו חח

SouPn

New member
יודעת מה..

לא שטן...מלאך המוות..מדבר אל מי שהוא הורג..

../images/Emo99.gif../images/Emo223.gif

Say, it'll make you insane And it's bending the truth You're to blame For all the life that you'll lose and you watch this space .... Coz no one really cares They're just pretending

אחד השירים הטובים../images/Emo99.gif

Sell i'll sell your memories For 15 pounds per year But just the good days / But you can keep the bad days אה, ואני חדשה פה. :)

CitizenErased

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

Family Guy?
נראה לי שזה ולאהוב את מיוז פשוט הולך יחד.

אני חושבת שא"מ זה MUST,

אם אתה בעל טעם טוב במוזיקה (AKA מיוז) וגם במקרה שלא (חובב ג'סטין טימברליק/פוסיקאט דולס et cetera...)

למעלה