STARLIGHT

NiKi†a

New member
../images/Emo41.gifSTARLIGHT../images/Emo41.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לדעתך, השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?

Stansfield

New member
../images/Emo3.gif

בחמשת המועדפים שלי? ברגע זה כן, עד שימאס בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: All the souls that would die just to feel alive פחח זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בריטני ספירס זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אואזיס, כי זה יהיה מצחיק לדעתך, השיר דיכאוני? ממש לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא אם כן, באיזה שם?
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כששמעתי את השיר באוטו פעם אחת כמעט עשיתי תאונה השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? כמה שאני רוצה שכבר יהיה דצמבר

Apoca1ypse

New member
<:

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא בהחלט בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא המשפט המועדף בשיר: All the souls that would die just to feel alive... זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: יותר מדי זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אין להקה שתעשה את זה עם העוצמה והרגש של מיוז. לדעתך, השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? הרבה

Soul Kitchen

New member
אאאאני!

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא-בינתיים כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא-נופ המשפט המועדף בשיר: i dont know if it's worth it enymore... זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:גאנז! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אאממ...אין לי שמץ.. לדעתך, השיר דיכאוני? בהחלט.. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא-כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא-מה אכפת לי...חחח אם כן, באיזה שם?- דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:רבתי עם החבר..:] השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? פרידה..

Christian Cage

New member
אני אני אני אני !!!!!!

בחמשת המועדפים שלי? כן. בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא. המשפט המועדף בשיר: "all the souls that would die just to feel alive". זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בריטני ספירס. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לוסטפרופטס. לדעתך, השיר דיכאוני? לא ממש. (בעקרון אם לא היה את הקטע עם בלאק הולס אנד רבולישונס , הוא היה דיי דכאוני) שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא. אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ראיתי אורות של מטוס (אורות אדומים) בשמיים , וחשבתי "סטארלייט ! סטארלייט" XD. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? כלום/=.

zx7

New member
דעתי...

בחמשת המועדפים שלי? אחד הטובים באלבום, לגבי כל שירי מיוז...קרוב אבל לא. בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: משפט הנושא, שמזכיר את שם האלבום. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: NEW FOUND GLORY זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: U2 של לפני 20 שנה (הקול של בונו היום לא היה מחזיק את השיר). לדעתך, השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? פשוט מרגש.

FreeLanceR2

New member
../images/Emo41.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא באלבום כן,בכללי לא בטוח בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא נופ המשפט המועדף בשיר: far away from my memories Of the people who care if I live or die זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: ביסטי בויז זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: the cure לדעתך, השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא נופ,שם מוצלח אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? שום דבר מיוחד אבל בדרך כלל אני מחייכת כמו מטומטמות כל פעם שאני שומעת את השיר בטלוויזיה.

tigw

New member
אני

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא
באלבום, כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא
לא המשפט המועדף בשיר:
But i'll never let you go If you promised not to fade away זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: ? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
Lifehouse לדעתך, השיר דיכאוני?
קצת שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא
כן.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא
ממא לא משנה לי... אם כן, באיזה שם?
Oo0 דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?
השיר תמיד מזכיר לי זיקוקים בגלל הקליפ, וזה ממש מאדיר אותו!!

sappy song

New member
אני ../images/Emo3.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן בחמשת הפחות מועדפים שלי?לא המשפט המועדף בשיר:if you promise never fade away זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:קולדפליי זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:סקארי קידס סקארינג קידס (מעניין איך זה בגרסת סקרימו) לדעתך, השיר דיכאוני?לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כנראה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:חבר ניסה להשתיק אותי כי שרתי בקול בזמן שהוא דיבר עם חברה שלו בטלפון השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?כמה שמיוז אדירים

למעלה