הרגע הזמנתי כרטיס ^^ |אלפקה| *אושר*
M mafakit New member 9/7/09 #5 הרגע הזמנתי כרטיס ^^ |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif *אושר*
M mafakit New member 9/7/09 #6 ../images/Emo41.gifאגב לגבי הכרטיסים... |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif דיברתי היום עם הדרן וזה ואמרו לי שאם אני רוצה לקחת את הכרטיס מהמשרדים שלהם אז רק באוגוסט
../images/Emo41.gifאגב לגבי הכרטיסים... |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif דיברתי היום עם הדרן וזה ואמרו לי שאם אני רוצה לקחת את הכרטיס מהמשרדים שלהם אז רק באוגוסט
F Fuck A dog XD New member 9/7/09 #7 ../images/Emo90.gif כן, אני ואורן היינו היום שם.. והם אמרו שיגיע אולי עוד שבועיים - שלוש
M mordillogirl New member 10/7/09 #10 ../images/Emo71.gifבכל מקרה יש לך קייטנה עד אוגוסט מה.. אני.. רק נכנסתי להתעדכן V_V
O OverAndOver New member 10/7/09 #11 אני אוהבת תחתימה שלך XD |במבה| חוץ מהקטע של המכבי ת"א>< שנות ה-70 והאוס
P PerfectSP New member 10/7/09 #22 Especially for when I come back.. You know, I have a talk with them there...^^
Y YuvalSP New member 11/7/09 #26 סימפל מופיעים ב20 יחד עם קייזר צ'יפס ../images/Emo203.gif ליידי גאגא מופיעה יום לפני ב19
נ נוני טונס New member 11/7/09 #27 ../images/Emo129.gif סימפל והקייזר יהיו ב-20... וליידי בעבע תהיה ב-19...
נ נוני טונס New member 11/7/09 #29 ../images/Emo129.gif חחח כן אני יודעת!! סתם רשמתי "ליידי בעבע" כי היא מעצבנת אותיי...בגללה (טוב, נו זה לא באמת אשמתה...) אני לא יכולה לראות את סימפלל בשדה תעופהה...
../images/Emo129.gif חחח כן אני יודעת!! סתם רשמתי "ליידי בעבע" כי היא מעצבנת אותיי...בגללה (טוב, נו זה לא באמת אשמתה...) אני לא יכולה לראות את סימפלל בשדה תעופהה...
ע ענבל בארי New member 11/7/09 #31 חח ואני חוזרת לקראת ההופעה יש לכם מושג באיזה שעה הם יופיעו? ומה אני אמורה לעשות אם אני רוצה להיות בשני הימים להישאר שם כל הלילה או לחזרו הביתה ולבוא למחר ? XDXD יאו איזה התרגשות שהם באים <3
חח ואני חוזרת לקראת ההופעה יש לכם מושג באיזה שעה הם יופיעו? ומה אני אמורה לעשות אם אני רוצה להיות בשני הימים להישאר שם כל הלילה או לחזרו הביתה ולבוא למחר ? XDXD יאו איזה התרגשות שהם באים <3
F Fuck A dog XD New member 11/7/09 #33 ../images/Emo90.gif זה תלוי איפה את גרה.. =] אבל אם תישארי שם בלילה, אז לא יהיה לך כבר כוח בהופעה של סימפל!
../images/Emo90.gif זה תלוי איפה את גרה.. =] אבל אם תישארי שם בלילה, אז לא יהיה לך כבר כוח בהופעה של סימפל!
M morandr0 New member 12/7/09 #34 למי לא יהיה כוח?! XDD בהופעה הקודמת אז בזמן הלהקת חימום הייתה לי בחילה איומה והרגשתי שכל רגע אני עומדת להקיא בגלל שהיה כל כך צפוף וחם (וזרקו לי את המים בכניסה ) וכל הזמן דחפו וזה... הרגשתי נורא!!! וברגע שסימפל עלו על הבמה, הכל עבר לי!!!
למי לא יהיה כוח?! XDD בהופעה הקודמת אז בזמן הלהקת חימום הייתה לי בחילה איומה והרגשתי שכל רגע אני עומדת להקיא בגלל שהיה כל כך צפוף וחם (וזרקו לי את המים בכניסה ) וכל הזמן דחפו וזה... הרגשתי נורא!!! וברגע שסימפל עלו על הבמה, הכל עבר לי!!!
F Fuck A dog XD New member 13/7/09 #40 ../images/Emo90.gif וואי נכון היה נוראי :S גם לי זרקו את המים בהתחלה !! ): אבל חילקו כוסות בשורות הראשונות D:
../images/Emo90.gif וואי נכון היה נוראי :S גם לי זרקו את המים בהתחלה !! ): אבל חילקו כוסות בשורות הראשונות D:
נ נוני טונס New member 13/7/09 #41 ../images/Emo129.gif חח לא שזה עזר במשו XDD המים היו מגעילים ברמותתת
F Fuck A dog XD New member 13/7/09 #42 ../images/Emo90.gif חחחחח לא היה אכפת לי פשוט שתיתי אותם חשבתי שאני מתה XD
נ נוני טונס New member 13/7/09 #43 ../images/Emo129.gif חח כןןן גמאניי...כמעט ממתי מחוסר O2 חחחח היה איזה אחדד כזה שניסה לפצות אותי על זה שהוא בא עם מעיל שבכובע יש פרווה שנכנסה לי לפה כל שניהה!! אז הוא הביא לי מלא מים XDD
../images/Emo129.gif חח כןןן גמאניי...כמעט ממתי מחוסר O2 חחחח היה איזה אחדד כזה שניסה לפצות אותי על זה שהוא בא עם מעיל שבכובע יש פרווה שנכנסה לי לפה כל שניהה!! אז הוא הביא לי מלא מים XDD