!shania twain - hits and more

m L m

New member
../images/Emo41.gif!shania twain - hits and more../images/Emo41.gif

האוסף של שאניה מתקרב. אילו 15 שירים אתם חושבים שהיא שמה באוסף? אני מתכוונת ל-לאוו דווקא שירים שאתם אוהבים אלא אילו שירים היא תשים?!

CharmeD3

New member
כמה שירים שאני בטוחה....

UP! from this moment man! i feel like a woman! אלה שירים שבטח תכניס....את אפ! 99 אחוז היא כמניסה לאוסף!

sharabigfan

New member
../images/Emo176.gif

לדעתי שאניה תשים את: The Woman In Me What Made You Said That,חייב להיות גם שירים,או לפחות שיר אחד מהאלבום הראשון. קצת פופ Come On Over ו Man I Feel Like A Woman,באלבום "להיטים" שאניה צריכה לבחור את הלהיטים... מהבלדה הכרחי ביותר Youre Still The One,From This Moment עכשיו אם שאניה רוצה להפתיע,יהיה מאוד נחמד,להוסיף נגיד 2 שירים חדשים לאוסף אפילו אחד חדש,ואם לא יהיה, אז לא נורא. עוד שיר מהאלבום האחרון Wanna Get To Know You That Good מממ די קשה לבחור,להוסיף עכשיו שיר נוסטלגי Youve Got A Way. איך אפשר בלי Any Man Of Mine? בנוסף לכך גם That Don't Impress Me Much עכשיו נכנס הרגש: I Won't Leave You Lonely,I Ain't Goin' Down,I'm Jealous בהנחה שלא יהיה חידוש,2 השירים האחרונים בנימה אופטימית Forever and For Always ואחרונציק חביב I'm Outta Here

roniway1

New member
ההערכה שלי:

אלו השירים שלדעתי יהיו באוסף: Come on over You Still the one Up! Forever and for always לדעתי יהיה נחמד אם שאנייה תוציא לאוסף 2-3 שירים חדשים , זה יכול לגוון את האלבום.

למעלה